Vicsu

Aktiivijäsen
  • Content count

    237
  • Joined

  • Last visited

About Vicsu

  • Rank
    Aktiivi
  1. Esikoinen syntyi 37+5 ja toinen 40+4. Molemmat käynnistyivät vesien menolla.
  2. Meillä esikoisen ja kakkosen ikäeroksi tulee näillä näkymin 5v 10kk. Alunperin oli kyllä ajatuksissa pienempi ikäero mutta elämä ei aina mene suunnitelmien mukaan. Mutta tällä hetkellä tämäkin tuntuu ihan hyvältä, esikoinen on jo iso ja omatoiminen ja on todella innoissaan tulevasta vauvasta.
  3. Ärsyttääääääää!!! Aivan puhdas nega testattu tänään aamulla, ja menossa dpo 14, joten eiköhän tämä ollut taas tässä. Olin melko toiveikas tämän kierron suhteen, mutta kun ei niin ei. Meillä tämä oli tosin vasta yk 4, mutta kyllä alkaa jo hiukan turhauttaa, varsinkin kun edellisessä kierrossa sain testiin plussan, mutta vuoto alkoi siitä muutaman päivän päästä, eli tapahtui varhainen keskenmeno. Saa nähdä kuinka kauan sitä uutta tärppiä joutuu odottelemaan. Aaargh!
  4. Käynnistyi vesien menolla, siitä noin 17h kuluttua alkoivat supistukset, ja synnytys eteni melko nopeasti, supistusten alkamisesta 4,5 tunnin kuluttua syntyi tyttö onnellisesti alateitse.
  5. Viime kierrossa ovistestiplussa tuli kp 18, kierron pituus 33. Tässä kierrossa ovistestiplussa tuli kp 17, joten aika lailla samanmittainen kierto näyttäis olevan tulossa kuin edellinenkin.
  6. Minä olen kertonut parhaalle ystävälleni, mutta muille ei ole aikomustakaan kertoa. Jostain syystä en koe tarvetta puhua asiasta sen enempää, joten kerromme sitten kun on jotain kerrottavaa. Esikoisen odotuksestakin kerroimme vasta muistaakseni rv 18, joten olemme todella pitäneet raskaus- ja vauvajutut hyvin pitkälle omana tietonamme.
  7. Pahoinvointi/oksentaminen olisi varmin merkki. Muita oireita ei alussa oikeastaan ollut, ja tuo pahoinvointikin alkoi suhteellisen myöhään, joskus viikoilla 7-8, joten sen kyllä tunnistaisin ilman testaustakin.
  8. En rajoita juomisiani, nykyään tulee kyllä muutenkin juotua melko harvoin ja silloinkin kohtuudella.
  9. Lopetin minipillerit kolmisen viikkoa sitten ja tjottailulla mennään ainakin aluksi, katsotaan sitten kun oma kk-kierto tasaantuu niin sitten voin ehkä hieman laskeskella päiviä ja oviksen ajankohtaa tarkemmin. Ovistikkuja en ole koskaan kokeillut enkä kyllä ajatellut nytkään niiden kanssa alkaa värkkäämään. Tähän astisen kokemukseni perusteella olen melko helposti raskautuvaa tyyppiä, kaksi raskautta on saanut alkunsa ihan yllärinä ja suunnittelematta, joten ehkä siksi olen nyt ainakin aluksi luottavaisella mielellä, että tjottailu tuottaisi tulosta eikä extreme-keinoja tarvittaisi.
  10. Minä olen 29, mies 28. Esikoinen täyttää parin viikon päästä 3v ja kakkosen yritystä ollaan aloittelemassa.
  11. Mulla ei ollut oikeastaan mitään oireita ennen plussaa, ainoa, mikä hieman pisti epäilemään, oli muutama päivä ennen plussatestiä tuntunut repäisykipu sohvalta noustessa. Pahoinvointi ja väsymys tulivat sitten vasta pari viikkoa plussan jälkeen.
  12. Meidän lapsemme sai alkunsa suunnittelematta ja "puolivahingossa", vaikka kyllähän se tiedettiin mitä voi tapahtua jos ei ehkäisyä käytä... Onneksi meiltä ei ole kukaan kysellyt asiasta, ja todellakin on mielestäni erittäin tökeröä mennä keneltäkään utelemaan moista asiaa. Ehkä meidänkin kohdallamme vauvan tulo ei ollut mikään ihmetyksen aihe lähipiirissämme, olimme olleet yhdessä reilut kolme vuotta, molemmilla vakityöt jne. joten kukaan ei varmaan pitänyt vauvan tuloa mitenkään kummallisena. Ja olimme itsekin todella onnellisia vauvasta, itselläni oli ollut vauvakuumetta jo jonkin aikaa, joten mukava yllätyshän se oli.
  13. Spontaania seksiä. Että viikonloppuisin saisi vaikka vaan löhöillä ja olla vaan. Että voisi lähteä leffaan/syömään tms. silloin kun huvittaa.
  14. Pahoinvointi alkoi joskus viikoilla 7-8, ja jatkui raskauden puoliväliin saakka. Pahoinvointi tuli lähinnä sellaisina "aaltoina", ja lähes joka päivä oksensin ainakin kerran.
  15. Miehen sukunimi annettiin, koska olimme kuitenkin menossa naimisiin, jolloin minäkin ottaisin mieheni sukunimen, niin oltaisiin sitten kaikki samannimisiä.