Tammi

Aktiivijäsen
  • Content count

    90
  • Joined

  • Last visited

About Tammi

  • Rank
    Tavis
  1. Mulla alkoi viikolla 7+ ja 9+ollut tähän asti voimakkaimmillaan.
  2. Ensimmäinen haalea dpo12.
  3. Mulla ei tullut kummastakaan aiemmasta raskaudesta lainkaan arpia mahaan. Tisseihin siinä vaiheessa kun maito nousi ja rinnat oli kuin ilmapallot. Kurkin tänään apeekissa sitä mitä mainostetaan tv.ssä BEBANCARE, joka on tarkoitettu raskausarpien ehkäisyyn ja hoitoon. Hinta oli järkky 26€!
  4. Täällä tänään kp 25/27. Kauhea väsymys on ollut muutaman päivän. Tänään aamulla herätessäni ihmettelin täyteläisemmän tuntuisia rintoja. Ja aamulla tuli pyyhkiessä muutama tippa haalean vaaleanpunaista paperiin. Oli ihan pakko hakea testi kun oli vaan tunne. Kaksi viivaa siihen piirtyi vaikka en malttanut edes odottaa aamuun. Edellisessä raskaudessa oli rintojen kihelmöintiä sitä en ole vielä huomannut.
  5. Ensimmäinen 39+6 ja toinen 41+2
  6. Onko kellään kokemusta phil&tedsin omasta lämpöpussista?
  7. Ekassa raskaudessa: julkiset np- ja rakenneultrat. Tässä raskaudessa olen käynyt tässävaiheessa varhaisultrassa yksityisellä, sekä np- ja rakenne julkisella.
  8. Selvästi näkyy viiva Eppa ja plussahan tuo on! Onnea!
  9. johannemin masukollaasia ihailemassa. :girl_in_love:Hienosti näkyy kasvu.
  10. Tällä hetkellä menossa vasta rv 16+6. Teen myöhemmin vielä uudestaan. tyttö tiedossa.. poika tiedossa.. * Vatsasi on levinnyt sivulle. * Vatsasi on pystyssä, eikä se näy takaapäin. * Mielesi tekee makeita ja herkkuja ja hedelmiä. * Himoitset suolaista ruokaa, lihaa ja juustoa. *Olit yhdynnässä muutamaa päivää * Olit yhdynnässä ovulaatioaikaan. ennen ovulaatiota. * Viiva vatsassasi päättyy napaan. * Viiva vatsassasi jatkkuu aina rintojen korkeudelle. * Vauva potkii hillitysti. * Vauvan potkut ovat voimakkaita. *Edellinenkin lapsesi on tyttö. * Odotat esikoistasi tai edellinenkin lapsesi on poika. * Voit pahoin raskauden alussa ja näytät nuutuneelta. * Et kärsi pahoinvoinnista ja hehkut kauniina. * Olitte stressaantuneita lasta tehdessänne. * Elitte leppoisaa elämänvaihetta lasta siittäessä. * Säärikarvasi kasvavat samaa vauhtia kuin ennenkin. * Säärikarvasi kasvu on kiihtynyt. * Kätesi on aiempaa pehmeämmät. * Kätesi kuivuvat helposti. * Vauvasi sydämen syke on yli 140. * Vauvasi sydämen syke on alle 140. * Olet normaalia kiukkuisempi. * Olet rauhallinen ja hyväntuulinen. * Vauvasi hikottelee usein. * Vauvan isä lihoo odotusaikanasi. * Ikenet verestävät odotusaikanasi. * Jalkasi ovat aiempaa kylmemmät. Tyttö 6/ Poika 4 Tämän hetken mukaan. Rakenneultra on 26.4.2011
  11. Ekasta 16+5 on ensimmäiset havainnot (istukka etuseinässä) ja toisesta 14+. Muoks. Ja viimeyönä 16+4 tunsin potkuja ekan kerran käteen.
  12. 7+4 todettiin tuulimunaraskaus ultralla. Tuhrutteluvuoto oli alkanut 7+0 ja siksi mentiin ultraan. Lääkkeellisesti tyhjennettiin.
  13. Mä kävin alkuraskaudenultrassa omien laskujen mukaan 6+4 (melko varman ovisajan tiedän). Lääkäri sai mitaksi kuitenkin 4,0mm joka vastasi hänen mielestään enintään 6+0 ja sydämmen syke näkyi vahvasti. Np-ultrassa sikiön koko vastasi taas noitten omien laskemieni viikkojen mukaan. =)
  14. Mulle tuli kättäriltä np-kutsu reilun 2 viikkoa ekasta neuvolasta. Raskausviikot np-ultrassa 12+2.
  15. En muista oonko joskus jo vastannut tähän. Kirjoitan kuitenkin.. mulla tuli ekassa raskaudessa viiva navan alapuolelle varmaan joskus rv25-30 ja tyttö tuli. Se näkyy kyllä vieläkin.