avena

Aktiivijäsen
 • Content count

  1532
 • Joined

 • Last visited

About avena

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Jahas, liityn joukkoon jännittäjien. Tyttö "jäi kiinni" sydämen sivuäänestä 8 kk neuvolassa, tänään (n. 4 vk myöhemmin) käytiin kontrollissa ja kuului edelleen. On kuulemma heikko virtausääni, joka kuuluu ainoastaan vasemmalta. Molemmat lääkärit on lohdutelleet, että hyvin todennäköisesti on viaton, mutta nämä kontrolloidaan kaikki, joten ekg:hen käy tiemme seuraavaksi. Mun fiilikset on vähän kaksijakoiset. En jotenkin jaksa uskoa, että olisi mitään kovin vakavaa, koska tyttö on mm. 3 kk iässä nukutettu, ja luulisi että silloin on sydäntä kuitenkin monitoroitu...? Toisaalta sitten taas toisen vaivan hoidossa olen kuullut niin monta kertaa erikoislääkärin lausuman, että "ihan normaali", kun tosiasiallinen tilannne on ollut toinen. Että huoh vaan. Eipä kai auta muuta kuin odottaa, että miltä näyttää. Sinänsä tietysti asiat on hyvin, kun mitään oireilua ei ole ja verenpaineet oli ok (vaikkakin niiden mittaus aikamoinen show). Meillä on myös lapset olleet kipeinä oikeastaan koko alkuvuoden, joten mietin tuonkin mahdollista vaikutusta, vaikkakaan kuumetta ei tytöllä tietenkään kummallakaan kuuntelukerralla ole ollut.
 2. Topias on ihana nimi Engelina muoks. Oli siis mun listoilla pojalle ihan loppuun asti
 3. Mun mielestä olennaista on, kuinka tuttuja ne nimet on. Siis jos on kyse tosi harvinaisista nimistä, niin voi olla hankala hahmottaa. Moosen pojan nimikin (vaikkei mikään superyleinen olekaan) on mun mielestä "riittävän" helppo (varsinkin, kun toinen nimi on niin tuttu). Mutta jos lähdetään linjalle "Voovo Oseri" (joo ihan itse just keksin ) niin nimien rajat hämärtyy. Samasta syystä esim. mä en voisi pojalle harkita nimeksi mitään L-päätteistä, kun miehen sukunimi on "outo" ja harvinainen L-alkuinen nimi, siinä kun joku Mikael Lehtinen taas ei tuota mitään ongelmia.
 4. Tulin katumapäälle .
 5. ^ Lydia, Elena, Amalia, Elise, Elviira, Sylvia.
 6. Mulle tuli mieleen ekana Jonas, mutta se taitaa olla jo liian samanlainen kuin Sonja (samat kirjaimet) Martin, Topias, Linus, Matias. Frans Oskar?
 7. Aki Anselmi Aaro Aleksanteri Tatu Tapio Rami Rikhard
 8. TuiTui: Viljo tai Jami.
 9. Esikoisen nimeämiseen: selkeä, mielellään suomalainen nimi, mielellään ei "suoraan Raamatusta". Ei liian pehmeä, sopii miehen erikoiseen ja äänneasultaan hieman hankalaan nimeen. Kuopuksen nimeämiseen: "samasta maailmasta" esikoisen kanssa. Muuten samat kriteerit, mutta en halunnut tytölle liian pehmeää tai "lällyä" nimeä. Mikä on lälly ja mikä ei, on tietysti ihan omien korvien välissä. Eniten hankaluuksia tuotti ehkä oikeanlaisen pojan nimen löytäminen, nyt siis tuntuu ettei vaihtoehtojakaan ollut kuin tuo yksi. Tytönnimissä on enemmän vaihtoehtoja, jotka on mun mieleen, mutta moni ei sitten oikein sopinut sukunimen kanssa. Toisaalta tytönnimissä ei sitten samanlaista selkeää suosikkia ollutkaan.. Mutta kun sitten iskin silmäni valittuun nimeen, niin se vaan tuntui oikealta.
 10. TrioHilpeät: Ansa tai Siiri?
 11. Spontaanisti tuli ekaksi mieleen Verna.
 12. duudeli: mitenkäs Misa?
 13. Heinäkuussa oli ainakin osasto ihan täynnä, mutta NC:ssä olisi ollut tilaa. Itse olisin varmaankin mennyt, yhden hengen huone oli kyllä erittäin houkutteleva ajatus. Mutta ei siis päästy.