kiikaroi.haikaraa

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About kiikaroi.haikaraa

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Kun kohdalleni osui keskeytynyt km, minulle tehtiin kaavinta ja sanottiin, että jälkitarkastusta ei tarvita ellei jotain oireita (kuume, hajua tmv) ilmene. Onko kaikilla ollut näin vain onko jälkitarkastus aina tehty? Lisäys: Minulle ei tehty edes tuota Raikulin mainitsemaa pissatestiä (ehkä kaavinnassa ei aina tartte? ).
  2. Olen kuullut, että pari perättäistä keskenmenoa menee vielä huonon tuurin piikkiin, mutta 3. km jälkeen aletaan jo tutkia missä vika. Pitääkö noiden keskenmenojen olla miten pitkälle edenneitä, että ne huomioidaan ja tutkimuksiin pääsee? Hyväksytäänkö vain sellaiset, että on käyty neuvolassa jo tmv terv.huollossa on kyseinen raskaus todettu? Minulla on ollut km rv 9 tienoilla ja siitä on tietysti faktaa papereissa, mutta pitäisikö nyt alkaa kytätä kaikkia vähänkään pitempiä kiertoja heti testi kädessä, et jos onkin varhainen km eikä vaan runsaammat menkat > tutkimuksiin ?
  3. Onko se pillerityhjennys niin hyvä kuin sairaalassa annetaan ymmärtää? Tämän ketjun lisäksi olen kuullut muistakin pillerityhjennyksistä, jotka on pitänyt sitten "viimeistellä" kaavinnalla. (Minulle tehty kaavinta).
  4. Minulla ei ole vielä yhtään kummilasta, mutta tuntuu, että yksi olisi jo tarpeeksi. Hoidan ennemmin yhden hyvin kuin monta huonosti (omat tapani tuntien voin sanoa näin ).
  5. Taidanpa odotella ostosten tekemistä siihen saakka, että nyytti on kotona. En oo koskaan ollut innokas "vauvashoppaaja".