Elsa001

Aktiivijäsen
  • Content count

    682
  • Joined

  • Last visited

About Elsa001

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Helsinki
  1. Isä vielä hakusessa.
  2. Etsin haastateltavaa. Teen juttua aikakauslehteen työnimellä "isät synnytyksissä". Minulta puuttuu jutusta vielä isä, joka ei kyennyt tukemaan vaimoaan/tyttöystäväänsä, koska pelkäsi/jännitti tilannetta niin paljon. Isä on voinut olla mukana sairaalassa, mutta odotellut pahimmat hetket käytävässä tms... Jos oma tai tuttu miehesi on kohderyhmää, laitahan rohkeasti viestiä yv:nä, niin kerron lisää.
  3. Moikka, Etsin erääseen projektiini tyyppiä, jolla olisi useammat vaunut/rattaat? Onko sinulla eteinen täynnä rattaita? Menopelit jokaiseen tarkoitukseen? Ota yhteyttä mahdollisimman pian yv:llä, niin kerron lisää.
  4. Voi olla noinkin. Itse voin kyllä tunnustaa, että meillä on jotain juttuja kyllä yli tarpeen. Mut anyway, kaipaan teitä hurahtaneita edelleen!
  5. Löytyykö täältä äitejä/isiä, jotka ovat haksahtaneet esim. vaunuihin tai kestovaippoihin ja ovat ostelleet niitä totaalisesti yli tarpeen vain koska ne ovat niin ihania? Jos löytyy niin laittakaahan asap yv:tä niin kerron lisää. Tarvitsen teitä erääseen projektiini.
  6. En tiedä tuleeko tää liian myöhään, mutta meillä on ollut nuo rattaat. Myin ne kesäkuussa pois, koska niille ei ollut enää käyttöä. Mulla ei ole niistä kyllä mitään pahaa sanottavaa. Ihan loistopelit. Kulkivat kyllä missä olosuhteissa tahansa. Itse ostin ne jostain ulkomailta (en enää muista mistä) ja myin pois huuto.netissä.
  7. Tää on vaikeeta. Puistossa kun katson lapsia (ja aikuisia) niin hyvin ovat eritasoisesti pukeutuneet. Osalla aikuisista on jo untuvatakit ja toiset pärjää ohuilla takeilla. Lapsilla on vk-pukuja ja toppapukuja. Itse en osaisi pukea itselleni vielä untuvatakkia, vaan syystakissakin tulee hiki. Lapsille puen talvihaalarit vasta ihan nollakeleillä. Onhan tää vähän rasittavaa laittaa monta kerrosta vaatteita, mutta jotenkin en haluaisi vielä uusia talvihaalareita tuonne hiekkaan ja soraan...nyt ymmärrän, miksi monilla on ne ykkös ja kakkospuvut. ' Lisäksi nuo kuumakallet tukehtuisi niihin toppapukuihin. Nää siirtymäkaudet on niin tympeitä... Niin ja itse puen esikoiselle enemmän yläosaan (takin alle fleece), koska hän harvoin istuu paikoillaan. Hän on ennemminkin sellainen puuhailija ja juoksija, ettei pitkiä aikoja kyllä esim. hiekkiksellä viihdy. Nuoremmalle sitten puen alaosapainotteisesti, koska hän taas istuu enemmän maassa.
  8. Nyt pitäisi taas mahtua.
  9. Onko sinulle tehty lähiaikoina (vuoden sisällä) sektio? Etsin työhöni yhtä hätäsektion kokenutta, yhtä kiireellisen sektion kokenutta ja yhtä suunnitellun sektion kokenutta naista. (kiireellinen sektio minulla onkin jo haavissa, mutta senkin kokenut voi ilmoittautua varalle) Jos olet kohderyhmää, ilmoittaudu mukaan yv:llä niin kerron lisää. Ps. Miel. läheltä pk-seutua.
  10. Itse olin 50cm ja 3000g ja mies oli 49cm ja 2800g. Molemmat rv40. Esikoinen 47cm ja 2935g rv 38+5. Kuopus 50cm ja 3260g rv 40+2.
  11. Tämä on tosi tosi outoa, miksei kaikille ole samat "säännöt"!! Itse odotan toista lasta, ja mulla taas on ollut normaalisti neuvola ultrien välissä. Se tosin oli aika lähellä tuota rakenneultraa, mutta se johtui vain kesälomista. Eli itselläni oli 7 rv neuvola 12 rv np-ultra 19 rv neuvola 21 rv rakenneultra ja seuraava neuvola on rv 23, eli ensi viikolla. Ja samassa tahdissa kävin neuvolassa, ultrissa ja lääkärissä myös esikoiselta. Meidän neuvolassa ultrataan myös lääkärikäyntejen yhteydessä.
  12. Vimpeli, oletko maininnut oireista neuvolassa? Minusta sinun olisi hyvä käydä psykiatrilla/psykiatrisen sairaanhoitajan juttusilla useammin nyt kuin vain kerran vuodessa, sillä sieltä saisit apua tuohon lopettamiseen. Itselläni todettiin reilu puoli vuotta sitten paniikkihäiriö, ja sain siihen lääkityksen (citalopramin) ja oireet hävisivät. Kun tulin raskaaksi olin tosi huolissani lääkkeestä ja halusin lopettaa sen käytön. Lopetin sen noin rv 14 paikkeilla, ja sain jotain tosi lieviä vieroitusoireita. Pelkäsin lopettamista suunnattomasti sillä epäilin paniikkioireiden palaavan. Lopettamista helpotti tieto, että voin soittaa terapeutilleni ihan milloin vain. Uskon, että tuo ahdistava olo liittyy nimenomaan lopettamisoireisiin. Mutta ymmärrän hyvin, että se on todella inhottava tunne.
  13. Asun Helsingissä ja nt-ultran ja rakenneultran tekee kätilö, mutta meidän neuvolassa tehdään ultrat myös lääkärikäyntien yhteydessä noin viikoilla 26 ja 36, ja ne tekee lääkäri. Tätä palvelua ei ymmärtääkseni ole kaikissa Helsingin neuvoloissa, mutta meillä onneksi on Itse olen kyllä ollut todella luottavainen jokaiseen kätilön tekemään ultraan. Ehkä se on myös tyypistä kiinni.
  14. Ticetin puvut ovat tosi isoja, ja tuo SnowBaggie on vielä todella leveä. Mä ostin tuon alennusmyynneistä (koko 80) pihapuvuksi tytölle joka on nyt 1v7kk ja se on vieläkin tosi reilu, vastaa ainakin kokoa 86. Välikausipuvun ostin jo viime keväänä reilun vuoden ikäiselle tytölle kaksiosaisena, ja minusta se toimi hyvin. Onhan haalari helpompi pukea päälle, mutta välillä oli tilanteita, että tarvitsi vain takkia.
  15. Nauti ja hemmottele itseäsi. Nuku niin paljon kuin jaksat. Itse silitin vauvanvaatteet, siivosin ullakot, leivoin kuin hullu tulevia vieraita varten (joita sitten kans tuli ). Lisäksi kävin kasvohoidoissa, jalka- ja kynsihoidoissa, kampaajalla jne... Oi se oli ihanaa aikaa.