äippä 75

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About äippä 75

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Kasvatusmetodit tulee olemaan meillä myös ongelma.Itse olen kasvattanut lapsia jo pienestä pitäen ottamaan vastuuta asioista.On ollut selkeät rajat ja ajat(ruoka,nukkuminen ym) Miehellä nämä ovat tois-sijaisia asioita.Jos on nälkä niin syödään sitten vaikka sängyssä iltapesun jälkeen.Pinna kiristyy,mut minkäs teet.Kaikki annetaan periksi.Selityksenä on vaan että kun poika on niin vähän hänen kanssa niin silloin pitää olla kivaa.Tämähän on hyvä lähtö kohta elämälle.Olen päättänyt että en puutu tai sano mitään.Vaikeaa on sillä omat lapseni ihmettelevät että miksi toisella on eri vapaus kuin heillä vaikka kaikkien pitäisi olla samalla viivalla.Monta asiaa on vielä selvitettävä ennenkun vauva kesällä syntyy.
  2. Omalle äidilleni kerroin samana päivänä kun plussa ilmestyi testii.Teen töitä hänen kanssa niin oli luonnollista kertoa uutisesta.
  3. Jugurtti on pop!!! Eikä ole maulla väliä.
  4. Onnellinen plussasta.Viikkoja on vasta 5 mut silti haluis huutaa uutista kaikille. Pakko vaan on odottaa muutama viikko vielä.Antoisaa odotusta kaikille plussanneille.
  5. En löytänyt asiasta mitään niin ajattelin aloittaa uuden aiheen! ELI. Mulla on kolme raskautta takana. Jokaisesta on tullut painoa YLI 20KG. Onko jollain jotain neuvoa millä välttäisin hurjan painon nousun???? Käyn päivittäin lenkillä(30-45min) ja syön monipuolisesti.
  6. Ensimmäinen"oire"oli tarkka nenä.Kaikki tuoksut ja hajut tuli todella voimakkaana vaikka tupakoin.Sitten tuli kuvotus.Noin viikko plussan jälkeen tuli Huono olo ja KAMALA turvotus.
  7. Meillä tilanne on tälläinen! Minulla on kolme lasta edellisestä liitosta joka asuvat kanssani.He viettävät tosi paljon aikaansa ex-mieheni kanssa.Miehelläni on poika joka asuu äidinsä kanssa ja on joka toinen viikonloppu miehelläni.Ja nyt masuasukki ilmoitti tulostaan.Viikkoja on vielä niin vähän että emme ole kertonut asiasta lapsille.Tiedän että omat lapset suhtautuvat asiaan hyvin sillä he ovat tottuneet jakamaan huomiota mutta mieheni poikaa on kysymysmerkki.Hän on ollut ainut perheessä ja saanut kaiken huomion myös isovanhemmilta.Tilanne vähän pelottaa! Onko jollain neuvoja miten toimia?
  8. Ihania kuvia.
  9. Ultrat ajattelin käydä yksityisellä.Muuten kunnallista.
  10. kp 25/28 tuli haamu. 27/28 vahva plus.