hobbiti

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About hobbiti

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Interests
    me kaksi ja toive omasta lapsesta.
  1. lähes naapurissa asuva kummipoikasi tarvitsee kaitsijan, koska yh-vanhemman pitää päästä tutkimuksiin, menetkö lapsenvahdiksi? entä jos välimatkaa on yli 100 kilometriä? muutatko työvuorosi asian vuoksi? saat yöllä puhelun, jossa vanhempasi pyytävät sinua NYT HETI monen sadan kilometrin päähän, "koska kyse on elämästä ja kuolemasta" (vaikkei oikeasti ihan konkreettisesti ole). mikä syy saisi lähtemään HETI? miten pitkään toimisit kaverisi lapsen (lähes) ilmaisena vahtina? voiko työttömältä kaverilta edellyttää jatkuvaa käytettävissä oloa? missä vaiheessa annat MLL:n numeron ja jätät vastaamatta kaverin puheluihin?
  2. vertaileeko kaikki vaunuja vai ostaako joku ihan siltä pohjalta et kaverilla tai tutulla on samanlaiset?
  3. ärsyttää ne kaksi kaveria, jotka on tulleet raskaaksi heti ekasta yrityskierrosta JA mainostavat, että niin se käy: pitää vaan harrastaa seksiä kierron 14. päivä ja vauva tulee. minua tuo vain ärsyttää, mutta voin vaan kuvitella, miten pahalta tuo tuntuisi pitkään yrittäneistä.
  4. minusta on saivartelua se, että todetaan oikeuteen päädyttävän vasta puolen vuoden päästä (eikä mainitsemani viikon). ja ne jotka vaativat järkeä tähän, voisivat miettiä, miten nämä tapahtumat yleensä etenevät. kun lasta on vasten tämän tahtoa kielletty ja tarvittaessa siirretty paikasta a paikkaan b niin seuraavana päivänä päiväkodissa hoitajat kuulevat lapselta väritetyn version. sittenpä ollaankin jo päiväkodin johtajan juttusilla. olen ollut päiväkodissa töissä ja nähnyt, miten lumipallo lähtee vyörymään. eikä sitä ole mitenkään helppo pysäyttää. ammattilaisten sana eli arvelut tapahtuneesta painaa aivan liikaa, kun oikeuteen mennään.
  5. voi että, näitä oon just miettinyt! tuntuu pelottavalta koko lastenhankinta, kun ei tarvita kuin yksi kerta, kun viet rimpuilevan lapsen kädestä taluttaen lieden luota pois ja viikon päästä ollaankin jo oikeudessa pahoinpitelystä. eikä muuten ihan niin kuvitteellista kuin joku nyt vois luulla.
  6. mä toivon, etten sitten joskus tulevaisuudessa sorru omien lasten kanssa sellaiseen joidenkin äitien harrastamaan muka hyväntahtoiseen piruiluun, vai millä nimellä sitä pitäisi kutsua. oikeastaan se on ehkä ennemmin se äänensävy, jolla lapselle puhutaan. nyt ei tule mieleen kovin hyvää esimerkkiä, mutta voihan tuonkin "ymmärrät tämän sitten kun sulla on omia lapsia" sanoa niin monella eri tavalla, hyväntahtoisesti tai suurin piirtein neutraalisti ja sitten silleen vähän ylemmyydentuntoisesti. (en lukenut ihan koko ketjua, joten voi olla, että tämä on jo mainittu)
  7. ovis n. kp 20 / kierto vähän päälle 30 (vaihtelee)
  8. en ostele kuumeillessa enkä usko että plussankaan jälkeen. itse asiassa näin viime yönä unta, jossa menin lastentarvikeliikkeeseen ja kaikkia pehmoleluja tyrkyttävälle myyjälle sanoin, että ei nyt mitään tuommoisia höpöhöpöjuttuja vielä tarvitse ostaa.
  9. ai kamala ei mulle ole tullut mieleenkään, että tuossa olisi noin negatiivinen pohjavire. minusta tuo tarrasukkatoivotus on ehkä hieman lapsellinen, mutta kuitenkin hyväntahtoinen.