Sanni788

Aktiivijäsen
  • Content count

    40
  • Joined

  • Last visited

About Sanni788

  • Rank
    Tavis
  1. Otan vastaan bonan koodeja yv:llä tai [email protected] Jollekkin halukkaalle olis tarjolla 10€ alennuskoodi Nelly.comiin (edellyttää 50€ tilausta)
  2. kp 28/28-35 tosi haalea viiva, melkeinpä haamu. Seuraavana päivänä jo selvästi viiva mutta vielä haalea. Kp 31 tulikin sitten jo selkeä plussa. Pregcheckeillä oon testaillu ja meinaan testata vielä monta kertaa, se on niin mahtavaa nähdä kun testiin tulee ne viivat
  3. Serlalla on alkanut uusi oravakampanja. 60 merkillä saa jättioravan (45cm).
  4. Tässäpä tihrustettavaa tänä-aamun testauksista. Itse uskon oiken kovasti tuijottaessani näkeväni jotain, mutta mitä? muoks. taitaa miun silimissä harittaa kun on liikaa tuijotellu
  5. Nyt voin minäkin vastata tähän ketjuun. Spontaani km tuli rv 6+0 eli ihan alkumetreillä. Vuotelin noin 7 päivää eli ehkä päivän pidempään ku normaalisti. Tänään vaihtui kp34 kp ykköseksi, eli mulle ihan normipituinen kierto. Olen tosi helpottunut kun menkat tuli ajallaan
  6. Tänään vasta tuli alpro soyan aamiaislaukku, hieman kesti
  7. Nyt sit vuoto loppui kuin seinään. Aamulla (ja yöllä kun kävin vessassa) tuli vielä kirkasta verta ihan eiliseen malliin mut nyt sit ei enää mitään
  8. Mulla nyt vuoto viidettä päivää käynnissä. Aluks tuli vähän semmosta kuukautislimaverimössöä ja sen jälkeen ihan kirkasta limaa johon oli sekottunu verta aika paljon. Nyt on sit tullu ihan pelkkää verta kolmatta päivää, ei mitään semmosta sitkeetä ja venyvää niinku kuukautiset yleensä vaan ihan silkkaa verta. Vessanpyttyyn kun tippuu veripisara niin se sekottuu heti veteen. On tää outoa. Kipuja oli sillon vuodon alkamispäivänä, ne pysyi aisoissa kun otti dropin aamulla. Vuoto alkoi rv 6+0 Lisäystä. Tarkiastuksessa en ole vielä käynyt kun en ole päässyt neuvolaan läpi soittoajalla.
  9. imetys + korvike ja 4 kk 4 kk ikäisenä aloteltiin maistelu ja kas, poikahan tykkäs perunaporkkanasoseesta hirmusesti Parin viikon päästä alotuksesta söi jo ihan kunnon annoksen kaks kertaa päivässä.
  10. vastasin yli 6kk, alle 9kk. Poika pääsi synnärillä rinnalle vasta vuorokauden tarkkailun jälkeen joten sai muuta maitoa heti alkuunsa. Kun imetys sit lähti käyntiin niin annoin pojalle lisämaitoa 1-2 kertaa vuorokaudessa. Pojan ollessa 8,5 kk ikäinen lopetin imetyksen.
  11. Meillä ei paidasta väriä irronnu. Pesin sen 60°C:ssa ja muu pyykki näytti ihan samalta kun ennenkin.
  12. Vanha oma omakotitalo jossa nyt käytössä vaan 2h + k + kylppäri + eteinen (vastasin siis 1-2 huonetta). Yläkertaan tulee vielä 3 huonetta lisää ja elintasopattiin sit sauna ja khh. Elikkä siis asutaan remontin keskellä.
  13. Mulle tuli perjantaina (vihdoinkin) se serlan isompi kylpytakki
  14. Mies vietti varpajaisensa ihan asiallisesti. Kutsui kaverit koolle, syötävää, juotavaa, kuppilaan ja seuraavana päivänä tais tulla puoliltapäivin saikulle jonne oli noin tunnin ajomatka.
  15. isi piti isäkuukauden vanhemapinvapaan loppuun ja minäkin olin koko-ajan kotona. isäkuukauden jälkeen minä jatkoin hoitovapaalla.