Merenneito

Aktiivijäsen
  • Content count

    135
  • Joined

  • Last visited

About Merenneito

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Helsinki
  1. NKL

    ^ Kiitos vastauksesta. Minulla on sekä synnytyspelkoa että kaksi perussairautta. Ilmeisesti lääkäri tarkoitti juurikin tuota diabeetikkojen ynnä muiden polia, koska kyse ei ollut pelkopolista (kysyin sitä).
  2. NKL

    En ole vielä raskaana, mutta vauvakuumetta on kovasti ilmassa ja siksi olen puhunut mahdollisesta raskaudesta gynen kanssa. Hän sanoi että jos tulen raskaaksi, pääsen Naistenklinikalle jollekin erikoispolille. Enempää hän ei suostunut asiasta kertomaan ennen kuin on sen aika. Onko kellään mitään tällaista kokemusta Naistenklinikalta?
  3. Onnea kaikille, jotka ovat saaneet plussan!
  4. Onko ylipaino vaikuttanut raskaaksi tulemiseen? Minulla bmi nyt 36,4 ja tarkoitus olisi saada se lievän ylipainon puolelle (bmi 28,5) ennen kuin saadaan lupa yrittää raskautta, mutta jos ei se onnistukaan niin haluaisin tietää mitä haittaa noin isosta ylipainosta on.
  5. Mitä ultroja kaupunki maksaa (Helsingissä)?
  6. Kaksi lasta olisi toiveissa. Nimet on valmiina jo neljälle, mutta kahden jälkeen mies saa mennä sterilisaatioon.
  7. Omassa kerrostalokolmiossa asustellaan, neliöitä 78. Tarkoitus olisi asua tässä pitkään. Lemmikkinä koira, ei vielä lapsia mutta kaksi lasta toiveissa .
  8. Tulevan pojan etunimi ei ole almanakassa, mutta toinen nimi on yleinen. Tulevan tytön nimi samoin ei ole almanakassa, mutta toinen nimi on yleinen. En aio paljastaa niitä täällä, jotta pysyvät harvinaisina.
  9. Minä miellän enkelivauvan kuolleeksi vauvaksi.
  10. LUS

    Siis ei voi olla totta. Meillä ei ole autoa, joten Tammisaari olisi ollut meille mahdottomuus, mutta muiden puolesta syvä huokaus, sillä olen kuullut paikasta paljon hyvää.
  11. Minullakin ylipainoa sen verran että painoindeksi on nyt 32. Toivottavasti ei tule mitään ongelmia.
  12. ^ Miten kävi? Täällä seikkailen ihmeellisten kipujen takia, endoa pelkään mutta toivottavasti löytyy joku muu syy.
  13. Kiva kuulla. Meilläkin haaveissa kaksi lasta. Ei ainakaan vielä tänään tullut lääkäriltä kieltoa yrittää raskautta.
  14. Jostain netistä kaivoin tiedon, että Naistenklinikalla on ikäraja hoitoihin 39v eli ei saa olla täyttänyt 40v. Pitääkö se paikkansa ja koskeeko se vain naista vai onko miehelläkin joku ikäraja?
  15. KOS

    Onko millaisia kokemuksia Kätilöopiston pelkopolista? Pelkään tosi paljon synnytystä, joten täytyy varmaan käydä pelkopolilla sitten aikanaan.