mukelo

Jäsen
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About mukelo

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 08/22/83

Profile Information

  • Location
    Etelä-Suomi
  1. Yöllä heräilin kipuun kerran. Mutta töihin pääsin aamulla. Tosin ymmärrän miksi sitä sairaslomaa saa useamman päivän. Nyt vain toivotaan että kaikki raskausmateriaali poistui... Lyhyesti: ei kiva juttu mutta kyllä siitä hengissä selviää.
  2. Yllättävän paljon tuulimunaraskaus ketuttaa. Vaikka emme aktiivisesti yrittäneetkään lasta, niin olo oli/on nimenomaan huijattu kun ultrassa ei eilen mitään näkynytkään. Ja miksi pitikään niin monelle mennä puolihuomaamattomasti hehkuttamaan?! Oli kiva korjailla kavereille "eiku..." ultran jälkeen. Erityisen hölmöksi olonsa tuntee kun kaveripariskunnan kanssa olisi ollut LA 3pvän erolla. Sillä erotuksella että heillä todella OLI lapsi ja meillä ei. No, kunhan tästä keskeytyksestä toipuu niin uutta matoa onkeen, mutta kyllä harmittaa.
  3. En vielä äänestänyt, mutta taidan vetää pohjat: asumme vanhempieni luona kera kolmen koiran! (Selvennöstä: oma rivari kaksio myyty viime viikolla, uudesta [pankin] kodista käsiraha maksettu mutta ei vielä papereita allekirjoitettu. Vanhemmat häädetty sukuhuvilaan asumaan eli ukon ja koirien kanssa asutetaan 330 neliöistä ok-taloa. ) Toivottavasti pääsen kohta äänestämään!
  4. Hyvä lista! Kiitos tästä! Uusi foorumilainenkin pääsee edes hieman jyvälle. Mutta mitä inssi tarkoittaa täällä? Tuskin ainakaan insinööriajoa? Päättelin että tarkoittaisi inseminaatiota?
  5. Epä-aktiivinen yritys aloitetty helmikuussa -10. (Ei siis kellon kanssa ovulaatio testein, vaan ehkäisy vain jätetty pois). Takana nyt yksi tm viikolla 11. Ja kyllä. Pelkään jo nyt lapsettomuutta. Syynä lienee erheellinen (?) epäily PCO:sta vuosia sitten. Tosin toinen lekuri väitti diagnoosia virheeksi. Silti jänskättää, että koska tärppää JOS tärppää. Alku olisi voinut mennä paremmin.
  6. Pahin ehkä takana? Kauhean kamalalta kyllä tuntuu, ei voi muuta sanoa. Lääkkeet sisään 17 aikoihin, 19 jälkeen alkoi tapahtumaan ja nyt toivottavasti pahin takana (jos ei ole panacodin tuomaa illuusiota?). Vaikka kyseessä oli vain tuulimuna, niin tavaraa näytti tulevan. Tuli vietettyä sellaiset 4h kuumassa suihkussa ukon kanssa. Onneksi oli tukena! Nyt sitten jännitetään että onko pahin takana vaiko vasta edessä. Ulos tulleet "knöllit" kyllä toivottavasti kertoisi että suurimmat tulleet ulos. Ei oo kivaa. Mutta joskus näemmä pakollista. muoks. Ja olisin saanut 3 päivää sairaslomaa. Tai sellaista mulle kirjoitettiinkin alkaen ensi maanantaista. Sitä ennen ei vaan yksinkertaisesti ehtisi olla pois normielosta. Uhallakin tein hommat tänään, niin on "puhdistautuminen" aloitettu... Kova olis aikomus mennä töihin huomenna. Saas nähä mitä yö tuo tullessaan...
  7. Tuulimunaraskaus todettiin tänään, ekassa ultrassa, joten nyt odottelen kotona pillereiden tehon alkamista. Viikkoja piti olla noin 11. Toivon todella olevani työkykyinen huomenna. Kohtuullisen pelottavia tarinoita täällä lueskellut. Pakko oli vain tehdä "jotain" jotta voi sitten jatkua yrittäminen. Kiitos kaikille tarinoiden jakamisesta!