Kiakura

Aktiivijäsen
  • Content count

    474
  • Joined

  • Last visited

About Kiakura

  • Rank
    Aktiivi
  • Birthday 05/29/84

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Vantaa
  1. Mua jännittää miten meillä menee. Tyttö menee 1v 1kk ikäsenä päiväkotiin. On vierastanut 3kk lähtien ja on nyt reilu 7½kk ja edelleen vierastaa ihan mahdottomasti. Ei kyllä mikään auta. Pakko se on töihin mennä silti.
  2. Kiitos vastauksista. Limaa on tullut pari vai kolme päivää sillon tällön. Edelleen niukka rusehtava vuoto jatkunut, mutta nyt on ollu kivuliaita supistuksia 5-9min välein kohta 1½tuntia ja paperiin tuli hieman kirkasta verta äsken. Eli jospa sitä alkais valmistautua synnytykseen. Varmaan soitan sairaalaan kohta kertoakseni/kysyäkseni mieltä askarruttavia asioita.
  3. Tulin Elenaa tsemppaamaan. Oon tänne itse joskus kirjoittanut ja vaikka en jaksa tarkistaa niin musta just tossa puolen vuoden kohdalla. Toivon todella että kaikki halukkaat raskautuu ja ettei siihen menisi ikuisuutta (joka jokaiselle tarkoittaa vähän eri aikaa). Meillä aikaa meni 1vuos ja 4kk ja mun ikuisuus alko jo parin kuukauden jälkeen yrityksen aloituksesta. Itku ja tuska oli kova lyhyestä ajasta huolimatta. Mun pahin tuska onneks helpotti vuoden paikkeilla kun tiesin et pääsee tutkimuksiin jos niin haluaa. Voimia!
  4. Sairaalaan lähtöohjeissa sanotaan et niukka rusehtava vuoto on normaalia, mies muisti jostain valmennuksesta et ruokalusikallinen saa tulla. Nyt kysynki et saako rusehtavaa vuotoa jatkua useamman päivän niukkana ja tarviiko mun nyt ynnätä millon vaikka se ruokalusikka tulis täyteen? Oon siis vuotanut nyt niukasti su illasta lähtien eli nyt on menossa kolmas vuorokaus.
  5. Mä haluisin 2 tai 3 ja mies oli aikoinaan samalla linjalla. Kun projekti lähti käyntiin niin mies onkin yhden kannalla. Mikä lie kramppikuume nostanut päätään. Saas nähdä miten käy, koska ite haluisin ehdottomasti vähintään 2, mutta en mä voi pakottamaankaan ruveta. Eiköhän se kuitenki taivu ajatukseen kun eka saadaan maailmaan ja aikaa vähän kuluu. Toivossa on hyvä elää.
  6. Mulla ei jäänyt mitään jälkikipuja klamydiasta. Mulla ainakin otettiin kontrollitesti lääkekuurin/tietyn ajan jälkeen, josta vahvistettiin ettei sitä enää ole. En tiedä onko se käytäntö yleinen, mutta kannattaa molempien käydä vielä uudessa testissä varmistaakseen lääkityksen auttaneen.
  7. Onko kellaan kokemuksia I´coo Peak 4 air:sta?
  8. Onko vaunuehdotuksia näillä kriteereillä: -vaunu/rattaat yhdistelmä -nelipyöränen, jossa isot kääntyvät ja lukittavat etupyörät -turvakaukalon saa runkoon -mahtuu pieneen takakontiin (Seat Leon FR) Nyt mietinnässä Maxi-Cosi Mura tietääkö missä Virossa noita pyydään/myydäänkö ja millä hinnalla?
  9. Mulle ei kans käy mikään hormonaalinen migreenin ja raivareiden takia. Kondomi ainoa ja vaikka ajatus siitä on ärsyttävä niin mä oon mielummin sen kanssa ku hormoonien. Mulla tosin säännölliset menkat ainaki tähän asti joten me voidaan välillä varmoillapäivillä mennä ilmanki. Mies on nyt sitä mieltä et ku tän raskauden aikana ei oo tullu sellasia raivareita ja kiukkuja eikä migreeniä et voitas kokeilla hormonaalista. Ja mä oon 100% varma etten sitä halua mistään hinnasta. Mun kropalla ei enää leikitä.
  10. Meillä kans rakenneultra vasta edessä. Mulle olis ihan sama saadaanko tietää, mut mies haluu ehdottomasti, joten jos se näkyy niin saa kertoa.
  11. Mä oon ollu aika huonohaluinen aina. Innostun aika kausissa ja sillon kausina voisin haluta useemman kerran päivässä, mutta mies tasasen kohtuudella kokoajan. Nyt raskauden aikana oon huomannu et vaikka en sillai tunne haluavani enemmän ni se on paljon helpompaa. Oon kärsiny kuivuudesta "ikuisuuden", mutta nyt raskaana ollessa sen kanssa ei oo mitään ongelmaa ja siks mulla varmaan on matalampi kynnys antaa vaikka vaan antamisen ilosta. Tiedän kuitenki et sit ku siihen lähtee ni onhan se äärettömän kivaa, ihanaa ja yhdistävää. Lisäks oon ´huomannu et ku mulla on ollu hiukka ylipainoa ja muutenki ongelmaa hyväksyä mun kroppa ni raskauden aikana mä oon tuntenu kokoajan itteni tosi seksikkääks ja oon täysin sujut mun muhkuroitteni kanssa. Toivottavasti kestää tää olotila mahdollisimman pitkälle. Luulen et synnytyksen jälkeen on aika pitkä kuiva kausi.
  12. Meillä neuvolassa sanottiin heti et kissan vessan siivous siirtyy nyt miehelle. Meillä se oli siirtynyt miehelle jo sinä päivänä ku plussa tuli. Vähän jopa pelkäsin et neuvolassa sanottas et ei se niin tarkkaa ole, mutta onneks meni niinku halusin. Mä oon aina huolehtinu kissan vessan siivouksen ja halusin et mies saa myös sen kokemuksen. Mies ekan viikon jälkeen ihmetteliki et miten toi kissa käy jatkuvasti kakalla. Niinpä. Lisäks sen vessan pesu on musta rasittavaa. Aina ku sitä alkaa pesee ni huomaa ettei meillä ole uusia hiekkoja valmiina. Nyt mies on kokenu senki.
  13. Mä oon kokeillu erilaisia pillerimerkkejä ja sekä yhdistelmäpillereitä että keltarauhashormonia ehkäsynä, mutta mikään ei oo käyny. Oireina on ollut todella pahat mielialaongelmat. Erilaiset kokeilut päätin lopettaa ku aloin pelkää et kohta satutan meijän koiraa "pahemmin". Sain hirveitä raivokohtauksia päivittäin ja migreenikohtauksia useita kertoja viikossa. Pillereiden lopettamisen jälkeen oon ollu paljon tasapainosempi enkä enää pelkää omia tekojani ja migreenikohtauksia en oo enää saanu (oisko 1 / 2½vuodessa). Raskautumisen jälkeen pelästyin ku sain yhden migreenikohtauksen ja joku sano et kärsi niistä raskausaikana alusta loppuun. Nyt menossa 14+3 ja se on toistaseks ollu ainut migreenikohtaus. Mieli on ollu todella rauhallinen muuten, mutta joulun alla kiukuttelin varmaan viikon aivan kaikesta. Varmaan siihen kyllä syy löytyy stressistä. Kuukautiskierrossa ei oo ollu selkeitä mielialavaihteluita ja limat on ollu selkeet. Raskausoireista on ollu pahoinvointia alkuraskauden, mutta oksentanu ei oo tarvinnu. Matkapahoinvointi sen sijaan on päivittäistä työmatkojen takia ja etenki aamusin aivan kamalaa. Muita oireita ei oo oikeestaan ollu. Vatsa välillä kramppaa.
  14. 13. kierrosta tärppäsi. Hulta kerkes tosissaan olla, mutta ei keretty tutkimuksiin mennä eikä tarkotuskaan olu vielä pariin vuoteen kun on asuntosäästö suunnitelmia ja "nuoriahan" tässä ollaan. Kierrot on ollu pääasiassa 26-28.
  15. Täällä myös yksi kärsimätön. Ehkäsyttömän vuoden jälkeen on alkanu miettiä et ku se ei oo aiemmin tärpänny ni tän on pakko olla tuulimuna tai jotain muuta ikävää. Jos vain neljä viikkoa menis nopeesti ja ois eka ultra ohi!