viuhti

Aktiivijäsen
  • Content count

    187
  • Joined

  • Last visited

About viuhti

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Masukuvia matkan varrelta . Ekassa 10+0, toisessa 16+0, kolmannessa 18+0.
  2. Syke kuului tänään neuvolassa dopplerilla, viikkoja 9+6. Oli tosi huojentavaa kuulla sydänäänet ja melkoista vauhtia pikkuisen sydän sykkikin, 175 lyöntiä/min.
  3. Itse olen noudattanut säädöksiä ehkä turhankin tarkkaan, tuntuu että mitään ei enää saa syödä ja tuoteselosteet joutuu lukemaan tosi tarkkaan. Monen ruoka-aineen kohdalla on vielä epäselvyyttä, kun mielipiteitä on niin monia. Täytyypä kysellä tarkemmin niistä neuvolassa.
  4. Me kerroimme vanhemmille, sisaruksille ja muutamalle läheiselle ystävälle varhaisultran jälkeen, kun oli itsekin saatu varmuus asiasta (ja kuva vauvasta!). Töissä kerron vasta joskus np-ultran jälkeen, jos vain suinkin pystyn olla kertomatta...
  5. Hedelmät ja marjat mullakin. Ja enemmän tekee mieli herkkuja kuin lämmintä ruokaa.
  6. Kyllä ehdottomasti otetaan pakkaus
  7. Plussasin kp28, kierto 25/26.
  8. Itse lopetin pillerit vähän sen jälkeen kun oli täyttänyt 30v. Yritystä oli kahden kierron verran ja sitten olinkin jo raskaana. Myös moni reilusti päälle 30-vuotias kaverini on tullut nopeasti raskaaksi. Ei se ikä välttämättä aina ratkaise, vaan enemmänkin elämäntavat, kierron säännöllisyys jne.
  9. Onnittelut kaikille plussanneille! Kävin viime viikolla varhaisultrassa kun ei ollut mitään oireita, ja siellähän se pikkuinen köllötteli ja sydän löi . Nyt mennään viikolla 8+3.
  10. Sain tänään selkeän plussan testiin. Ei tätä vielä usko todeksi eikä ole kyllä mitään oireitakaan. Kuukautisten olis pitänyt alkaa eilen. Vasta kolmas yrityskierto pillereittein lopettamisen jälkeen, ensimmäinen josta bongasin oviksen. Pillereitä söin pitkään joten olin varautunut odottelemaan pitempäänkin. Mutta ei voi valittaa . Tänään vielä alkaa loma ja ensi viikon ollaan etelässä. Pakko tehdä vielä monta varmistustestiä ennen kuin tämän uskoo todeksi...