Risu

Aktiivijäsen
  • Content count

    1086
  • Joined

  • Last visited

About Risu

  • Rank
    Addikti

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Esikoinen käynnistyksellä 42+3 ja toinen spontaani 41+3.
  2. JS

    ^yleensä esikoisen synnyttäjät ovat perhehuoneissa etusijalla.
  3. ^voi kuinka suloinen kiharapää
  4. Meillä myös "matkarattaina" Spinit ja siinä käytössä hyvät eli kauopoissa ja asfaltilla. Lenkkikäytössä mielestäni vähän onnettomat varsinkin metsässä, sohjossa yms. Mutta kakkosrattaina menevät mainiosti
  5. ^kyllä se varmasti ajan kanssa siitä kääntyy. Eli yritä päivällä seurustella ja pitää hereillä ja yöllä sitten ei mitään ihmeellistä puuhastelua. Meillä ihan pienenä nukuttiin vielä hyvin ja silloin pitkät päiväunet ajoittu noin klo 11.30-15.30. Illan sitten jaksoi olla hereillä tai nukkui kyllä pienet tunnin unet joskus kuuden aikoihin, mutta muuten sitten syötiin ja seurusteltiin. Vauvasi on toki vielä niin pieni, että rytmiin voi olla vaikea vaikuttaa. Aika menee tosi nopeaa ja pian varmasti rytmi alkaa kääntymään. jaksamista sinne!
  6. ^Meillä nukuttiin tuossa vaiheessa vielä komet päiväunet; 1h+2h+0,3h eli yhteensä päiväunia 3,5 tuntia. Poika jaksoi aamulla ja päivällä olla hereilä kaksi tuntia kerrallaan ja illalla vähän kauemmin. Nukkumaan on aina mennyt klo 20.30-21.00 välillä. Tuolloin taisi herätä aamulla klo 8, nykyisin klo 7. Muistelisin, että noin 7kk iässä oli vaihe, kun siirtyi kaksiin uniin ja jakaa nyt olla hereillä 3-4 tuntia kerrallaan. Unentarve on varmaan myös yksilöllistä, mutta voisiko nukkumaanmenoa siirtää vaikka klo 20? Luulen kyllä, että reilut viisi tuntia päiväunta on liikaa tai kuulostaa kyllä aika paljolta tuon ikäiselle. Tsemppiä sinne!
  7. Odottelen sitä tasaantumista edelleen No siis välillä on parempia kausia ja ei tuo nyt mikään huonoin nukkuja ole. Mutta aina tulee jokin uusi juttu, mikä vaikuttaa uniin. Hiljattain oppi ryömimään, joten se vaikutti ja nyt taas konttauksen opettelu näyttää tulevan uniin. Välillä on hyviä öitä ja sitten taas noita levottomia. En ole kauheasti stressannut, kun varmasti kuuluu asiaan ja olen ihan hyvin jaksanut kuitenkin. Meillä oli myös juurikin tuota, että tankattiin maitoa yöllä, kun päivällä ei malttanut syödä. Siihen onneksi auttoi sitten se, kun ruvettiin syömään muutakin kuin maitoa. Imetän kyllä vielä kerran yössä. Se hyvä puoli on nykyisin, että nyt nukutaan yössä yleensä 11-12 tuntia, joten se helpottaa noita heräämisiä.
  8. Meillä alkoi muuttua yöt levottomaksi juurikin tuossa iässä, kun liikkuminen lisääntyi. Poika oppi kääntymään 4-kk iässä ja sitä ennen oli aikamoista hulinaa. Vaikea sanoa, että mistä johtuu, mutta voi johtua jostain kehitysvaiheestakin... Toivottavasti yöt helpottavat!
  9. ^suuntaan sinne, kiitos taas
  10. Kaipaisin kokemuksia Brion Spin rattaista. Haussa toiset rattaat, mutta niiden ei tarvi olla kuitenkaan välttämättä ihan matkarattaat. Eikös nuo mene aika pieneen tilaan?
  11. Onko kenelläkään kokemuksia Britax-Römer SafeFix Plus turvaistuimesta? On pärjännyt hyvin testeissä, vaikka onkin kasvot menosuuntaan.
  12. Kuulostaa tosi tosi ikävältä. Kannattaa laittaa vaikka sähköpostia oman alueen imetystukihenkilölle. Mä pyysin apua, kun imetys sattui niin perk..sti ja sain heti sähköpostilla apua. Olisi tullut käymäänkiin, jos olisi ollut tarvetta. Koita kestää!!!
  13. Nyt teille onneksi voi saapua hyvin nukkuva tapaus, meidän poikakin nukkui ekat 3,5 kk sellaisia 7 tunnin pätkiä Epäilen vähän, että tekisi hampaita. Ainakin merkit on ilmassa. Lisäksi olen taas loman jälkeen yrittänyt palata tiukempaan normaali rytmiin, jos vaikka siitäkin olisi apua... Tsemppiä bebe teille! Tosi kauan teillä jo hulinat jatkuneet... Voimia!
  14. Meillä on ollut aika hyvin nukkuva poika, mutta nyt pari viikkoa on ollut hulinat käynnissä. Yöllä herätään parin tunnin välein ihan pirteänä jutellen, mutta yleensä nukahtaa uudestaan, kun antaa tissiä. Ei kuitenkaan mielestäni nälkään joka kerta herää. Alkaa väsyttämään, kun ei tule yhtään pidempään unipätkää Onko muilla ollut tällaisia hulinoita 4kk iässä? Kannaattako yöllä syöttää vai miten olette toimineet?
  15. Voisit kokeilla myös kaalinlehtiä rinnoille, auttoi ainakin minulla pahimpaan kipuun. Aika auttaa, koita kestää! Tiedän niiiin hyvin tunteesi, mutta kyllä se helpottaa!!!