tikris80

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About tikris80

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mieheni ystävät ovat suhtautuneet oikein positiivisesti meidän kuumeiluun ja kovasti jo odottavat koska alamme yrittää. Omille ystävilleni olen vain yhdelle kertonut kuumeilusta ja hän on vähän nuivasti suhtautunut, ei suinkaan kovin innoissaan asiasta sillä hän ei itse vielä halua lapsia moneen vuoteen. Muille omille ystävilleni en vielä ole kertonut, sillä heidänkin elämäntilanteensa on niin erilainen. Joko he ovat sinkkuja tai parisuhteessa mutta haluavat tehdä uraa. En halua kuulla lisää ei innostuneita kommentteja. Onneksi meillä on siten myös mieheni ystävät joiden kanssa voi fiilistellä.
  2. Tähän listaan voisi kirjoittaa paljon, mutta ensimmäiseksi tuli mieleen: vauvana - antaa sylihoitoa mahdollisimman paljon - kannustaa myös isää hoitamaan - harrastaa vauvan kanssa yhteistä liikuntaa, jotta äidinkin mieli pysyi hyvänä ja siten myös jaksaminen lapsena - lukea paljon kirjoja hänelle - antaa tukea ja turvaa vanhemmista - yrittää ylläpitää suhteita myös ystävien lapsiin ja luoda näin hyviä verkostoja lapselle jo pienestä asti - aloittaa lapsen kanssa jokin mieluisa harrastus, musiikkiryhmä, uiskentelu, jalkapallo, voimistelu tms.
  3. Toivoisin itse 3-4 vuoden ikäeroa lapsilleni. Lapsiluvuksi toivon siis kahta. Ensimmäistä tällä hetkellä kuumeillaan. Itselläni on kahden vuoden ikäero omaan sisarukseeni, joka on kieltämättä ollut hyvä. Toisaalta emme kuitenkaan juuri leikkineet keskenään kuin lomamatkoilla, sillä olimme sen verran erilaisia. Nykyisin, jo vanhempana, olemme siskoni kanssa hyviäkin kavereita. Joten itse perustelen toiveeni lasteni ikäerolle siten, että kun esikoinen on jo vanhempi, niin myös meidän vanhempien jaksaminen olisi parempaa. Uskon että myös he kaksi voisivat olla ainakin myöhemmin toisilleen hyviä ystäviä. Ainakin toivon niin.
  4. Pelkään huumehörhöjä sekä korkeita ja ahtaita paikkoja.
  5. Juu tosiaan onnittelut Rouva O:lle. Ikävää perhostyttö, että kyse olikin todennäköisimmin ovulaatiosta. Mutta siitä voit jatkossa iloita, että tunnet ovulaation näinkin hyvin. Joten toivottavasti pian raskaudut. Kyllä mullekin on tullut mieleen ovulaatiokivut, pitää tässä vielä reilu viikko odotella alkavatko ne kuukautiset. On mulla vielä vähän tuntemuksia alavatsalla, mutta ei mitään sen luokkaista kuin alkuviikosta. Rinnat on pehmeät. Joten saas nähdä. Ärsyttää kyllä mitä tämä naisen kroppa oikein kenkkuilee, jos ei ole kyse raskaudesta.
  6. Voi ihanaa oli lukea toi sun viesti Perhostyttö. Mullakin meni yö valvoessa. Nukahdin ensin hyvin, mutta heräsin klo 2 vessahätään ja alavatsasärkyyn. Sitten en saanut unta pariin tuntiin, kun taas mietin asioita, ja odotin että alkavatko ne kuukautiset jo nyt. No eipä ole vielä alkaneet. Pitäisi siihen alkuun olla vielä pari viikkoa muutenkin. Ei mulla tosiaan ole ollut aiemmin endometrioosia. Onneksi. Mutta kaikenlaista tässä silti alkaa miettimään. Jotenkin taas aamulla palattuani nettiin, vahvistui tuntemus että kai sitä voisi raskaana olla. Hienoa että sulla Perhostyttö on jo nyt lääkäri. Jos siltä tuntuu, niin laita tänne viestiä mitä siellä sanottiin. Olisi kiva kuulla. Juttelin just mun toisen lääkärin kanssa, se sanoi, että vasta sitten kun raskaustesti on positiivinen, niin katsotaan mun lääkitystä. Sitten vasta sillä on merkitystä kun istukkakin on kehittynyt.
  7. Rupesin tässä miettimään, että eikai nää kivut voi olla jotain endometrioosikipua. Kuitenkin mulla on myös rintatuntemuksia, arat ja just jos vähän ottaa juoksuaskelia niin viel enemmän aristaa. Voisiko se endometrioosikipu tulla jo kaksi viikkoa ennenkuin menkkojen pitäisi tulla? Voikun sitä vain tietäisi... t.hermostunut, joka kaipaa kaikkien mahdollisia tietoja
  8. Piti vielä näin päivän päätteeksi kirjoittaa.. Mulla on koko päivän vaan voimistuneet nää menkkamaiset tuntemukset, välillä juilii ja välillä vihlaisee. Silti vuotoa ei tule. Normaalisti kun nää menkkakivut alkavat niin mulla jo vuotaa ensimmäistä päivää. En voi käsittää mitä tää sitten on jos tää ei ole raskautta.
  9. Kiitos jo teille vastauksista! Oon niin hermona, kun raskaus on ihan toivottu, mutta olemme vielä käyttäneet kondomi ehkäisyä...ja nyt luulen tulleeni sillä kuitenkin raskaaksi. Muuten tässä voisin ihan rauhassa odotella kuukautisten poisjäämistä tai alkamista, mutta kun on yksi lääkitys enkä tiedä miten raskaus sopii siihen. Onneksi on huomiseksi soittoaika omalle lääkärilleni. Ei siis gynelle. Onko täällä ketään muuta joka olisi tullut raskaaksi vaikka on ehkäisy käytössä tai tiedättekö joitakin tapauksia?
  10. Mulla on nyt pulma, kun epäilen että olen raskaana tai sitten mulla on vaan ovulaation jälkeisiä tuntemuksia. Mutta siis oireet: rintojen arkuus, alavatsajuiliminen (kk tapaista tuntemusta), lämpö nousi (mutta sehän nousee aina ovulaation jälkeen), on flunssainen olo ja meinaa alkaa ummettamaan. Millaisia oireita teillä on ollut alkuraskaudessa? Entä ovuloinnin jälkeen?