Mimia

Aktiivijäsen
 • Content count

  647
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mimia

 1. Kyllä tuo Sanghin testi näyttää minusta ihan plussalta jo. Onnea!
 2. Joo varmasti noihin kaikkiin runkoihin saa kaukalon kiinni, Emmaljungan oman nimittäin, mutta jos kyse oli Britaxin kaukalosta...
 3. Bj city selecteihin on universaali adapteri, johon pitäis myös britaxin käydä. Emmaljungan britaxin adapteri luultavasti käy super viking -tupla-adapteriin, mutta en usko että double vikingkeihin sopii, kun ovat kapeammat.
 4. Onnea Mirtsu! Tuo toinen on haamu. Huomaatko livenä, ettei nuo viivat ole samalla kohdalla?
 5. Melisah'lla näkyy haamu, onnea! Mirtsun testistä sanoisin, että tee uusi. Mun silmiin tuo näyttää vialliselle testille, väri on liian lähellä dippausaluetta ja liian suttuinen. Väriä siinä kyllä näkyy, eli voi ihan oikeastikin olla positiivinen testi.
 6. Tiedätkö Anki, noiden kuvien perusteella (mikäli siis oikein ymmärsin, että vauvakoppa muuntuu sisaruksen istuimeksi) tuo vaunukoppa on niin iso, että jalkopäähän mahtuu varmasti hoitolaukku. Mutta aika pieni kuomu alempana istuvalla on :/ Mulla on vähän rataskuumetta, mutta en keksi mitkä haluaisin. Donkeyt voisi olla kivat, mutta niissäkin on vikansa. Toisaalta sellainen urheilukärry olisi pitkäikäisempi... onko joku vertaillut noita kahden istuttavia?
 7. Ei, mutta kuvien perusteella en keksi kuin huonoja puolia. Jalkatuki näyttä aika olemattomalta. Renkaat on niin pienet, ettei niillä tee mitään talvella. Kuomu ei suojaa kumpaakaan kunnolla. Tuplamoodissa kumpikaan lapsi ei voi nukkua tai toisella ei ole tilaa... Itse en Suomen oloihin tuollaisia ostaisi, en edes harkitsisi. Tosin mulle on tosi tärkeää että kummatkin voi nukkua matkarattaissa.
 8. Oletko kokeillut tyhjentää rinnan pumpulla? Jos vauvalla on huono ote tuosta rinnasta, hetken imetyslepo saattaa helpottaa tai rintakumin käyttö. Tuntuko tukoksia vielä? Mulla tuo sattui myös aika paljon. Tosin oma vika osittain, kun hieroin tukoksia auki niin että rinta oli ihan mustelmilla. Muistelisin että joku viikko saattaa mennä kunnes helpottaa.
 9. 2-3kk synnytyksestä alkoi, pari kolme kuukautta hiuksia tippui valtavasti. Ei kiva, kun mulla on ohuet hiukset jo valmiiksi. Hiukset siis ohentui paljon. Ja tuohon ei valitettavasti auta mikään. Nyt vauvan ollessa 10kk, mulla on pää täynnä n.4cm pitkiä hiuksia. Ne siis kasvaa takaisin tiputtuaan. Hiukset on vieläkin ohuet, mutta toivo ei ole menetetty kokonaan. Noita vaan ei saa asettumaan mitenkään, mutta ehkä aika auttaa.
 10. Meillä on sama kaukalo ja olen täysin eri mieltä sen tilavuudesta. Meillä kaukaloon menee vielä 2v toppavaatteissa, pituuden puolesta (86cm) menisi vieläkin, mutta painoraja tulee vastaan(13kg). Juniori saa matkustaa kaukalossaan ensi syksyyn, 1,5 vuotiaaksi, jos painon puolesta mahtuu.
 11. Jennitys, mun kaveri on tilannut briteistä oyster maxit. Hän on ollut ihan tyytyväinen tuplaratas valintaansa. Ja mitä olen kokeillut, niin ihan hyvät ne on työntääkin. Huomattavasti mukavemmat työntää kuin esim Britaxin vastaavat tuplat. Tosin mun mielestä tavarakori on onneton, varsinkin kun alaistujan jalat vie sen lähea kokonaan. Kahden pienen kanssa sitä kamaa saa raahata mukana sen verran, etten itse mielellään kanna kaikkea. Ja yläistuimen ollessa kasvot työntäjän päin ylemmän lapsen jalat on suunnilleen alemman lapsen naamassa. :/ Tilanne ei ole ihan mahdoton noilla lisäpaloilla, jotka nostaa yläistuinta korkeammalle. Alaistuimen kuomu ei ole kovin suojaava, kesällähän se ei haittaa. Mutta täydellisiä tuplia ei ole. Ei nuo huonot missään nimessä ole, riippuu mitä vaunuilta haluat.
 12. Näkyy!
 13. Tiana, nuo selectit toimii hyvin yhdellä tosi hyvin ja kahdella isommalla lapsella paremmin kun vauvalla ja isommalla sisaruksella. Kun etuistuin on eteenpäin, painopiste on taaempana ja kynnysten yli pääsee paremmin. Ei ne silloinkaan ihan tuosta vaan keuli, mutta paremmin. Ja ehdoton plussa on noiden koko autoon pakattaessa. Mulla oli yhtenä päivänä kaksi täyttä ostoskassia ja nuo tuplina etupenkillä. Edes meidän britaxin matkikset ei mene noin pieneen tilaan MUa huvittaisi tosi paljon kokeilla dueteja.
 14. ♡♡ Elsu ihanaa! Kyllä siinä toinen haalea viiva näkyy. Ja My. liity säkin meidän mukaan tonne fb:iin
 15. Selvitetty, pyörän renkaiden ruuveja piti kiristää, niin lukituksesta tuli tiukempi.
 16. Easywalker duot on 13cm leveemmät. Kai muitakin eroja on, mutta tuo lienee oleellisin.
 17. NeNNI, mun mielestä säilytätte nuo yksilövaunut, jos ne vaan jonnekin mahtuu. Meilläkin on vaunuja joka lähtöön. Ikäero (1,5v) on sen verran pieni, että kun liikun yksikseni, mun pitää saada molemmat vaunuihin. Meillä on puistohyökkärit, Emmaljungan tupla CC:t ja baby joggerin city selectit kaupungille, matkalle ym. Meinasin myydä pois Britaxin b-mobile rattaat, joita käytettiin esikoisen kanssa travelsysteminä, mutta onneksi en myynyt. Kaukalo ei käy kiinni meidän tupliin ja noi on tosi kätevät, jos lähtee vauvan kanssa kahdestaan liikenteeseen. Nuo lähtee myyntiin heti kun kaukaloikä on ohi. Scooterit meiltä löytyy myös, nuo mahtuu Britaxien kanssa meidän konttiin ja joskus miehen/mummon kanssa on kätevä ottaa kahdet eri rattaat, voidaan käydä eri paikoissa lasten kanssa. Eihän nuo välttämättömät ole, mutta mä tykkään noista candy pinkeistä scootereista niin paljon, etten voi luopua kaikista pinkeistä rattaista (vielä). City crossit meiltä löytyy myös. Ne on oikeestaan turhat tällä hetkellä, mutta mä ajattelen ratasaikaa pidemmälle. Meidän crossit on tosi hyvässä kunnossa, mutta suht vanhat (vm-11). Niistä ei kovin paljon saisi. Esikoinen kuitenkin kasvaa koko ajan ja luultavasti ensi talvena-keväänä meidän puistohyökkäritarve on ohi ja esikoinen kulkee kivasti sisarlaudalla. Ehkä. Sisarlauta ei mun mielestä kovin hyvin toimi scootereiden kanssa ja tykkään tosi paljon crossien työnnettävyydestä maastossa (verrattuna city selecteihin), joten tulen hankkimaan niihin sisarlaudan. Uudet city crossit maksaa kuitenkin aika paljon, joten mun ei kannata myydä noita vain siksi että jäävät tosi vähäiselle käytölle muutaman kuukauden ajaksi. Ota tuosta nyt sitten selvää.
 18. Tuo kuva saattaa hämätä, mutta mitenkähän nuo tuplat toimii, jos ylemmän istuimen kääntää naama menosuuntaan päin? Istuuko alempi sisarus toisen jalat suussa? Onko joku nähnyt kuvaa näistä istuimet toisissa asennoissa?
 19. miksi mun city selecteistä menee etupyörät itsestään lukkoon, jos ajan hiekkatiellä? etenkin oikeanpuoleinen menee lähes aina.
 20. Lapsosille Racoonin ihanuuksia jemmaan.
 21. Esikoistyttöä odottaessa viiva tuli (en muista milloin, puolessa välissä ehkä?) ja pysyi vielä muutaman kuukauden synnytyksen jälkeen. Pikkuveljeä odottaessa ei tullut viivaa ollenkaan.
 22. Nyt toisella kerralla (toksemian oireet, proteiinit +, verenpaine koholla, päänsäryt ym. alkoi n.rv23->) käynnistyspäätös tehtiin maksa-arvojen lähtiessä nousuun. Mulla siis oli jo valmiiksi iso osa raskausmyrkytykseen liittyviä oireita ennen maksa-arvojen kohoamista. En muista oliko kyse ASAT vai ALAT arvosta, mutta joka tapauksessa se nousi viikossa yli sadalla.
 23. Voisi kuvitella että nämä on vähän liukkaat, etenkin märällä nurmikolla. Meillä oli käytössä konttaus vaiheessa viime syksynä Reimatecin töppöset ja Popin kumisaappaat (ne on sen verran kapeaa mallia, että pysyi jalassa hyvin).
 24. Pöh. Edelliset kuvat oli kadonneet. Nämä on rehellisesti viimeisimmät vaatehankinnat: Lindexiltä 3 kpl (92,98 ja 104) mansikkatunikoita. Mä RAKASTAN mansikoita, joten ennakoin tulevaa ja ostin jemmaan pari isompaa kokoakin, niin ei tarvitse yrittää metsästää käytettynä myöhemmin. Pipo Lindexiltä Sydänyöpaita