Mel

Aktiivijäsen
 • Content count

  410
 • Joined

 • Last visited

About Mel

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

1778 profile views
 1. Joo, vähän kattelin, mutta ei ollut apua. Taitaa olla niin uus malli noi Dotit, ettei niistä oo vielä mitään huippudiilejä =/ Mietityttää vaan, että kantsuuko briteistä tms tilata, jos säästää vaan 100 eur tms, kun kaikki takuujutut on sitten hankalampia.
 2. Kasma, onko linkkejä? Saksa ja Hollanti näyttäis äkkiseltään kalliimmilta.
 3. Vinkkejä edullisimmasta paikasta ostaa P&T DOT:it. Oon koittanu selaille UK nettikauppoja, mutta kauheesti ei tunnu säästöä tulevan postikulujen jälkeen Onko Suomessa kukaan bongannu mitän tarjouksia?
 4. Nostetaas tätä Kokemuksia iCandyn sisarusrattaista (pear ja peach blossom)? Niitä ei taida Suomessa olla nykyään myynnissä, miksihän? Ja ei siis liikkeeseen pääse kattelemaan. Ovat ilmeisesti kyllä aika hintavia, joten voi olla, että päädytään P&T:hin jo sen takia. Yhdet Pearit tosin ainakin näkyi olevan huuto.netissä myynnissä, että käytettynä vois ehkä saada.
 5. Vinkkejä edullisista esim nettikaupoista ostaa Dotit?
 6. Kiitos vinkistä, täytyy tsekata myös iCandy. Laurell, haastavaa, kun mä oon 154 ja mies 184 =/
 7. Kiitos Anna Rosa vinkeistä Jos nuo Dotit on oikeasti 102cm pitkät, niin pitäis mahtua, kun meidän Baby Jogger Minit on saman kokoiset kai.
 8. P&T Dotit saattais mahtua sittenkin!!
 9. Meidän hissi on tosi pieni -n. 59cm*103cm tms (en muista ihan tarkkaa pituutta, mutta oli pari senttiä lyhkäsempi kuin ne kapeat P&T:t...) ja oon jo luovuttanut, että tuplat löytyisi. Oisko siis vinkkejä, että mitkä ois mahdollisimman helpot kuljettaa tossa hississä esim niin, että toisen lapsen laittais istumaan vasta alhaalla (toinen istuin irti tms) tai kasattuna? Eli pitäis olla joku superhelppo mekanismi tms. Onpa hankalaa
 10. Mistä saisi ostettua kohtuuhintaisen siistin kotelomekkotyyppisen esim mustan mekon, mitä voisi käyttää töissä?
 11. Up. Koska teillä on alkaneet kuukautiset synnytyksen jälkeen ja imetittekö vielä? Meillä vauva 8kk ja vielä ei ole alkaneet. Imetän vielä (kiinteitä 5 ateriaa päivässä), mutta yöimetyksiä on vähennetty unikoulun avulla.
 12. Hakusessa alle 60cm leveät vaunut ja näillä näkymin teen valinnan Emmaljungan Nitro Cityjen ja Teutonia Funien välillä. Kertokaahan plussia ja miinuksia. Kummat valitsisitte? (Teutonialta myös Cosmo ja Spirit S kävisivät, mutta näillä näkymin Funit vie ykkössijan) Joitain eroja, mitä olen käsittänyt: -Emmaljunga ruotsalainen, joten soveltuu paremmin talviolosuhteisiin vs saksalainen Teutonia. Ilmeisesti myös varaosia saisi helpommin? -Emmaljungassa istuin matalammalla (joutuu kurkottamaan lasta enemmän, kun nostaa pois tms) -Emmaljungassa hyttysverkko kuuluu vakiona -Emmaljungan takuu 2v, Teutonian 3v -Emmaljungassa saa sisaristuimen kiinnitettyä -Fun hitusen kapeampi (54 vs 57), mutta Nitro 5cm lyhyemmät ja 2 senttiä matalammat -Pehmeä kantokoppa Emmaljungalla pari senttiä leveämpi -Emmaljungat on kevyemmät Muuta?
 13. Varmaan sen takia 3-pyöräset mahtuu paremmin, ku ne ei oo leveet koko matkalta, ni mahtuu itsekin kyytiin. Pituus meillä ei pitäis olla ongelma (kunhan itsekin mahtuu sisään, kun hissi on yli metrin syvyydeltä)
 14. Mitä eroa on Nitro Citylla ja Ozone Citylla paitsi paino? Onko Emmaljungalla muita yhtä kapeita vaunuja?
 15. Lisäksi: Emmaljungalta Ozone City näyttäisi olevan samanlevyinen kuin NitroCity? En tiedä muista eroista kuin että Ozonet on kevyemmät?