Delilah

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Delilah

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Suurin osa nuista vaihtoehdoista viittasi poikaan, niinkuin ultran perusteella on jo pariinkin kertaan selkeästi todettu.
  2. Jos oikein muistan ekasta raskaudestani, niin sillon painoa tuli jotain 12-13 kiloa kaikenkaikkiaan. Nyt olen rv 25+0, niin painoa on tähän mennessä tullut vasta 1,5-2 kiloa. No tämä taas johtuu ehkä siitä, kun olen ylipainoinen jo alunperinkin, niin lääkäri suositteli, ettei paino saisi nousta juurikaan raskausaikana, koska kyllä vauva saa "omansa" minusta joka tapauksessa. Katotaan, mihin tuo lopullinen kilomäärä sitten kasvaakaan synnytyksen alkaessa.
  3. Mä käsitin, että tarkoitti kelan paperilla lääkärintodistusta, joka menee siis kelaan.
  4. Mulla tulee olemaan esikoisen ja tämän toisen ikäero 13,5 vuotta. Ei se mua itseäni haittaa, ja tuskin tytärtäkään. Kiva, kun saan hoitoapua tytöltäni sitten. Vaikka ei hän tosin lämmennyt ajatukselle kakkavaipan vaihtamisesta. Mutta muuten hän on ihan innoissaan tulevasta pikkuveljestään.
  5. Mä päätin jo 20 vuotta sitten, kun olin itse vasta 13 v, että jos joskus saan pojan, niin sille tulee tietty nimi. Edelleen pysyn kannassani ja annan sen nimen tälle tulevalle pojalleni. Tytölle keksittiin aikanaan nimi pari kuukautta ennen syntymistä. Elikkä mun nimivalinnat ei ole perustuneet siihen, miltä lapsi näyttää.
  6. Mulla on kans vaikeuksia löytää mitään kivaa äitiysvaatetta, ku oon isokokoinen muutenkin. Kyllähän ns arkivaatteita löytyy, viihdyn verkkareissa ja olohousuissa, yms. Mutta sitten, jos pitäis olla vähän hienompaa, niin ei löydy mistään. Ja jos vahingossa löytyykin, niin hinta on jo sitten todella kova.
  7. Mulla ei varsinaista vakituista työnimeä vauvalle ole, vaikka tuossa tickerissä lukeekin pikkunen. Välillä kutsun vauvaa taaperoksi.
  8. Olin aika alkuvaiheessa kaksi kuukautta saikulla. Kärsin todella pahoista pahoinvoinneista ja oksentelusta. Sen jälkeen olen ollut töissä, lukuunottamatta paria sairaspoissaolopäivää lukuunottamatta. Tavoitteena olla töissä ihan äitiysloman alkuun asti, mutta eka tavoite on ollu loppuvuoteen asti. Siitä sitten tammikuun elän ihan päivä kerrallaan, helmikuun alussa alkaa ä-loma virallisesti.