tahdenlento

Aktiivijäsen
 • Content count

  9261
 • Joined

 • Last visited

About tahdenlento

 • Rank
  Ei muuta elämää

Contact Methods

 • Website URL
  http://tahtihelmi.blogspot.com

Recent Profile Visitors

3784 profile views
 1. Seitsemän raskautta, kaksi lasta ja nyt viikolla 28+. Toinen munatorvi mennyt, rypäleraskaus + sytostaattihoidot. Keskenmenon erimuodoista koettu jotakuinkin kaikki eri variaatiot.
 2. Mä kysyin ku kohdalla mihin olen yhteydessä ja käskivät soittaa suoraan naistentaudeille. Sain ajan viikolle 6+ ja hcg seurattiin pitkin matkaa. Hcg nousi yli 2000 jo viikolla 5+,joten soittivat mut lääkäriin samalle päivälle (hcg=2000 tai yli niin näkevät jo jotain). Toki mulla nyt oli ku lisäksi isompi rasite molan muodossa taustalla. Neuvolaan soitin sitten vasta myöhemmin. Käypähoitosuositukset on samat koko maassa ja niitä tulee noudattaa, joten kyllä kyseenalaistaisin miksei sen mukaan toimita, jos ei ultraa saisi.
 3. Mä sain suorilta sen kaksi viikkoa. Tosin mulla oli verta ehtinyt vuotaa yli litra vatsaonteloon ja hemppa putosi 150 - 91,joten tuo tuli pitkälti kai tuosta hempasta kun maailma pyöri vain.
 4. Mulle kohdunulkoinen oli viime joulukuussa lähinnä pelastus (vaihtoehtona oli uudelleen kasvamaan lähtenyt mola ja uudet sytohoidot). Toisen munatorven menetys tietysti toi lisähaastetta peliin, mutta molaan liittyvän karenssiajan jälkeen tulin raskaaksi ensimmäisestä kierrosta toimivalta puolelta. Pelkäsin kohdunulkoistakin, mutta mola tietysti oli paljon pahempi pelko. Mutta mitään ei saa, jos ei yritä. Nimimerkillä "7 raskautta, kaksi lasta"
 5. Mulle varattiin ultra heti seuraavalle päivälle, kun hcg oli 2000. Se on se hetki, kun näkee onko siellä mitään... Oli varmaan vajaa 5 vk ja nähtiin, ettäon oikeassa paikassa. Seuraavan kerran ultrattiin 6+. Nämä tosin julkisella.
 6. Mulle on tehty kolme vai neljä kaavintaa. Ensimmäisen jälkeisen kierroksen tulos istuu sohvalla katsomassa formulaa. Eli eipä taida olla 100% totuus.
 7. Valmistaja sanoo 25.
 8. Vaasassa kannattaa vaan mehiläisen kanssa olla hyvin tarkkana... Hinta riippuu niin lääkäristä, meillä eka maksoi 190e mehiläisessä ja sen jälkeen on aina käytetty Liljaa, jossa on loistavat lääkärit.
 9. Näköjään se on hyvinkin mahdollista ❤️
 10. Ei olla selvitetty, eikä selvitetä nytkään, jos sinne asti päästään. Mun mielestä paremmin tutustuu vauvan persoonaan ilman sukupuolikäsitystä ja synnytyksen huipennus on se mahtava yllätys: kumpi se on!
 11. Molan ja kohdunulkoisen pelot pahimpina, mutta onneksi viime vuoden vaikeudet on tuoneet seesteisyyttä ja rauhaa: tapahtuu mitä tapahtuu.
 12. Dpo8/9 riippuu vähän milloin ovis oli tarkalleen...
 13. Tuo näyttää bertta jo hyvälle. Mulla oli tuollainen tai haaleampi viiva niin hcg oli verikokeessa 63 (herkkiä my ass).
 14. Eilen kävin verikokeessa ja hcg 63.herklä one step hätinä antoi viivan ja pc selvemmän haalean viivan. Vähän osviittaa siihen miten ne oikeasti näyttää.
 15. Kkm oireet katosi. Rypäleraskaudessa oireet oli normaalia voimakkaammat