Eustomia

Aktiivijäsen
  • Content count

    164
  • Joined

  • Last visited

About Eustomia

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Ääh. Mä ihastuin keväällä noihin Bumblerideihin. Silloin ei vielä saanut Suomesta, taisi olla heli-maaliskuuta. Päädyin MB Duoihin, jota metsästin käytettynä. Kopan löysin, vaunut ostin lopulta uutena huhtikuun lopussa. Muuten noi nyt kai ominaisuuksiltaan ja hinnaltaankin on suht samanlaiset, mutta: niihin olis saanut meidän turvakaukalon (Brio Primo) kiinni!!! Kakkonen ei ole siis syntynyt vielä, joten varsinaista käyttökokemusta ei noista MB:sta ole. Olen niihin rakastunut, mutta miksi, oi miksi, menin selaamaan tätä ketjua...
  2. Kundera, Aurora_ tuolta kesäkuisista etsii Dueteja käytettynä!!! Vinkkaan hänellekin, että olet myymässä, jos sopii. Toivottavasti myyjä ja ostaja kohtaavat
  3. Mountain Buggy Duetin istuintila on 28cm, Duossa 30cm. Minulle nämä mittasi eilen myyjä. Siskoni kertoi, että heillä matkiksissa (McLaren) oli istuinosa 28 cm, myivät pois juuri, kun kaksospojat (2,5v) eivät talvivaatteet päällä enää mahtuneet niihin. Heillä toisina on Teutoniat, joissa istuinosa 33cm.
  4. Me käytiin tänään Oz babyssa testailemassa eri vaihtoehtoja. Mies ei tykästynyt ollenkaan Baby Joggerin City Selecteihin, vaikka mä olisin ollut niitä aika vakavasti harkitsemassa. Mä taas sanoin saman merkin City Mineistä, että liian pienet pyörät ja liian matala työntöaisa miehelle. Esikoinen oli mukana ja sai toimia vastentahtoisenq testailijana kaikissa malleissa. Minua mietitytti, noinkohan vielä vuoden päästä mahtuisi talvitamineissa Mountain Buggyn Duetteihin, joten päädyttiin Duoon. Iiihanat, isot renkaat oli mun mieleen! Ei vielä ostettu, yritän metsästää käytettynä, vaikka niitä ilmeisesti aika vähän liikkuu. Tänään jo huusin meille kovan kantokopan puoleen hintaan ovh:sta. Jos muutetaan mieltämme merkistä vielä, niin täytyy sit vaan myydä se pois.
  5. Täältä saa aina parhaat naurut kyllä! Toi Frontside ollie oli kyllä ihan loistava!!,
  6. Noi Carenan Double Swingit vaikuttaa muuten hyviltä (esim saa sen kantokopan!), mutta on tosiaan aika leveät, eikä työntöaisan korkeutta saa säädettyä. Pitänee vierailla viikonloppuna Oz babyssa, jossa on sekä Carenoita, Mountain Buggeja että Baby Joggereita. Z-lineja niillä ei tosin ole, mutta sitten vaan toisen liikkeen kautta... Minä niitä rattaita tosin varmaan eniten työntelen, ja muöle esim. Baby Joggerin korkeus on riittänyt, miehelle se on hiukan matala. Mä olen 163cm ja mies 20cm pidempi. Tosi kiva, kun viitsitte kommentoida ja jakaa kokemuksia!!!
  7. Meilläkin aika lailla nuo samat vaatimukset. Erilliset kuomut olis kiva, muttq pääasia, että olis tarpeeksi suojaava. Nostettavat erilliset jalkatuet olis kanssa kiva, mutta ei pakollinen. Baby joggereissa ei ole säädettävää työntöaisaa, mikä meilläkin on ollut miehelle huono puoli, mulle ei niinkään. Niissä myös on hiuikan ehkö jotenkin suojaton makuuasennossa, kun ei ole kunnon pehmuisteita tai suojia. Ja vaikka renkaat kyllä kulkee kivasti, on ne aikast pienet. Z-line olis meileekin muuten ehkä just passeli (olkoon sitten jousitus hiukan huono tahi ei), mutta kun tuo kuomu mietityttää... Mountain Buggyt pitäis nähdä livenä, että pystyis sanomaan mielipiteensä. Yritetäänkin tällä viikolla varmaan mennä niitä katsastamaan. Katselin noita Ora Landeja. Meilläkin on Orat esikolla, ja ollaan niistä kovasti tykätty. Mutta ovat kyllä niin isot, että täytyy noiden tuplienkin olla tosi kookkaat. Ja mä haluisin hiukan enemmän sellaiset matkaratastyyppiset.
  8. Kyllä oikein ärräpäitä tekis mieli päästellä, niin hankala asia tää tuntuu olevan! Niin hurjia hintaeroja ja ominaisuuksissakin kaikenlaista. Mistä sitä sitten tieää, mitkä ne tarpeet oikeesti tulee silloin olemaan?! Mikä toimii toisella, ei välttämättä ole yhtään hyvä just meillä. Huoh. Itse en jotenkin noista peräkkäin tai päällekkäin istuttavista tykkää. En esteettisesti, enkä just sen takana istuvan näkyvyyden kannalta. Meillä ikäeroa tulee 1.v.9kk. Baby jogger city minit tuplina on yks vaihtis, niistä on yhden lapsen versioina kokemusta, joten hiuukan tietää plussia ja miinuksia jo sanoa. Tänään näin livena Z-linen jule twinit. Tykkäsin, muttq nyt olen lukenut jousituksen huonoudesta ja kuomun riittämättömyydestä. Mountain Buggyn Duet kiinnostais, mutta onko se sitten hintansa väärti? Voi himputti sentään, että osaa olla vaikeeta.
  9. Ok. Vaikka ainahan myös noilla isoilla valmistajilla sattuu ja tapahtuu... Mutta jokainen nyt joka taupauksessa yrittää selviytyä tässä kieltojen viidakossa niin kuin parhaaksi näkee. Itse luistan jossain kohdassa ja ihmettelen, miten joku toinen uskaltaa syödä jotakin toista ainesta kiellettyjen listalta. Ihan totaalikieltäytyjäksi musta vaan ei ole. Varmasti, jos lähipiirissä olisi jollekin jotakin sattunut, niin olisin hyvinkin tiukempi tässä asiassa.
  10. Kiitoksia, Koivupuu! Varsinaisestihan ne eivät ole siinä leivän päällä,, vaan leivottuna sisällä taikinassa, mutta luulisi siis joka tapauksessa, että uskaltaa syödä.
  11. Anteeksi, etten jaksa kahlata läpi edellistä ketjua... Pai viimeistä sivua katsoin. Ja jonkinnäkäinen karppiketjukin on kai olemassa. Mutt kysytään nyt kuitenkin tässä: Kun tuossa suosituslistassakin pellavansiemenet on hiukan kysymysmerkillä, niin oletteko te saaneet jotain ehdotonta kieltoa karppi-leivästä? Keskusteltiin neuvolantädin kanssa viimeksi aamiaisesta ja suositti mulle ruisleipää. Törmäsin sitten kaupassa Sarpin Skarppi- ruisleipään, jossa siis on pellavansiemeniä. Luin asiasta vasta leipää jo muutaman palan syötyäni. Tirdän, että kadmiumin takia sitä vältetään, mutta haluaisinkin teiltä kysellä kokemusta määristä? Oletteko saaneet ehdottoman kiellon pellavansiemenille? Itse mietin, että eihän niitä yhdessä leivässä kovin paljoa ole, eli jos 2 palaa päivässä söis, niin onko annos merkittävä? Sokereiden kannalta kun tuo hiilareiden vähyys nimenomaan aamupalassa olis hyvä. Ei olis pitänyt muuten tutustua tähän ketjuun ollenkaan, sitä tajuaa olleensa ajattelematon joissain kohdissa. Vaikka mä en ihan ymmärrä, mitä sillä on merkitystä, onko joku tuote kotimainen vai ei, jos se vaan ON pastöroitu.
  12. Alussa lihapiirakat oli pop. Sittemmin himot on siirtyneet appelsiineihin, omenoihin, ,nektariineihin. Esikoisesta ajatus salaatin syömisestä ällötti monta kuukautta, nyt ei ole onneksi ollut sitä ongelmaa
  13. Ekassa tein vain yhden, niin vahvat oireet oli. Tokassa tein yhden kaapissa lojuneen tavallisen lisäksi KOLME digitaalista... Oireet oli niin vähäisiä, että en voinut uskoa oöevani raskaana.
  14. Esikosesta istukka oli edessä. Uskoin, että tuntemukseni oikeasti olivat liikkeitä vasta, kun mieskin tunsi potkut, joskus viikolla 20+. Nyt istukka on takana ja olen tuntenut liikkeitä jo rv12/13 lähtien. Viime viikkoina ovat tuntuneet jo muillekin masun päältä. Eilen näin ekaa kertaa, kun vatsa pompahti potkun voimasta. Ja viikkoja nyt siis 21+3.
  15. Esikoinen oli ensin Vimma (tulee mun ja miehen nimistä) ja myöhemmin Yrjö-Jorma, synnyttyään Remu ennen oikean nimensä saamista Kakkonen, joka siis vielä visusti masussa, oli ensin PP (pahnan pohjimmainen), nyt sukupuolen varmistuttua Tuhto. Tuhto on Muumeissa majakanvartijan poika.