Scarlett

Aktiivijäsen
  • Content count

    696
  • Joined

  • Last visited

About Scarlett

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. 40+0, 39+3, 40+5, 40+0 ja viides???
  2. Nostetaanpa tätä. Oisko heinäkuisia hajoilukavereita? Nyt 40+6 ja nyt loppui maltti, kun pisin aiempi raskaus kestänyt 40+5... Ärsyttää olla koko aika valmiustilassa eikä voi lähteä mihinkään kesää viettämään. Turhaa narinaa, tiedän mutta kun alkaa olla malttamaton!!
  3. KOS

    Hemmetti, kipulääkettä on saatava niin paljon, että kivut häviää! Ai että miten ärsyttävää, taeti! Itsellä olis Kättärireissu viidennen kerran heinäkuussa, ja Haikaran synnytyshuone 1:seen pitäis päästä, koska vesiamme on siellä. Saa nähä kuin akan käy. Olemme myös aina saanut perhehuoneen, tuntuu tosi epämiellyttävältä ajatus jonkun vieraan kanssa.
  4. Siilikselle halaus! Mä en ole joutunu vielä laattaamaan. Marraskuu on kyllä paska ajankohta pahoinvoida, muutenki masentaa.
  5. Mä aloitin b6:sen jo ennaltaehkäsynä, nyt oon ottanu myös omepratsolia jos auttais närästystä. Seabandeja vois kokeilla, edellisen kerran ei auttanut. Kaikki haisee kaameelle!! Mun auto on pahin haisuli! Sit jääkaappi, kaikki pesuaineet, roskis... Nukkuminen auttaa vähän. Illalla ajoissa petiin ja päivällä päikkärit pienimmän unien lomassa. Toinen mikä helppaa on ulkoilu.
  6. On tää kyllä hirveetä. Nyt 6+1 ja niin se vaan alkoi. Nyt vasta se alkukuvotus, tästä se sitten vaan mukavammaksi muuttuu. Edellisessä kesti sinne h14 asti, että voi veettu. Tämä kerta on vihoviimeinen, mutta tuntuu kovin pitkiltä tulevat viikot. Ja vielä pimein ja masentavin vuodenaika, fiiilikset myös ihan maassa, veetuttaa siis kaikki. Jospa tammikuussa voisi alkaa nauttimaan vikasta raskaudesta?
  7. Zinnia kaksi viivaahan siinä on tihrustamattakin
  8. Urppikselle pahoittelut
  9. Ihanaaaa Urppis, heinäkuisiin mars!! Iiki kans??
  10. Mun viiva oli vahvistunut, nyt ihan normaalilla näöllä voi erottaa ja tulkittavissa ihan positiiviseksi. ?!?!?! Tällänen olo. Lähtekää Urppis ja iiki mukaan!
  11. No todellakin iiki ja urppis heinäkuisiin!! Hain lisää pc:itä, ja kyllä tuohon toiseenkin joku tuli. En tiedä miltä viiva aamulla näyttää. Nyt tulee kyllä vähän jännä olo, apua, oikeestikko? Eikai, apua. Viides on jo aika mones... :]
  12. Urppis kiitos kysymästä Tikut ovat lilluneet pissassa eikä eiliseen asti tullut yhtään mitään. Aamulla jätin tekeytymään kaappiin ja katsoin myöhemmin. Ja jotain siinä näkyi! Meinas sydän jättää välistä. Eli aika samanlaisessa tilanteessa...! En osaa tulkita, jossain valossa ihan kun olisi vähän vaaleanpunertavaa ja toisessa valossa ihan harmaa. Pakko mennä cittariin hakemaan lisää tikkuja......
  13. Mun 3. tyttö syntyi nopeasti ja helposti ilman epiduraalia avosuisesti käsi poskella. Mikä lie oikku, että ei hankaloittanut hommaa yhtään. Ehkä paikat jo liika lörpöt, heh
  14. Mulla on kamala tilanne, kun en tiedä dpo:ta!! Käyrät tukee aikaista ovista, eikä ovistesti kp13jlk ole ollut plussa. Joten nyt voisi olla jo esim dpo7!!! Tai sit ei ovista ollenkaan. Mutta tikkuja pitää kyllä viikonlopuks hakee cittarista, ei muuten tuu mitään....
  15. Neljä lasta, joista yhden alkuraskaudessa dpo7 oli rusehtavaa vuotoa.