Minttutee

Rekisteröitynyt
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Minttutee

  • Rank
    Aloittelija
  1. Mulle on näyttänyt aina ja näyttää edelleen poika,poika,tyttö =) Nyt on 2 poikaa! =) Saa nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan!
  2. Mun oli tarkoitus ekassa synnytyksessä mennä Haikaranpesään, mutta raskausmyrkytyksen takia sinne ei ollut asiaa. Tavallisen osaston ammehuone oli ihan samanlainen kuin Haikaranpesässä. Muista huoneista en osaa sanoa. Suosittelen kyllä käymään ennen ekaa synnytysta Haikaranpesän valmennukset! Ei sillä väliä, missä sitten lopulta synnyttää. Toisessa synnytyksessä ja raskaudessa ei ollut ongelmia, joten pääsin Haikaranpesään. MIelipiteeni on, että Haikaranpesässä on parempi mahdollisuus saada hyvä/innostunut kätilö... Mutta ei kyllä ollut mitään valittamista tavallisellakaan osastolla kätilössäni. Haikaranpesässä kätilö tuli myöhemmin juttelemaan synnytyksestä, tavallisella osastolla ei. Riippuu varmaan kätilöstä... Eli älä hätäile, jos et pääse Haikaranpesään synnyttämään!
  3. Meillä näytti menevän ihan tuon keskiarvon mukaan...
  4. Meillä oli noin 6 vuotta seurustelua takana!
  5. Ikäviä kokemuksia nuo keskenmenot. Voimia kaikille! Minun keskenmenoni todettiin 12+ viikolla, paperiin tuli veriviiva ja huolestuin ja menin sairaalaan. No pahin kävi toteen, pikkuinen oli kuollut jo 6+... Tuntui niin huijatulta ja surkealta. Tästä on nyt jo 7 vuotta , ja nyt minulla on 2 lasta. Asiaan auttoi uusi raskaus... ja aika. Nykyään en edes muistele asiaa, tai ei ainakaan itketä. Joskus vain enää tulee mieleen.
  6. Meillä 2 poikaa ja pitkään jo ajattelin, että riittää. 4v ja 6v. Nyt on vauvakuume iskenyt, ja haaveilen kolmannesta. Saa nähdä jääkö haaveeksi. Koskaan lapsena tai nuorempana en ole miettinyt, kuinka monta lasta haluaisin.
  7. Rivitalo, 5h+k ,oma , tai siis pankin =)