nania

Aktiivijäsen
  • Content count

    1260
  • Joined

  • Last visited

About nania

  • Rank
    Addikti
  • Birthday 12/11/88
  1. Juu, tyyppi täytti just 2v, ja ei minkäänlaista kiinnostusta pottaa kohtaan. Paitsi mustasukkaisuus, jos pikkuveli menee potalle istuun. Blääh... No, kai se sieltä sitten joskus innostuu.
  2. Voi harmi, mäkin missasin kolmosten nimet :/
  3. Ohoh, kuuluukohan mun 3kk pullaposkeni tähän ketjuun mitoillaan 7380g ja 62cm.. Syntymämitat 3970g ja 50cm. Esikoinen oli syntyessään 4100g ja 51cm, mutta 3kk iässä 6095g ja 61,5cm. Nyt se painelee jo miinus ykkösellä. Pikkuveljensä komeesti plussan puolella
  4. Meillä asuu * ja * ♥
  5. Meillä ei kovin helpolla päikyille nukahdeta, nytkin reilu puoli tuntia kiekkunu tuolla. Yöunet meni yhdellä heräämisellä niin että jouduin kantaan sen takas sänkyynsä. Nää päikkäriyritykset on tänään pinniksessä, joka on siirretty lastenhuoneeseen. Jos olisin laittanu ton isojen sänkyyn päikkäreille, se olis varmaan repiny makkarissa kaiken alas, mihin vaan ylttää..
  6. Meillä alettiin tänään laittaan 1v4kk taaperoa isojen sänkyyn. Nukutus kesti aika kauan, mutta se nyt oli arvattavissa kun oli kaikki outoa, kun oli peittoa myöten uusi sänky. Koska teillä on alettu nukuttaan isojen sängyssä? Kuinka kauan kesti, että lapsi tottui nukahtaan sänkyynsä? Kuinka paljon lapsi pomppi ylös sängystä, vaikka piti olla nukkumassa?
  7. Ihana, ihana, ihana aihe!! Täällä yks monta kertaa itkuun pillahtanut äiti sai toivoa paremmasta!meillä 1v3kk taapero kakkaa juurikin taaperoripulin mukaista tuotosta. Ja usein. JA nää oireet alkoi kai 8-9kk iässä. Ja 8kk iässä oltiin taysin lastenpolilla yö pojan kanssa nesteytyksessä, sillä oli aika raju gastroenteriitti. Voi, olisiko tää allergiaepäily juurikin taaperoripulia?? Mä luulin eka maitoallergiaksi, koska muistelisin ongelmien alkaneen juuri imetyksen loputtua (9kk iässä) ja siirryttiin korvikkeeseen. Maidoton dieetti ei tuottanu muutosta kakan laatuun. Eikä viljaton. Nyt ollaan saatu lupa palauttaa maito ja viljat. Sattuuko teille muille kovasti kakkavahinkoja tän myötä? Meillä on pakko vaihtaa vaippa HETI ku jylinä kuuluu peräpäästä tai punteista tursahtaa kakkkamömmöö. Ja housuvaipat ei tuu kyseeseenkään ennenku päivän ekat kakat on tehty. Mä stressaan automatkojakin jos poika ei oo kakannu aamulla. Usein se kakkaa sit autossa. Ja haalareitaan myöten.
  8. Mä pistin eilen ja tänään kokeilumielessä telkun auki Pikkukakkosen aikaan. Poika katso ekan piirretyn pätkän ja tanssi musiikit siitäpätkästä, sitten se meni omiin leikkeihinsä. Eipä siis juuri telkusta välitetä. Mä tosin en pidä telkkua päällä päivisin ollenkaan. Illasta vasta aukee ku mies on kotona ja avaa sen.. Pärjäisin itse hyvin ilman telkkaria, poika varmaan periny sen äidiltään
  9. Toinen raskaus menossa. Esikoinen on poika, ja tästä on vähän epämääräinen poikaveikkaus. Esikoisesta ei juuri oksettanut - tästä oksensin alkuraskauden. Esikoisen odotuksessa oli verenvuotoja - tässä ei. Esikoisesta tuli linea negra - tässä ei näy ainakaan vielä nyt rv 34+0 Esikoisesta navasta tuli pikku nykerö - tässä on napalippa Esikoisesta supisteli jo tässä vaiheessa kun käveli - nyt ei mitään Nyt on hiivatulehduksia, kun edes ajattelen seksiä - esikoista odottessa vain yksi on todella erilainen raskaus oireittensa suhteen.
  10. Mä tiedän Kirsin, joka vaihtoi nimensä Kiisiksi. Selitti sen sillä, että häntä ei kukaan koskaan oikeella nimellä kutsunut, Kiisiksi vaan. Kiisejä ei kai kauheesti taida olla...
  11. Meillä on jo päätetty tulevan pikkuveikan nimi, ja se alkaa samalla kirjaimella ja on harvinainen, niinkuin isoveikan nimi. Mä halusin et kaikki lapset saavat harvinaisen nimen. Ja mies halusi samat nimikirjaimet.
  12. Tämä ei ole uusi, ei todellakaan, mutta työkaverin lapsi on Saida. Harvinainen nykypäivänä, annettu ekan kerran jo ennen vuotta 1899, josta vrk alkaa laskeen nimiä, silti niitä ei oo kokonaisuudessaan kuin 711 naisella. Aika vähän, kun ajattelee kuinka vanha nimi se on.
  13. Mä vilautan pika-pikaseen. *nimi pois*
  14. ^kaverin siskon lapsi on Tianna Tosi kaunis nimi mun makuuni.
  15. Mulle tulee Matliskasta mieleen venäläinen tyttö. Sanoisinko...et jos mun mies olis venäläinen, niin voisin harkita tuota nimeä nyt kun sen on kuullu Mulla vaan ei oo venäläistä miestä. Eikä edes tytärtä.