_Jojo_

Jäsen
  • Content count

    86
  • Joined

  • Last visited

About _Jojo_

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

2127 profile views
  1. Mä ostin Storsakin Seren laukun.
  2. Olisikohan meillä ollut n. yk54, ihan tarkkaan en enää jaksanut noita laskea.
  3. Joo, tosiaan minustakin sinne Dextran klinikalle on joka kerta tosi mukava ja helppo mennä. Eli ollaan oltu todella todella tyytyväisiä Dextraan. Hinta-arviot toimenpiteistä ovat pitäneet todella hyvin paikkansa ja kaikki on sujunut todella sulavasti.
  4. Me pohdimme hoitoihin hakeutumista nelisen vuottta. Oltaisiin oltu varmaan onnellisia ja tyytyväisiä kahdestaankin. Aloimme vain pelkäämään sitä että myöhemmin kaduttaisi ettemme edes yrittäneet saada lapsia hoitojen avulla. Me emme edes harkinneet julkista puolta vaan menimme suoraan yksityiselle.
  5. Minä olen tykännyt Dextrasta. Ollaan käyty Marika Mikolalla joka on oikein asiallinen ja jämpti tyyppi. Ei ehkä mitkään tunteellisin ja yliempaattisin (mekään ei olla), mutta mukava ja asiallinen ja jaksaa vastailla kaikkiin kysymyksiin mitä mieleen tulee. Myös Sanna Uotilalla ollaan käyty pari kertaa kun Marika ei ole ollut paikalla ja hoidot ovat olleet vaiheessa. Sanna tuntuu olevan vähän herkempi ja käsittelee asiakkaista no, varovaisemmin. Molemmista olen tykännyt kyllä ja varmaan riippuu ihan kemioista miten homma sujuu. Onneksi yksityisella voi aina vaihtaa lääkäriä jos kemiat ei kohtaa. Ja tosiaan välillä tuntuu että Dextraan voi olla vaikeuksia päästä puhelimella läpi, mutta useimmiten ne soittavat takaisin jos linjat ovat tukossa, en ole jaksanut jäädä roikkumaan linjoille turhan takia. Ja aikaisin aamulla pääse helpommin läpi. Aikoja sai todella hyvin ja nopeasti siitä plussaa myös Dextralle. Käytännön ihminen arvosti myös ilmaisia parkkipaikkoja klinikan ulkopuolella, kehyskunnasta kun käytiin hoidoissa. Ainakin Dextra mainosti että halutessaa pakastetut alkiot siirretään ilmaiseksi heille (Helsingin sisälllä, muualta siirto maksaa), jos siis haluaa jatkaa muualla meneillään olevia hoitoja heillä. Olettaisin että muutkin paikat tarjoavat vastaavaa palvelua.
  6. Jos te tykkäsitte Maclareneista niin Cybexit voisivat olla teidän makuun. Maxi Cosin ja Cybexin kaukalot käy yleensä samoihin adaptereihin, joten noihin Cybex-rattaisiin saattaisi mennä Maxi Cosinkin kaukalo vaikka ne eivät sitä kauheasti mainosta. (Joissain nettikaupossa kyllä ilmoittivat Maxi Cosin-kaukalon sopivan) Kannattaa käydä tarksitamassa nuo ja testaamassa. Lisäksi ainakin Baby Joggereihin saa Maxi Cosin-kaukalon.
  7. ^ Eikös tuolla vain sanota ettei heillä ole tietoa istuimen sopivuudesta kyseiseen autoon ja käsketään kääntymään jälleenmyyjän puoleen.
  8. ^^ Nuo näyttää ihan samanlaisille kuin Firkon merkkiset rattaat. Niistä löytyy kyllä kokemuksia netistä enemmänkin. Firkonit ovat kaiketi puolalaisia ja voipi olla että niitä myydään eri nimillä. Olin vähän hidas.
  9. Mä en menisi vannomaan että tuota uutta City Mini GT:tä saa nelipyöräisenä ainakaan ihan heti. Mutta kyllä nuo renkaat aika hyviltä näyttää:
  10. ^^Baby Jogger City Mini GT. Ovat tulossa myyntiin maaliskuussa. Näihin saa sen Maxi Cosin kaukalon kiinni ilman kankaiden irrottamista.
  11. ^^Miten olisi Baby Jogger Summit XC? Ne on kolmipyöräiset mutta muuten vastaavat sinun kriteerejäsi. Valmistaja luokittelee ne ihan juoksurattaiksi, mutta ovat kuitenkin aika lähellä normirattaita. Tosin joggerit (esim. tuo f.i.t.) olisivat varmaankin turvallisemmat rullaluistellessa, mutta nuo Summitit ovat varmaan ihan ok kompromissi. Ainakin Ozbaby myy noita Summiteja. Minä unohtaisin ne rattaat joissa on pienet etupyörät, jos tarkoitus on rullaluistella rattaiden kanssa. edit. vähän korjailin ajatuksenjuoksua
  12. Eikös nuo Sulot ole sisävaippoja, eli se tarvitsee kuoren.
  13. Hartanillahan on kuosi, joissa on valkoiset kankaat valkoisessa rungossa. Minun mielestä ainakin ne näyttää hyviltä, erilaisilta mutta juuri siksi kivoilta. Hartanin nettivuilla voi vakoilla miltä ne näyttävät. Tuolta sivuilta ladatavassa esitteessä on lisäkuviakin. http://www.hartan.de/
  14. Poliisit olisi kyllä hyvä pyytää paikalle, harmi vaan että aika usein vastaus on ettei ne millään ehdi. Näin sellaisilla paikkakunnilla missä ei poliisien lukumäärä päätä huimaa.
  15. Rockin Green Hard Rock Bare Naked Babiesia näyttää löytyvän iHerbistä ( http://www.iherb.com/Rockin-Green ). Mä olen tilaillut tuolta kaikkea muuta (vitamiineja ja kosmetiikkaa), on ihan ok pulju.