Nikita85

Aktiivijäsen
  • Content count

    305
  • Joined

  • Last visited

About Nikita85

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. ^^ Minäkin ihmettelin ihan samaa.. varmaan joku myyntikikka tehty, että saisivat paremmin kallista familyfixiä kaupaksi..
  2. ^Minua kiinnostaa myös kaikki kokemukset mb swiftistä! Ne ovat menossa piakkoin tilaukseen kaupunkirattaiksi.. Harmi vain, kun niitä ei pääse missään testaamaan ennen ostopäätöstä.. Pakko varmaan luottaa ulkomaisten palstojen hehkutukseen
  3. Itseasiassa Autoliiton 2010 testien mukaan pebble on pärjännyt Cabriofixia paremmin sivutörmäyksessä. Tämä oli se syy, miksi lopulta päädyttiin pebbleen cabriofixin sijasta vaikka paketti familyfix-alustan kanssa oli aika huikean hintainen.. Pebble: Turvallisuus: + Erittäin alhainen kuormitus etutörmäyksessä. + Alhainen kuormitus sivutörmäyksessä. + Hyvä vyön reititys. + Istuimen saa tiukasti kiinni autoon. + Poikkeuksellisen iso kaukalo. Cabriofix: Turvallisuus: + Erittäin alhainen kuormitus etutörmäyksessä. + Hyvä vyön reititys. + Istuimen saa tiukasti kiinni autoon. + Poikkeuksellisen iso kaukalo. - Keskinkertainen kuormitus sivutörmäyksessä.
  4. ^ Siinä näyttäisi olevan erilainen tuo niskatyyny. Plus: "korkeussuunnassa säädettävä päätuki ja valjaat sekä helppo säätö yhdellä kädellä estävät pujotusvirheet" http://www.britax.fi/turvaistuimet/turvaistuimet/baby-safe-plus-shr-ii STD: "tyyny/pienentäjä voidaan poistaa ja vauvalle saadaan lisätilaa"
  5. Lisää kokemuksia kaipailisin bumblerideista yleisesti! Me olemme ajatelleet hankkia yksöisversiot eli indiet "matkarattaiksi" ja erityisesti houkuttelisivat mukana tulevan travel systemin takia, koska siihen sopii niin monen merkkiset kaukalot kiinni ilman erillisiä adaptereita.. Kuomukin vaikuttaisi olevan suojaavampi, kuin mountain buggeissa ja ew:ssä.. Onko kellään bumbleridejä ihan normi kankaalla (ei siis movement eikä natural edition)? Onko kangas vaikuttanut kestävältä ja laadukkaalta käytössä? Ja onko runko kestänyt hyvin? Kiitos etukäteen vastauksista!
  6. ^No ompa hyvä hinta! En löytänyt pingpongin sivuilta enää tuolla hinnalla.. Urban Junglen hinta on siellä 599e. Ilmeisesti uudet mallit eivät ole noin hyvässä alennuksessa ja vanhat on varmaan sitten loppuunmyyty..
  7. ^Suomen Teutonian sivuja ei ole vielä päivitetty.. Esim Ruotsin sivuilla näkyy uudet värit ja uusi spirit.
  8. ^Itsellä ei ole varsinaista kokemusta mutta näin kaupungilla juuri nuo brion go:t ja näytti kyllä tosi hyviltä!!
  9. Tänä aamuna, pp 10..
  10. pp9 iltapissasta..En taas tiedä mitä ajatella...pelottaa, että kaikki menee taas kerran vituiksi...8. kerran.
  11. Kiitos Mollamaija ja penguin kokemusten jakamisesta. Minä olen juuri plussannut 7. kertaa. Takana 2 kohdunulkoista ja 4 kemiallista. Ei varmaan tarvitse kertoa, miten hermoraunio olen. Pelkään kuollakseni, että viiva taas häviää ja kaikki alkaa taas alusta.. Meillä mahdollisuudet luomuraskauteen ovat olemattomat, sillä vain yksi tuuba on jäljellä ja sekin luultavasti vaurioitunut.. Ei ole elämä helppoa..
  12. Minusta tässä haluttiin tuoda esille se, että elämäntilanteesta johtuva lapsettomuus on miehelle ehdoton tuomio, toisin kuin naiselle. Ohjelmassahan on seurattu myös yksinäisiä naisia, jotka hedelmöityshoitojen avulla yrittävät saada yksin lapsen. Miehelle se ei ole mahdollista. Kyllä ainakin itselle lapsettomuus on tuonut aivan helvetisti nöyryyttä koko elämää kohtaan. Kyllä tässä on tullut huomattua, miten vähän sitä voi todella vaikuttaa oman elämänsä kulkuun vaikka miten yrittäisi asiansa hoitaa mallikkaasti ja elää oikein. Minusta on todella loukkaavaa, että lapsettomuuden yhteydessä ajatellaan usein noin, ettei kaikkea voi saada, just deal with it! Aivan, kuin se lapsi olisi jokin esine. Jos sillä kaksi-vuotiaalla lapsella ei ole isää, kuten kaikilla kavereilla, tulisiko sinulle mieleen mennä sanomaan hänelle, että kuule, että kaikkea ei voi saada?! Itselle lapsettomaksi jääminen olisi elämän kokoinen suru, enkä tiedä pystyisinkö siitä koskaan täysin toipumaan vaikka varmasti sen aukon kanssa joskus oppisin elämään. Minusta kuulostaa aika pelkistetyltä sanoa, että jokainen voi päättää millaisen kriisin lapsettomuus itselleen aiheuttaa. Miten kukaan voi itse päättää miten suuri suru lapsettomuus itselle on? Tunteet ovat tunteita ja niitä on mahdotonta saada järjellä ojennukseen vaikka miten kovasti yrittäisi. Itse en puhuisi vapaaehtoisesta itsetuhosta, mitä vapaaehtoista tahattomassa lapsettomuudessa on? Kyllä tämä tuho ja suru ovat tulleet aivan pyytämättä ja siitä on vain pakko yrittää selviytyä, kukin parhaaksi näkemällään tavalla.
  13. Minäkin katsoin uuden jakson.. Minustakin sarja on ihan piristävällä tyylillä tehty. Mutta itse kyllä pahoitin mieleni siitä, miten helpon kuvan jakso antoi adoptiosta ja miten keskustelussa kritisoitiin hoidoissa olevia, jotka eivät ymmärrä lopettaa ajoissa vaan kehittävät biologisesta lapsesta pakkomielteen.. Itse ainakin vielä toistaiseksi koen hoitojen olevan helpompi tie vanhemmuuteen, kuin adoption..
  14. Samat tunteet kyllä itselle tuli haastattelua katsoessa! Ei voi kuin ihailla heitä! Mulle tuli todella yllätyksenä se, että adoptiota hoitavat viranomaiset olivat tienneet Kaikkosen nuorisosäätiö-sotkusta aiemminkin mutta tosiaan vasta loppuvaiheessa halusivat tehdä siitä raporttia kohdemaahan!! Minusta se tuntui aivan käsittämättömältä vääryydeltä! Ilmeisesti adoptioprosessiin liittyvistä epäkohdista ei voi valittaa yhtään minnekkään vaan sitä on täysin viranomaisten oikkujen armoilla!
  15. ^Katsoin juuri kyseisen inhimillisen tekijän. Ei voi, kuin kehua miten tahdikkaasti, tyylikkäästi ja koskettavasti haastattelu oli tehty! Kannattaa katsoa. http://areena-beta.yle.fi/ng/areena/tv/1514902