Termos

Aktiivijäsen
  • Content count

    70
  • Joined

  • Last visited

About Termos

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Muistaakseni naikkareissa oli puhe siitä että jos joku kaveri kommentoi mun facebookiin lataamaa kuvaa niin se näkyy sen jälkeen kaikille sen kommentoijan kavereille vaikka kuinka olis rajattu ketkä pääsee näkemään. Toinen vähän myöhästynyt kommentti koskien lasten kuvia valokuvausliikkeen ikkunassa, siinä on se ero että liikeen ikkunassa olevasta kuvasta ei millään käy ilmi kuka lapsi siinä on. Netissä (ainakin FB:ssä) kun ollaan omalla nimellä niin ulkopuolinenkin voi saada selville lapsen nimen jne. Sen takia mä ymmärrän hyvin että valokuvausliike on ok mutta netti ei.
  2. Meillä olis edessä 6h lentomatka reilu 1,5v ja 4kk kanssa. Saatiin just tietää että koneessa ei ole vauvoille koppaa, omaa kantokoppaa ei saa ottaa käsimatkatavaraan eikä esikoiselle saa omaa istuinta. Onko täysin tuhoon tuomittu reissu? Ollaan aiemmin matkustettu vain yhden lapsen kanssa, eikä se ollut ongelma mutta nyt mietityttää että voiko tosta selvitä...
  3. Mitenkäs imetyksen kanssa siellä päin maailmaa?
  4. Ruotsinkielisestä kalenterista löytyy klassikko Jerker (en tiedä onko toi nyt niin kiva muutenkaan mutta...)
  5. ^No on se kyllä munkin mielestä vähän kummallista että yh saa pitää kaikki vapaat mutta parisuhteessa oleva ei saa. Millä tavalla se parantaa naisen asemaa työmarkkinoilla? (Oletan että suurin osa noin pienten lasten yh:sta on naisia)
  6. ^Mun mielestä on ihan eri asia "haukkua" itseään kuin jotakuta muuta. Kyllä mäkin joskus sanon itsestäni jotain tuollaista mutta kyllä suututtaa kun sitä harrastaa eräs lähipiiriin kuuluva henkilö.
  7. ^Tota mäkin mietin että miten pitäisi tulkita jos oli synttärit just siinä kuussa kun vauva sai alkunsa
  8. Me oltiin ajateltu että mies jää esikoisen kanssa käytävälle odottamaan mutta koska poika oli nukahtanut vaunuun niin saivat tulla toimenpidehuoneeseen mukaan. Eli kannattaa ajoittaa ultra päiväuniaikaan
  9. Kätevää kun ei itse tartte kirjoittaa kuin kompata vain. Salmiakilla myös hyviä kirjoituksia. Yleisellä tasolla mä luulen että täällä menee iloisesti sekaisin alle 1-vuotiaan täyspäiväinen hoito ja se että 3-vuotias on pari päivää viikossa päiväkodissa (ja sata muuta eri varianttia siltä väliltä). Tuntuu siltä että "päivähoidolla" yksi kirjoittaja tarkoittaa yhtä ja toinen toista, joten ei ihme jos siitä joku syyllistyy vaikkei olisi syyllistettykään.
  10. Mun on mahdoton uskoa että pienelle lapselle olisi jotenkin haitallista olla kotona omien vanhempiensa kanssa, paitsi nyt jossain poikkeustapauksissa. Ihmiset ovat varmaan tuhansien vuosien ajan sitten olleet tosi ongelmatapauksia jos tosiaan kotihoito aiheuttaisi psykiatrisia ongelmia . (Enkä siis todellakaan väitä että päiväkodit aiheuttaisivat psykiatrisia ongelmia lapsille mutta ymmärsin tuon lainaamani kohdan niin että kotihoito aiheuttaa niitä niin tartuin siihen, sori jos ymmärsin väärin...)
  11. OT. Eihän sitä voi tietää tuleeko lasta just siloin kun haluaa, että mun mielestä olis tyhmä jättää hakematta vakipaikkaa sen takia että saattaa tulla raskaaksi.
  12. Tietääkö kukaan saako raskaana syödä maitojauhetta sisältäviä tuotteita (tarkemmin sanottuna kolakastiketta )?