nettie

Aktiivijäsen
  • Content count

    260
  • Joined

  • Last visited

About nettie

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Saimme tietää että tytöllä on pullistuma joka painaa selkäydintä, ja estää jalan hermoston normaalin toiminnan. Nyt mennään uuteen magneettiin, ja tehdään virtsarakon ultraääni.
  2. Vastaan taas itselleni: juttelin lääkärin kanssa puhelimessa, ja nyt epäillään mahdollista Hemiplegiaa myös. Nyt on niin monta vaihtoehtoa ettei enää tiedä itsekään mitä ajatella. En edes tiedä mitä noista pitäisi toivoa. Magneettiin onneksi mennään, jospa sieltä tulisi jotain vastausta näihin asioihin =)
  3. Angervo: ei ole. Ei ole vielä puhuttu mitään mistään muista vaihtoehdoista. Itseäni mietityttää reumaan liittyvät asiat, koska suvussani on reumaa jonkin verran. Tytöllä on pakaravaon yläpää vino, jonka takia ajattelivat että olisi mahdollisesti selässä ainakin jotain ongelmaa.
  4. Vastaan itselleni: lääkäri epäilee aivoverenvuotoa ( joka olisi tosiaan jo tapahtunut aikaa sitten ) tai liekaantunutta selkäydintä. Jos joku tunnistaa näistä tuttuja asioita, otan mielelläni vaikka yv:llä infoa vastaan =)
  5. Kävimme tänään lääkärillä muiden asioiden takia tytön kanssa ( 1,7v.), ja lääkäri huomasi että tyttö kävellessään käyttää toista jalkaa eri tavalla kuin toista. Vasen jalka alkaa kesken askeleen varvistaa hieman, ja nilkka on jäykkä. Myös toinen käsi on ranteesta koitettaessa jäykkä. Nyt on tarkoitus ottaa pään ja selän magneettikuvaus syksyllä, josta ehkä selviää jotain syytä tähän. Onko täällä muita joilla olisi ollut tällaisia asioita lasten kanssa? Lääkäri epäili päässä tapahtunutta verenvuotoa ( esim.synnytyksen yhteydessä, tai selässä olevaa ongelmaa ).
  6. Mites mahtaa olla kun poika ( 2v 2kk ) on välillä muutoinkin tosi kalpea, mutta tänään valahti yhtäkkiä aivan valkoiseksi ja siitä tunnin päästä ihan keltaiseksi. Tuota keltaisuutta nyt mietin, kun en ole aiemmin koskaan sellaista huomannu, ja tänäänkin tuntui ihon väri palaavan normaaliksi aika nopeasti. En vain ole koskaan nähnyt ennen tuollaista, enkä tiedä viittaako keltaisuus tuollaisena äkillisenä nopeasti häviävänä mihinkään, vai pitäisikö olla huolissaan?
  7. Kiitos vastauksista Nuhaa ei tytöllä ole ollut pitkään aikaan eikä ole muutenkaan ollut kipeänä. Neuvolasta sain hoitajan kiinni, ja seuraillaan tilannetta. Jos alkaa selvästi kasvamaan, niin katsellaan tarkemmin mitä tehdään, mutta tällä hetkellä ollaan rauhallisin mielin =)
  8. Kuinka yleistä on että vauvalla on rasvapatti? Tytöllä on takaraivossa vasemmalla puolella kallon alareinan kohdilla sellainen rasvapatin tuntuinen kohta, joka on kasvanut parin päivän sisällä selvästi. Tyttö ei arista sitä ainakaan merkittävästi. Neuvolasta en saanut ketään kiinni kysyäkseni tästä. Tuskin on mitään kovin vaarallista, mutta mietin vain että voisiko tuo häiritä tyttöä nukkuessa? Tyttö nukkuu mielellään selällään, ja tuntuu kääntelevän päätä niin ettei se kohta ole patjaa vasten. Tyttö on 9kk.
  9. ^sait heti uuden lukijan Kaupassa kärryyn eksyvistä tuotteista on nykyään suurin osa vaihtunut aiempiin vuosiin verrattuna. Lisäaineettomuus, luomu ja lähiruoka kiinnostavat kovasti ja sellaisia tuotteita jotka täyttävät nämä kriteerit tulee ostettua tasaisesti. Jatkuvasti etsin lisää ja myös löydän, sillä olen tällä "alalla" vasta aloittelija. ( Salaa haaveilen ravintolasta/myymälästä josta saisi vain lisäaineetonta lähi-luomuruokaa ) Yritin etsiä netistä tietoa toimiiko Turun suunnalla tällä hetkellä lähiruokapiiriä, mutta en löytänyt tietoa sellaisesta. Jos joku tietää Turun lähiruokapiireistä, vinkkaa, niin otan tiedon mielellään vastaan
  10. Sin: voit tulla Tänään oli oikein tehokas olo kun tein vielä peltileipää illalla Huomenna ajattelin tehdä broilerilasangnea
  11. Tänään taitaa tulla ruuaksi lohikeittoa tai jotain linsseistä. Poika söisi katkarapuja vaikka kuinka paljon joten lisään niitäkin sitten keittoon viimeiseksi. Teen myös ison satsin makaronilaatikkoa joten sitäkin olisi tarjolla
  12. Tulin sen verran vinkkaamaan että Voicella oli tänään aamulla vieraana Valtteri Virtanen jolla on tällainen nettikauppa http://www.greenstreet.fi/ löytyy kaikenlaista
  13. ^tota mäkin vähän mietin, kun jotenkin tuntuu että kyllä sen lääkkeen mielellään antaisi vaikka vähän myöhäänkin
  14. Tästä on ehkä jo kysytty, mutta nyt en ehdi etsiä eli kysyn uudestaan. Miten tehdään kun pojan antibioottikuuri on alkanut viime ke-iltana ja kuuri kestää viikon.Lääke annetaan 12 tunnin välein. Ollaan annettu aamulla kuudelta ja illalla samaan aikaan. Tänään illalla unohdettiin antaa lääke, joten miten tehdään? Voiko jättää vaan antamatta sen yhden annoksen, vai voiko vielä antaa sen näin nelisen tuntia jälkeen siitä kello kuudesta?