Kipaus

Jäsen
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Kipaus

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 07/19/84

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Olen värjäyttänyt hiukseni kuten normaalistikin n.1,5-2kk välein kampaajalla. Muuten ei ole ollut mitään ongelmaa, mutta luumun sävy ei tartu mahdollisesti raskaushormonien takia hiuksiini.
  2. Ei ole tarvinnut olla sairauslomalla raskausaikana tähän mennessä, eikä varmaan tarvitsekaan, sillä ennen äitiyslomaa on enää 2 työpäivää!
  3. Olen kunnalla töissä, ja sain vakituisen työn vuoden alusta, sijaisuutta ehdin tehdä sitä ennen reilun vuoden verran. Äitiysloma alkaa 12.1. ja kaikki on töissä suhtautunu asiaan todella hyvin. Esimies piti puoliani vakipaikan suhteen ja vaati, että minut vakinaistetaan vuoden alusta, että saan kunnan maksaman 3kk palkan äitiyslomalla.
  4. Meillä kulkee rinnakkain kaksi työnimeä: Möhkis ja Erkki. Möhkistä käyttää vain minä ja lapsen isä. Erkki on miehen isän keksimä ja sitä käyttää muutkin ja myös me mieheni kanssa.
  5. Olen odotellut raskauden aikaisia hormoniheilahduksia (tänään rv28+0), mutta vielä ainakaan ei ole tullut mitään itkupuuskia, raivokohtauksia tms.
  6. Emme halunneet selvittää sukupuolta. Kävimme rakenneuä:ssä eikä siitä maallikon silmällä paljastunut sukupuoli.
  7. Meille hankittiin kanssa tuo Lapselliset-kirja. Kiva, hieman erilainen ja huumorilla höystetty vauvakirja. Tilasin sen täältä http://www.bookplus.fi/search.php?Textfiel...hide=1&op=0
  8. Viiva on ja yltää reilusti yli navan. Aluksi oli napaan asti, mutta myöhemmin tuli myös navan yläpuolelle.
  9. Harmi, kun en tiennyt tuollaisesta Äidiksi-kirjasta. Sitä olisi varmaan tullut täyteltyä, kun muuten ei tule kirjoiteltua odotuspäiväkirjaa. Eikä enää viitsi aloittaakkaan, kun tänään menossa vko 27+1