Äispä

Aktiivijäsen
  • Content count

    244
  • Joined

  • Last visited

About Äispä

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Turun seutu
  1. Tänne kirjoittaminen ilmiselvästi auttoi, sillä heti seuraavana yönä itkut loppuivat, eikä jätkä enää tuttiaan ole kaivannut. Ainut mikä on enää ongelmana on päiväunet. Unille nukahtaa todella nätisti heti kun sänkyyn laittaa, mutta jätkä herää selvästi liian aikaisin, vajaan tunnin päästä. Ei oikein osaa ilman tuttia vissiin unia päivällä jatkaa. Lisäksi nyt on pamahtanut kiva flunssa päälle, tosin nyt ei tarvitse enää miettiä saako tutin imeminen vielä lisäksi korvatulehduksen aikaan Mutta kokonaisuudessaan ihmeen helposti tutista kuitenkin luovuttiin, vaikka alku näytti todella pahalta.
  2. Meillä tutinvieroitus alkoi perjantaina eli neljättä päivää mennään ja aivan järkyttävää on. Meillä osa syynä on juurikin pikkusisaruksen tulo, mutta myös hampaat ym. Meillä tutti on ollut käytössä vain uniaikaan eli päikkäreillä ja yöllä, mutta sitäkin tärkeämpi. Meillä huudetaan nyt joka yö, kun ilman tuttia ei osaa nukahtaa. Tutin tuoma turva on nyt siirtynyt meihin vanhempiin, eli kun tuttia ei ole niin meidän pitäisi olla koko ajan jätkän huoneessa. Ja siihen emme ryhdy. Ensin ollaan menty hieman kiltimmin, ollaan oltu huoneesa, sylitelty ja juteltu. Rauhoiteltu siis kaikinpuolin. Mutta tämä ei tuota mitään tulosta, niin nyt alotetaan kunnolla huudattaminen. Ollaan ennenkin pidetty jätkälle unikoulua ja on tuottanut tulosta. Uskomatonta miten 1v 10kk yliväsynyt pieni mies jaksaa raivota ja polkea jaloillaan samalla maata. Luonnetta meidän herralta muutenkin löytyy, etten kyllä uskonutkaan että tämäkään asia menisi kovin helposti. Tässä vain alkaa itse väsymään kun ei saa yöllä nukuttua oikeastaan mitään, viime yön unta vajaa neljä tuntia ja sekin neljässä eri jaksossa.... Tulen taas jossain vaiheessa kertomaan ollaanko saatu asiaa eteenpäin vai ollaanko pehmustetussa huoneessa tai jotain....
  3. Meillä 5kk pojalla on FinnWear:in lahkeellinen koko uimapuku, joka on ostettu Prismasta. Puvussa ei ole vaippaa emmekä ole sinne allekaan laittaneet, meillä ei sitä vaadita vauvauinnissa. Lahkeet ovat kireät, jotta mahdollinen isompi tavara pysyy kyllä uikkarissa. Ollaan oltu tyytyväisiä!
  4. ^Oukei, eli kaikissa niissä ei siis sitä varmastikaan ole kiinni. Tosissaan en ole asiaan enempää perehtynyt
  5. ^Kävin just kattomassa Britaxin turvaistuimia ja ainakin siinä mallissa se kiila käännettiin penkin alta, joten siinä se ainakin oli kiinni. Malli oli se Multi Tech. Mutta en tosissaan tiiä onko kaikissa malleissa näin.
  6. Mulla oli vähän valkuaista virtsassa n.viikolla 30 (en muista tarkkaa aikaa varmaksi...), mutta kun turvotusta tms. muuta raskausmyrkytyksen oiretta ei ollut, niin asiaa seurattiin vain. Ja seuraavalla kerralla se olikin hävinnyt. Syy oli todennäköisemmin syömäni suklaa, jota olin siis syönyt oikein runsaasti! Normaalisti en siis laktoosivammaisena suklaata juuri syö..
  7. Poika syntyi viikoilla 40+3 ja synnytys käynnistyi itsestään.
  8. Mulla on nyt synnytyksestä n.1,5 viikkoa. Viime viikolla tuli yksi vessareissu kalvoja alapäästä (vaikka niiden piti olla täydelliset sanoi kätilö). Se ei kuitenkaan vaikuttanut mihinkään. Nyt pari päivää sitten tuli lisää kalvoja ulos, tällä kertaa tosin vain pieni palanen. Mutta nyt tuntui että vuoto lisääntyi sen jälkeen. Sitä ennen se oli jo hieman limaisempaa, mutta nyt on taas ihan veristä ja runsaampaa. Alavatsakipua ei ole, eikä kuumeilua, eikä vuoto myöskään haise omituiselta. Onko jollain muulla käynyt näin? Huomenna menen neuvolaan ja asiaa katsotaan, mutta haluaisin jotain tietoa jo nyt... Terkkari ei ainakaan kuulostanut olevan huolissaan vielä.. Kaikkea sitä täällä netissä kirjoittaakin...
  9. ^ Oukei, juuri siitä pehmeää osaa tarkoitin. Kiitos tiedosta, täytyy varmaan kokeilla myös ilman sitä osaa vaikka toimii hienosti myös sen kanssa. Enempi tavaraa pois nenästä on kuitenkin päämäärä tässä tilanteessa
  10. NenäFriidasta sen verran, että kuinka usein te vaihdatte siitä sen filtterin? Vai voiko sen pestä jotenkin?
  11. ^ No voihan kettu sanon minä!
  12. ^ Mä oon niiiiiiiin samoilla linjoilla Jaana25 sun kanssa! Eilen neuvolassa täti sanoi, että ei lapsi ainakaan yli 4,5kiloa ole! Tosin se todettiin vain käsin kokeilemalla, mutta kun haluan lapsen nyt maailmaan, enkä tosissaan mitään jättiläistä halua synnyttää.
  13. ^ Turun keskustan H&M:ssä äitiysvaatteet on siellä toisessa kerroksesssa ihan perällä, lastenvaatteiden takana. Että suuntaa sinne ens kerralla kun menet! Siellä on ehkä vähän enemmän vaatteita kuin Myllyssä, mut nihkeesti siltikin.. Tsemppiä vaatteiden etsintään!
  14. Mun töissä raskausuutiset otettiin ihan hyvin vastaan ja raskaus huomioitiin myös mitä sain tehdä ja mitä en. Meillä ei töissä ole pitkään aikaan ketään ollutkaan raskaana ja nyt samaan aikaan mun kanssa on kaksi muutakin. Olen tosin määräaikasella sopimuksella, mutta sopimus jatkuu niin pitkään, että ehdin saamaan "samat edut" kuin vakkarihenkilökuntakin. Tosin työsoppari loppuu vanhempainvapaan aikana, joten sen jälkeen ollaan tyhjän päällä. Jos en olisi jäänyt äippälomalle, työsopimustani olisi varmaankin jatkettu, mutta tilanne ei tosin mua ainakaan hirveästi haittaa, sillä en muutenkaan tiedä haluaisinko jatkaa enää vanhassa työssäni... Nyt on hyvä aika miettiä mitä elämältäni tahdon Ja ylempi pomo kuitenkin sanoi, että kannattaa ottaa yhteyttä kun olen palaamassa työelämään..
  15. En usko että mullakaan olisi muuten hirveä kiire saada lapsosta maailmaan, mutta kavereiden lapsi syntyi 3viikkoa etuajassa ja heillä oli la 6päivää meitä ennen, niin siitä asti ollaan kovasti odotettu että meidänkin päättäisi tulla maailmaan.... Nooh, onneksi maha on laskeutumaan päin, et jotain ainakin tapahtuu!