Tiana

Aktiivijäsen
  • Content count

    369
  • Joined

  • Last visited

About Tiana

  • Rank
    Aktiivi
  • Birthday 05/01/82

Recent Profile Visitors

1704 profile views
  1. Asperger minullekin tuli ensimmäisenä mieleen. Meillä pian 3v tyttö, joka puhuu hyvin vähän mutta tietää paljon. Jonotamme parhaillaan puheterapiaan. Kaikkea hyvää teille!
  2. Liberolla oli äsken jäljellä enää 3 palikkaa+kukka+ukkeli settiä, eilen oli vielä neljää erilaista. Käsinukkejakin mainostettiin vaikka kuinka kauan vaikka ne todellisuudessa oli loppuneet jo aikaa sitten..
  3. jennitys: Mua kiinnostais tietää kokemuksia! Minkä kokoinen tuo yläistuin on, kuinka pitkä mahtuu nukkumaan? Millaista materiaalia on turvakaari? Kiitos
  4. Carrus: Kannattaat ehdottomasti hankkia "sateenvarjotuplat", jos tarvitsee paljon reissata täydellä autolla tai ottaa lapset usein mukaan kauppaan! Cosattolla on hyviä tuplia, tosin kaikki sateenvarjorattaat on vähän rimpuloita mutta kyllä mä ainakin olen rimpuloilla päässyt hyvin eteenpäin
  5. Lahdessa Karismassa Lindexillä Lasten ulkoilu ja Muumit -50%
  6. Mä en tosiaan oikein B-dualien kanssa tullut toimeen vaikka niissä oli paljon hyvääkin Nyt houkuttaa tuo City Select samasta syystä kuin B-dual eli tuo muunneltavuus kiehtoo, kun esikoinen on kuitenkin jo 2v. Tulisikohan noita sitten enää yksösinä käytettyä kuitenkaan kun ovat aika isot..
  7. Kiitos haukuista! Heh. Carenan Evo 2013 tuplat on melkein joka paikassa 299e (vanha malli 279e) mm. Lastenturvassa, Vaunula.fi:ssä ja Hobbyhallissa. Hinta kyllä houkuttais mutta en haluaisi mitaan romua kuitenkaan hintaan 299e. Carenassahan parasta on nuo haararemmit, en jaksaisi laittaa vöihin koko aikaa kun esikoinen kuitenkin jo välillä kävelee.
  8. Kiitos Kulta! Mountain Buggyt houkuttaa juuri tuo kapeuden takia! Voisko joku haukkua Carenan Double Swing Evo rattaat, etten vaan osta "halppiksia, jotka hajoaa heti"..
  9. Meillä on ollut jo Jule Twinit ja B-Dualit mutta laitoin kiertoon kun luulin, etten tarvitse. Nyt kuitenkin tarvitaan jotain, kun muutetaan kaupunkiin. Loppusuoralla on seuraavat: Baby Jogger City Mini Double GT Mountain Buggy Duet Easywalker Duo Plus ja isolla kysymysmerkillä Baby Jogger City Select. Käyttäjänä 160cm äiti ja 1v ja 2v sirot lapset. Tarvitsisi päästä käymään puistoissa ja välillä kaupoissakin. Tarkoitus ei varsinaisesti ole nukuttaa vaunuissa mutta välillä varmaan joudutaan ottamaan myös vaunupäikkäreitä. Mitähän sitä hankkisi..Tekeeko BJCMD GT rattailla mitään talvella kaupunkioloissa? Onko ne kuinka raskaat nostaa esim. kynnyksen yli? Entä nuo Selectit, varmaan tosi raskaat niinkuin B-Dualitkin? Onko ne millaiset yksösinä?
  10. Millaisia koodeja on Libero Up & Go vaipoissa? Mulla 757.. alkuisia kaksi mut kumpikaan ei toimi :/
  11. Britaxin kaukalot on ainakin sisätiloiltaan kapeita, eikä niissä ole samanlaisia sivu-ukokkeita kuin esim. Maxi Cosin kaukalossa
  12. Ai niin ja Eila on kaunis nimi, tosin lievästi tulee Valion Eila mieleen mutta mistäpä nimestä ei tulisi jotain muutakin mieleen. Mielestäni Eila on ihanan pehmeä ja "puhdas" nimi marsa123: Mariina olisi kaunis nimi
  13. Kärpänen: Selina ois ihana Milena, Mailiina, Minerva, Erika, Ailiina, Helinä, Inkeri, Irina, Jasmina, Ilona..
  14. Hämeenlinnan Vauvatalo Johannasta vain hyviä kokemuksia! Ideaparkin Vauva Pop:issa myös erittäin hyvää palvelua