nannu

Jäsen
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

About nannu

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 05/03/83

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Pirkanmaa
  1. Osaako joku kertoa onko isän flunssa/kuume esteenä synnytyksessä mukana ololle? Esikoisella on kuume ja nuha ja nyt mieskin valitteli kuumeista oloa. Kuinkahan tuo sairaalassa olo muuten kun meillä on toiveena päästä perhehuoneeseen. Kai vauvoilla on niin hyvä vastustuskyky ettei niihin helpolla tartu? Olis ihan hirveetä joutua synnyttään yksin...
  2. Minä olen syönyt siipien kanssa aurajuustodippiä koska kantapaikassani se tehdään nimenomaan aurajuustoon! Söin edellisessäkin raskaudessa hyvillä mielin valion aurajuustoa koska se valmistetaan pastöroidusta maidosta. Vaiko onko jokin muu syy miksei saisi syödä? Oho, tulee kirjotukset moneen kertaan...
  3. Minä olen syönyt siipien kanssa aurajuustodippiä koska kantapaikassani se tehdään nimenomaan aurajuustoon! Söin edellisessäkin raskaudessa hyvillä mielin valion aurajuustoa koska se valmistetaan pastöroidusta maidosta. Vaiko onko jokin muu syy miksei saisi syödä?
  4. 42+0 käynnistettynä.
  5. ^ Ai että kun saisikin mansikoita.. tai herneitä. Yhden rasian ostin ulkolaisia mansikoita mutta ei ne maistunut miltään
  6. Voiko raskausajan diabetes mennä ohi raskauden aikana? Aikaisemmin esim. vaalea leipä nosti arvot yli sallitun, mutta nykyään ei tee mitään. Söin yhtenä päivänä reilusti suklaata ja mittasin tunti sen jälkeen ja arvo oli erinomainen.
  7. ^ Onhan noita alkoholittomia siidereitä. Mä oon juonu kopparbergin karpalo siideriä ja on ihan ok makuista. Muitakin merkkejä on, ainakin golden cap.
  8. VAS

    Minulla on kahden viikon kuluttua äitiyspolikäynti vammalassa. Sieltä siis tuli kutsu koska olen ensisynnyttäjä. Kiinnostaisi tietää mitä siellä tehdään. Ilmeisesti synnytystapa-arviointi? Mitä pitää sisällään? Katsovatko vauvan kokoa yms.? Tutustutaanko synnytyssaleihin ja vuodeosastoon?
  9. Onko kreetalla vielä lämmin lokakuun alussa? Lasten syyslomien aikaan oltaisiin menossa. Plataniakseen ja huoneistohotelli Castle Suiteen, onko kellään kokemuksia? 4kk ikäinen vauva mukana, hyviä vinkkejä otetaan vastaan...
  10. Pari kertaa viikossa kans sokereita mittailen ja nyt viimeks kävi niin että tunti lounaan jälkeen mitattu arvo oli pienempi kuin ennen syömistä. Voiko se pitää paikkaansa? Söin kyllä vain salaattia, rasvatonta jogurttia ja join vettä.
  11. VAS

    No ei tuo maksu kuulosta pahalta. On se mukava että isäkin saa rauhassa tutustua uuteen perheenjäseneen. Nyt vaan peukut pystyyn että olisi perhehuone vapaana kun vauva syntyy. Ei vammalassa kuulemma yleensä isompia ruuhkia ole..
  12. Mä tilasin eilen tapparan fanikaupasta sukat isälle ja vauvalle sekä ruokalapun. Sitten tilasin isälle t-paidan jossa luki daddy rock ja vauvalle bodyn ja hatun joissa lukee my daddy rock. Lisäksi ostan sisua, energiajuomaa yms. pientä. Niin ja viskipullo ja sikaria varpajaisiin...
  13. Alkuraskaudessa otti hermoon jokapäiväinen päänsärky, johon ei auttanut mikään.. Toinen asia on vessassa ravaaminen varsinkin yöllä. Ennen en herännyt ikinä yöllä vessaan, mutta nykyään käyn välillä seitsemänkin kertaa. Saa nähdä joutuuko loppuajasta käymään vieläkin useammin, raskausviikkoja nyt 30+2. Pari viikkoa sitten alkoi kivut alapäässä, johtuu ilmeisesti lantion löystymisestä. Ei oo mikään asento hyvä, esim. sänkyyn nouseminen ja kyljen kääntäminen yhtä tuskaa. Sit jos istuu hetken paikallaan ei meinaa päästä liikkeelle ollenkaan, jalkojen liikuttaminen sattuu niin pirusti. Oon kyllä silti tyytyväinen etten oo kärsiny pahoinvoinnista yms. Ja oon ollu mielissäni kun rintoihin on tullu yks kuppikoko lisää!
  14. Mulla kans kahdet h&m äitiyscolleget ja on aivan mahtavat ku ei purista mistään. Kotona en muita käytäkkään. Hennesistä saa myös kivoja paitoja suht edullisesti kun ei kuitenkaan viitsi ihan hirveitä rahoja äitiysvaatteisiin pistää. Pellavahousut tekisi vielä mieli ostaa että olisi jotkut vähän siistimmätkin housut. Suorat housut ja farkut on vähän kutistunu pyllyn kohdalta:-)
  15. Mulla on hailu viiva alhaalta melkein rintoihin asti. Ilmesty joskus puolivälin jälkeen ja on pikkuhiljaa tummentunut. Kromosomeista on tutkittu että poika on tulossa!