Mumm

Aktiivijäsen
  • Content count

    255
  • Joined

  • Last visited

About Mumm

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Viimeviikkoinen polikäynti 31+3, 1600 g.
  2. Onnea kaikille plussanneille! Kaipaako joku muuten doppleria? Minulla on yksi myynnissä sisarfoorumilla, jos jotakuta kiinnostaa. Kävi tarpeettomaksi itselle siinä vaiheessa kun liikkeet alkoivat tuntua liiankin kanssa.
  3. Mies sai pakkauksensa ja oli siihen oikein tyytyväinen. Tein pakkauksen stokken flexi bathiin (ammessa myös kylpytuki). Pakkauksessa oli enimmäkseen neutraalia vauvakamaa, kuten reippaita vaatteita (saman tyylisiä mitä puoliso tykkää käyttää), tuttipullo, kylpytuotteita, vaunuun punainen vaunuverho (koska mies olisi halunnut punamustat vaunut, mutta meille tulikin täysmustat), shampanjaa, pari hyvää olutta, suklaata, hyvää kahvia, korvatulpat, pari vauvakirjaa, hierontalahjakortti jne. kivaa. Korvatulppia lukuun ottamatta pakkauksessa ei ollut mitään vitsikästä, vaan enemmän ajattelin antaa miehelle kivan lahjan.
  4. Nyt on Smilet meilläkin. Vähän tekisi mieli mennä pihallekin testailemaan tyhjiä vaunuja, mutta en kyllä kehtaa. Naapurit pitää vielä vinksahtaneena. Mut pätevältä peliltä vaikuttaa ja kaikki osat (koppa, kaukalo, ratas) on helppo asentaa ja irrottaa. Hyttyssuojan tarvitsen vielä ja sitten on kuljetusasia hallussa. Yhden miinuksen olen löytänyt: hoitolaukku saattaa olla aisassa vähän hankala jos aisaa joutuu kääntämään esim. ahtaassa bussissa tai hississä.
  5. Meillekin tulee Brio Smilet. Ajattelin ottaa kovalla kopalla, myöskin Dellan mainitsemista syistä. Yritän vielä löytää rungon käytettynä, mutta toisaalta Stockalta saisin nyt rungon alle 400 eurolla, joten uusi houkuttaisi... Kopan ostan käytettynä, koska se on käytössä niin vähän aikaa.
  6. Mä heitin ne roskiin. Otin kuvan ensimmäisestä digitestistä.
  7. Meidän uusperheeseen vauvauutinen sujahti todella hyvin. Miehellä on siis 5-vuotias lapsi edellisestä liitosta. Välit ovat kunnossa joka suuntaan, joten tämäkin uutinen oli vain iloinen.
  8. Meilläkin on uusperhe. Miehellä on 5-vuotias tytär, joka asuu meillä joka toisen viikon. Yhteinen lapsemme syntyy kesällä.
  9. Noin 19 viikon paikkeilla tunnistin varmoja liikkeitä. Sen jälkeen ovat voimistuneet hurjasti.
  10. Viikolla 5 ja kesti viikkoon 13.
  11. Tällainen täytyy ehdottomasti väsätä. Kiitos hyvistä vinkeistä jo etukäteen!
  12. Mulla on myös univaikeuksia. Herään öisin 4 maissa vessaan ja sen jälkeen poika aloittaa hulinat vatsassa. Joka kerta. Kahtena yönä en enää ole nukahtanut tuon jälkeen. Tämä vaiva alkoi viikolla 21. Sitä ennen sain unta vaikka olisin käynyt vessassa. Kai ne on ne liikkeet, mitkä pitävät hereillä.
  13. MInäkin otin rokotteen. Neuvolassa sitä suositeltiin, mutta en ottanut selvää mahdollisista riskeistä. Toivotaan, että ei mitään tule.
  14. Akseli ei iske. Eeli on myös kaunis, mutta harmillisesti yleistymässä. Niilosta pidän tosi paljon.
  15. Ei polteta kumpikaan. Olen ollut ajoittainen juhlapolttaja (ja mieskin on silloin tällöin nauttinut sikarin), mutta raskautta suunnitellessa/raskausaikana en missään nimessä polta. Ja tuskin tulee juhlapoltettuakaan lasten saamisen jälkeen.