kanesha

Aktiivijäsen
  • Content count

    69
  • Joined

  • Last visited

About kanesha

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. ^Elena, vau mitä herkkuja! Saanko kysyä, että mistä saa ostettua tuollaisen kruunun kakun päälle?
  2. ^Tuskin Omega3:sta ainakaan haittaa on. Ainakin Möllerin sivuilla kerrotaan näin: Raskauden ja imetyksen aikana omega-3-rasvahappojen saanti on tärkeä varmistaa joko syömällä riittävästi rasvaista kalaa tai nauttimalla päivittäin omega-3-rasvahappoja sisältäviä valmisteita. Möller Omega-3 antirefluks ja Möller Omega-3-nestemäinen sopivat erinomaisesti raskaana oleville, sillä niiden omega-3-pitoisuus on vahva, eivätkä ne sisällä vitamiineja.
  3. Illalla alkoivat supistukset harvakseltaan ja seuraavana iltapäivänä menivät sitten lapsivedet. Vauva syntyi alkuillasta.
  4. Söin vähän sairaalan ruokaa, pillimehuja ja suklaata avautumisvaiheen aikana. Loppuajasta pelkkä ajatuskin ruoasta kuvotti.
  5. Itse ajattelin antaa miehelle lahjakortin kenkäliikkeeseen, tulee kyllä tarpeeseen. Ja koko perheen voimin voitaisiin käydä isänpäiväbrunssilla jossain. Liekö vaan kaikki pöydät jo varattuja...
  6. Linea negra ylsi napaan asti ja tyttö tuli.
  7. Täällä myös yksi kuumeilija. Heti kun nuo opiskelut on saatu päätökseen...
  8. Pari päivää ennen laskettua aikaa oli arvio 3700 g. Syntymäpaino olikin sitten pikkasen alle.
  9. Legginssit, pitkä toppi ja neuletakki. Oli lämmin, loppukesän päivä.
  10. ^Oletko katsonut tätä ohjetta torkkupeittoon? Tuli isoäidin neliöistä mieleen, niin ajattelin vinkata.
  11. Katya11, kaunis masu ja ihana bola-koru!
  12. Eräs lapseni kummeista aina kysyy ennen joulua tai syntymäpäiviä, että mitä ostaisi lapselleni. Hän ei kuulemma osaa ostaa lahjaa ilman valmista toivetta/pyyntöä. Itse olen yleensä maininnut muutamia vaihtoehtoja, joista hän on sitten aina jonkin valintansa mukaan toteuttanut. Ja totta, lahja on nimenomaan hyvän tahdon ele.