Jolia

Aktiivijäsen
  • Content count

    181
  • Joined

  • Last visited

About Jolia

  • Rank
    Aktiivi
  • Birthday 05/11/79

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. 17kg tuli kaikenkaikkiaan..ekat 10kg jo aika nopeaan siitä on jäljellä vielä 9kg..hommia piisaa että pääsen omiin mittoihin
  2. Meillä on 9-vuotiaat kaksoset, 1v9kk ikäinen poika ja nyt 3 viikkoinen tyttö. Kaksi tyttöä ja kaksi poikaa lapset on ikäänkuin kahdessa erässä. Isot ja pienet ihan hyvä näin, isommista on apua kotiaskareissa ja pienen isoveikan leikittämisessä aina ajoittain, nyt kun omat kädet ja syli on sidottu myös vauvaan.
  3. Poika, 1v8kk pyytää joka ilta "enkejin", se kuuluu näin Oma enkeli on sulla, oma enkeli on mulla. Meitä suojaa matkallamme, kulkee aina rinnallamme. Tuiki tuiki tähtönen on myös yksi suosikki.
  4. Turkkilainen jogurtti..nami nam! Marjojen kanssa, päärynäsoseen tai ananasmurskan kanssa, tehosekoittimeen maidon ja kohmeisten mustaherukoiden kanssa. Melkein miten vaan!
  5. Meillä poika 1v7kk ja muutamia esimerkkejä; akkoi-traktori, kakkaja-makkara, mimaja-mehua, tintu-lintu, muua-muurahainen, ampia-ampiainen, monista sanoista puuttuu loppuosa tai sitten alkukonsonantti. On kyllä hauskaa kuunnella ukkelin sepostusta <3
  6. Mulla edellisessä raskaudessa ennakoivia suppareita etenkin yöaikaan oli viikkotolkulla..mutteivat ne ihmeemmin olleet paikkoja kypsyttäneet. Saas nähdä kuin tällä kertaa käy :-)
  7. Mäkin mietin tota äitiyspakkauslaatikkoa, että jos tuo isoveikka nukkuu viel pinniksessä niin nukkuisiko vauva siinä jonkin aikaa..tiedä häntä. En jaksa stressata nukkumisista, kaikki järjestyy kyllä :-)
  8. Meillä mies mukana myös, itse oli sitä mieltä että ilman muuta tulee. Perhekammarissa oleskeltiin vesien menon, antibiootin ja käynnistyksen ajan, liki toista vuorokautta.. aiempi raskaus oli geminiraskaus 7 vuotta aiemmin ja sektio yllätti nopeudellaan yöllä, siihen mies ei ehtinyt edes mukaan. Nyt edessä uusi koitos reilu kk päästä ja mukaan on tulossa.
  9. Ennen edellistä raskautta B75, imetyksen aikana nousi C kokoon mutta melko nopeaan palautui takasin. Nyt uusi raskaus ja odotusajan koko C, katsotaan miten menee kun maito nousee..toki nyt mulla tullut painoakin vähän enemmän.
  10. Täällä myös pähkäilen saman asian kanssa. Meillä poika 1v7kk joka nukkuu pääosin yöt pinniksessä meidän huoneessa, kuitenkin aika usein tahtoo aamuyöstä viekkuun nukkumaan. Nukkui yöimetysten ajan eli n.ekat 9kk perhepedissä ja pinnasänkyyn tottuminen oli tosi työlästä :-) Nyt reilu kk päästä mulla laskettuaika ja mietin että miten meitin käy.. poitsulla on oma huone jossa jatkettava sänky muttei ole sinne suostunut käymään edes päikkäreille. Mä olen itekkin aika laiskasti yrittänyt häntä sinne kyllä totuttaakin Neuvoja kaipailen, vinkkejä kuinka totuttaa toinen isompaan sänkyyn. Vai onko meillä kohta makkarissa kaksi pinnasänkyä?
  11. Täällä myös värjätty kampaajalla ihan entiseen malliin :-) en ole huomannut mitään poikkeavuutta sävyssä tai värin kestossa ym.
  12. Hilda on nätti, 8 ehkä. :-) Mites Nelli?
  13. Nelly ja Nelli on kauniit :-) samoin Ellen, Elsa ja Alina.
  14. Meillä arvioksi annettiin 3500g ja poika oli 3350g. Arvion antoi kätilö kun jouduin vuorokausi ennen synnytystä tippaan veden menon vuoksi.
  15. 40+3 alkoi vettä lirahdella, mutta käynnisteltiin seuraavana päivänä vielä. :-)