Herkkis

Rekisteröitynyt
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Herkkis

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Turku
  • Interests
    Koiran koulutus, laulaminen, TV:n vauvaohjelmat, LOST, psykologia, syvälliset keskustelut, usko
  1. Rennie on ainoa apu välittömästi. Lääkäri kirjoitti nestemäistä Gasvisconea, mutta ei auttanut. Rennie-pureskelutabletteja olen syönyt viikolta 25 alkaen 6-10 päivässä. Farmaseutin mukaan 12kpl/pvä on turvallista. Niitä löytyy niin käsilaukusta kuin yöpöydältä kuin lenkkeilytakin taskustakin.
  2. Aluksi käsi vain kosketusarka, mutta illalla nousi kuumetta ja kaikkia niveliä/lihaksia särki. Seuraava päivä töissä täyttä tuskaa, kuumeinen olo ja lihaksia särki. Oireet kesti tarkalleen 32h ja sitten olin taas pirteä kuin peipponen. Vauvaan rokotus ei tuntunut ainakaan vaikuttavan millään tavalla.
  3. Sukulaisille ja parhaimmille kavereille kerrottiin heti plussan jälkeen rv:lla 4. Kaikki otti asian vastaan iloisena ja hieman hämmentyneinä. Haluttiin jakaa asia heti, eikä salailla asiaa. Anopin reaktio oli aivan ihana, jankutti puhelimeen innoissaan toistuvasti "kauheeta, eiku ei oo kauheeta vaan ihanaa, kauheeta jne. ". Pikkusisko puolestaan kyynelehti yllättyneenä. Kerrottiin osalle kautta rantain esim. ajateltiin, että voisitte muuttaa meidän lähelle.. Tai, että ollaan ostamassa uutta kotia jossa on lastenhuone..
  4. Plussaa näytti tänään kp 31/28 ekalla testillä ja ekalla kierrolla!!! Ihanaa ja epätodellista
  5. Kävin kokeilemassa zumbaa, siinä oli myöskin hyppyjä. Vauhti oli myös todella kova ja syke nousi reippaasti. Juuri siksi se polttaa paljon kaloreita. Oman kokemuksen mukaan n. 500kcal/h. En suosittele raskaanaoleville, mielummin esim. bailatinoa.
  6. Hei Kata! Kiitos onnitteluista! Eka ja viimeinen testaus oli kp 31/28. Siihen asti koitin malttaa, jotta olisi selvä tulos. Ja niin olikin, aamupissasta ja vahvat kaksi viivaa.
  7. Täällä odotellaan prinsessaa rv 4+4 menossa
  8. Ihanaa vihdoin kirjoittaa tänne, olen saanut voimaa tästä palstasta viimeisen viikon ajan. Tänään tein raskaustestin kp 31/28 ja PLUSSAA näytti!!!! Eli nyt on menossa rv 4+4. Oireita ennen plussaa: - Ensimmäinen tuntemus taisi olla tunneherkkyys. Ovulaation aikoihin itketti kaikki asiat, loukkaannuin herkästi. Pienet asiat ärsytti. - Päänsärkyä oli, vaikka muutoin ei yleensä ole. - Väsymys oli voimakasta ovulaation jälkeen, ei jaksanut edes koiraa ulkoiluttaa kunnolla. Paljon päikkäreitä. - Lämpöä, palelin paljon. Luulin, että flunssa oli tulossa. - Voimattomuus jumpassa, ekan 20min jälkeen aloin hyytymään - Alussa epämääräistä kylmähikeä ns. kuumataallot ja kalpea naama - Voimattomuus fyysisessä ponnistelussa esim. portaiden nousu nosti sykettä huimasti - Saunoessa myös syke nousi korkealle - Painontunne alavatsassa esim. pyöräily tuntui epämiellyttävältä - Vatsan nipistelyt eli "nippailut" sekä ylä- että alavatsassa - Vatsan vihlaisuja esim nostaessa jotain raskasta tai jumpatessa - Valtava nälkäkohtaus, eräänä iltana oli pakko saada kebab-annos vuosikausiin - Päivää ennen kuukautisia 1h ajan voimakas vatsapistos vasemman munasarjan kohdalla - Seuraavana päivänä pisti ohimennen oikeaa munasarjaa - Ajoittaista mahan nippailua ja 2h välein nälkä - Kuukautiset jäivät pois - Vasta viimeisenä oireena on ollut nännien lievä arkuus Ja voisin vielä mainita, että vauva ei saanut alkuansa ihan laskennallisen ovulaation aikoihin vaan joko siitä 3pvä ennen tai 2 päivää jälkeen. Eli ei ovulaatio tapahdu aina 14pvä edellisistä kuukautisista. Kannattaa yrittää ahkerasti koko ovulaatioviikon ajan. Toivottavasti tämä auttaa muita jännityksen keskellä enen raskaustestiä