RouvaH

Aktiivijäsen
  • Content count

    1672
  • Joined

  • Last visited

About RouvaH

  • Rank
    Addikti
  1. Siis ei ollut mikään ehto, että ei saa olla vokaalialkuinen, mutta ei oo pakko Nimenomaan tykkään itse niistä vokaalialkuisista. **** ****** on kyllä aika ihana! ******kin olisi veikeä, just kivasti samantyyppinen kuin Viljami. Kiitos kaikille! En mäkään olisi Eliasta sinne raamattuun yhdistänyt, mutta nimikirja ilmoitti heti tuon merkityksen, niin se sai sitten tyrmäyksen. Täytyy lukea merkitykset ensin itse salaa jatkossa Tuokin on totta!
  2. Moikka! Tarttisin ehdotuksia *** pikkuveljen toiseen nimeen. Etunimeksi tulee ****(olkoon vaan suosittu, mutkun se on niin ihana). **** Elias kuulostaisi hauskalta, mutta mies tyrmäsi Eliaksen, kun kuuli sen tarkoittavan Jahve on Jumalani... Ei siis mitään kovin raamatullista, vaan jotain veikeää, suomalaista 2-3 tavuista. Tykkään itse vokaaleista, mutta kun etunimi alkaa jo vokaalilla, ei toisen nimen tarvitse. Ei r-alkuisia kuitenkaan. Mitään supertavallista Johannesta tai Sakaria en halua. Tulisko teille muille jotain mieleen?
  3. From the album Mahan kasvu

    Toinen raskaus, rv 22+0.
  4. From the album Mahan kasvu

  5. From the album Sekalaista

  6. Wohoo, rasitus oli sittenkin normaali! Poistun siis (ainakin pariksi kuukaudeksi, kunnes on uusi rasitus) takavasemmalle. Tsemppiä kaikille ja uskon kyllä tänne sitten joulun jälkeen palaavani
  7. Mullakin taisi olla vuoroviikot, kuten mesillä ekassa raskaudessa. Huomenna sinne rasitukseen, pitäkää peukkuja...
  8. Mä tulen jo valmiiksi merkkamaan ketjun ja seurailemaan. Ekassa raskaudessa kärähdin jo rv 14, joten odotan diagnoosia nytkin. Rasitus on ensi viikolla. Pitäisi jaksaa noudattaa dieettiä jo nyt, niin ehkä ei paukkuisi vielä rajat, mutta kun toisaalta tuntuu, että täytyy nyt syödä herkkuja, kun kohta ei enää saa. Tosi fiksua...
  9. Tai soittaa uudelleen neuvolaan, jos pääsisit verikokeeseen, kun on noin epäselvä tilanne vieläkin?
  10. Harmi, akasha! Tsemppiä, joskus se sitten vaan yhtäkkiä osuukin omalle kohdalle, ja sitä on kuin puulla päähän lyöty!
  11. Testasinkin sittenkin tänään (kun meinasin ottaa nuhalääkettä, joka ei käy raskauden aikana) ja haalea plussa tuli!! Uskomatonta, mutta upeaa!
  12. Toivotaan, että olis väärä nega akashalla! Niin kauan kun ei ole menkkoja, on toivoa. ON: Ei näy menkkoja. Oireet on aika lieviä kyllä. Mies oli sitä mieltä, että testataan vasta viikon päästä. Urgh!
  13. Jomottelu meni ohi, mutta vähän etoo välillä, huimaa, palelee, ja ainakin toinen (!) rinta on vähän arka. Kp 29/27-36. Vieläköhän mä viikon jaksaisin odottaa (tuskin)...
  14. Ihania uutisia mariahs! Paljon onnea! Mullakin se menkkajomotus oli oire, josta gynekologiksi erikoistuva ystävä mainitsi, kun valitin, että jomottaa vaan, mut menkkoja ei näy, jotta pitäiskö pissiä tikkuun. Oli yk 16, niin en kauhean herkällä ollut enää tikkuun pissimässä siinä vaiheessa. ON: Kp 26, edellinen kierto oli vain 27 pv, tosin mulle epätyypillisen lyhyt. Niin nyt vähän jomottelis alavatsaa jo... Toiveet, pysykää kurissa!
  15. No voi räkä, andra!