MolliPolli

Aktiivijäsen
  • Content count

    163
  • Joined

  • Last visited

About MolliPolli

  • Rank
    Aktiivi
  1. Mä sanoin miehelle, että tää muuttaa nyt meille
  2. Mulle tuli noin 13 ja viikko synnytyksestä jäljellä alle viisi.
  3. Mä saan polkupyörän
  4. Mä pukeudun muutenkin vain mekkoihin, joten sellaiset mahan kohdalta löysähköt mekot tuntuivat piilottavan ihan hyvin. Tosin mun vatsa kasvaakin hi-taas-ti eikä kukaan ulkopuolinen mun tajua vieläkään olevan raskaana, luulisin.
  5. Mä ottaisin ihan mielellään opiskelijan synnytykseen. Varmasti olisi innokuutta ja motivaatiota ihan roppakaupalla ekstraa.
  6. Meilläkin tarkoitus mennä omalla autolla ja matkaa kertyy alle 10 km.
  7. Meillä yritys viivästyi muutamalla kuukaudella, sillä en halunnut aloittaa yritystä ennen kuin vakkarisopimus oli kädessä. En tiedä olisiko tilanne ollut erilainen, jos vakkarisopimusta ei olisi ollut edes näköpiirissä.
  8. Mä join alkoholia ihan plussaan saakka. Tai haamuplussaan, jonka vahvistin seuraavana päivänä digillä. Välillä enemmän, välillä vähemmän.
  9. Mä olen ollut niin vähän lasten kanssa tekemisissä, etten osaa jotenkin yhtään suhtautua niiden vaatteisiinkaan, tahi muihin tarvikkeisiin. Hölmönä olen pyörinyt lastenvaatekaupoissa, mutten oikein tiedä mitä ostaisin. Meidän lapsi kulkee varmaan äitiyspakkauksen kamoissa eskariin asti
  10. Me ehdittiin olla naimisissa yli kaksi vuotta ennen kuin uutisia oli kerrottavana. Molempien vanhemmat olivat odottaneet uutista ja olivat tosi onnellisia. Iso kiitos molempiin suuntiin, ettei kyselyjä ollut kuitenkaan tullut. Kiva, että tyypit tajuaa, että kerrotaan kyllä kun aika on.
  11. Mä olen ainakin vielä sitä mieltä, että ilman tätä mennään.
  12. Mulla on ollut normaali ainakin tähän saakka. Toivottavasti pysyykin.
  13. Mun hampaat laitettiin kuntoon ihan raskauden alkuviikkoina. Hammaslääkäri epäili, että yhdestä viisaudenhampasta saattaisi tulla harmia ja suositteli poistattamaan sen ennen synnytystä, koska "et sä kumminkaan sitten tule kun sulla on vauva ja kaikkea." Nyt pitäisi sitten rohkeutta siihen kerätä.
  14. No on kyllä upeita kakkuja täällä!
  15. Mä toivoin poikaa, en tiedä miksi. Aloin jo ihan ahdistua ajatuksesta, että tulisikin tyttö. Nyt tiedossa on, että poika tulee. Tässä välissä ehdin psyykata itseäni tyttöönkin niin kovasti, että melkein harmittaa ettei mekkokaupoille lähtökohtaisesti olekaan asiaa.