Toffeepallo

Aktiivijäsen
  • Content count

    363
  • Joined

  • Last visited

About Toffeepallo

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Pohjois-Karjala

Recent Profile Visitors

2035 profile views
  1. ...
  2. Esikoista odottaessa näin paljon eläinunia, etenkin karhuista (se kuvastaa äitiyttä ja äidiksi kasvamista). Myös kissanpennut ja pienet vauvat pyöri unissani paljon. Ennen rakenneultraa näin todella selvän unen, että saan tytön ja se syntyy torstaina. Näin tapahtui. Nyt odottelen, jos vaikka luoja soisi miule lisää enneunia tästä uudesta tulokkaasta. Ovulaatio yönä ja sitä seuraavana näin taas yhtäkkiä eläinunia ja tiesin jo siitä, että nyt on tärpännyt. Muuten olen nähnyt raskausunia vähemmän kuin ekalla kerralla. Taitaa pää olla täynnä koulua ja muita ajatuksia, joten unetkaan eivät ole niin selviä...
  3. Riippuu missä päin asuu. Mie miellän marraskuun jo talveksi, koska täällä sataa ensilumi aina lokakuun loppupuolella ja marraskuussa on jo pakkasasteita.
  4. Neitiä kutsuttiin pampulaksi ja tää uusi tulokas on pompula
  5. Tässäkö ei tarttee omaa ikää vähennellä eikä lisätä? Toisissa versioissa sitä tapaa käytetään...
  6. ^Miusta tuo Anniksen saama kommentti on ihan järkyttävää. Miten ihmiset kykenevät toivomaan toiselle tietoisesti pahaa? Ei oo paljon siinä nupissa järki pyöriny, sori vaan, en vaan pysty antamaan tuollaisille kommenteille yhtään myötätuntoa !
  7. Tulin itse asiassa pohdiskelemaan saman asian kanssa, kun muutkin: eka kerta kun tikuttelen ovista, käytän cb digiversiota. Testailuja oon alottanu nyt digillä jo kp 10, koska miun olot on ollu aina ihan ilmiselviä ovis tuntemuksia. Viime kierrossa esim. kp 12 tuli limaklöntti ja koski alaselkään, kp 14 itku/kiukkukohtaus, kp 15 limoja lisää ja alaselkäsärky...sitten pari päivää hiljasta, kp 18 limat lisääntyy uudelleen, kp 20-21 tykyttävää jomottelua v. munasarjassa. Ja kierto tulee aina sinne kp 32-33 asti, joten summa summarum ovis on varman silloin kp 18/19 jälkeen. Mutta hieman ärsyttää tai siis enemmänkin, kun eka kroppa lupailee ovista ja selkeitä oireitakin on ja sitten kuitenkin se tulee myöhemmin. Osaatteko kertoa mistä tällänen johtuu?
  8. Olin 26 v. ja mies 28v. kummallakin vakityö, omakotitalo ja koulut käyty...Nyt lisää amk koulua
  9. Katohan tällänekin löyty, kun vähän ihmetteli asiaa, miks ei ovet aukene mulle...Kannatan uudistusta. Tsekkasin tilanteen, niin itellä se ei oo kaukana
  10. miulta löyty eka postaus. Tammikuuta odotellessa ja
  11. Täältäkin viiva löytyi, mutta en muista millon se tuli, ehkä 30 viikon jälkeen, viivasta huolimatta tyttö tuli, ja viiva pysyi miulla mahassa pitkään, melkein puoli vuotta synnytyksen jälkeenkin se oli havaittavissa, mutta ei enää, nyt tytskyllä ikää 8 kk.
  12. Miun Pampula tyttöni, ikää 7 kk+ 1 viikko, osaa tosi hyvin kontata, pari viikkoa on kävelly tukia vasten, vilkuttaa, laittaa sylissä ollessa valon ja oven kiinni ja oppi kunnolla jokeltamaan, aikasemmin on vaan kiljunu ja mörissy, nyt tuli kunnnon kälätystä.
  13. Meidän pikkuinen on Pampula
  14. Vielä viimoset kuvat tänne ja sitten hyppään tuohon toiseen sarjaan Kuvat otettu puolivälin kunniaksi 20+0