-iines-

Jäsen
  • Content count

    36
  • Joined

  • Last visited

About -iines-

  • Rank
    Tavis
  1. Ensimmäinen keskenmeno tapahtui 9+3, kun vuoto alkoi. Ultrassa todettiin, että alkio oli lopettanut kasvamasta 7+3 eli päivän ar-ultran jälkeen. Toinen keskenmeno todettiin 11+3 ultrassa. Alkoi oli lopettanut kasvamisen noin 10+. Ar-ultrassan 8+3 kaikki näytti vielä hyvältä.
  2. Neljässä raskaudessa on alkanut noin viikolla 7.
  3. Tällä hetkellä tilanne on 4 raskautta. Ensimmäisestä suloinen poika, kaksi seuraavaa kesken ja nyt jännitetään miten käy neljännen kanssa.
  4. Keskenmenojen jälkeen on ollut se onni, etta seuraava raskaus on lähtenyt käyntiin ensimmäisestä lääkärin sallimasta yrityskierrosta. Lopputulos on ollut jo muutamaan kertaan surkeampi.
  5. Kaavinta sujui oikein hyvin. En yleensakaan saa oireita anestesiasta. Taalla pain( ei Suomessa) kaavinta tehtiin ns poliklinikkakayntina ja olin puolitoista tuntia kaavinnan jalkeen jo kotona. Alussa hieman runsaampaa vuotoa ja sitten niukkaa vuotoa vuotoa kesti 2 vk. Parina ensimmaisena vuorokautena otin buranaa nipistelykipuihin. Ovulaation bongasin 22 paivaa toimenpiteen jalkeen.
  6. Ensimaisen keskenmenon syysta ei tietoa. Oli spontaani rv 9+3, jolloin alkion vastasi vain rv 7+3. Toisen kkm:n kohdalla otatimme alkoista kromosomitutkimukset. Tama todettiin 11+3 ja alkio vastasi viikkoja 10+. Alkiolla todettiin trisomia 22, joten ei elinmahdollisuuksia.
  7. Ensimmainen km alkoi spontaanisti 9+3. Niukka vuoto kesti noin 2vk. Ensimmaiset kuukautiset tulivat 38 paivan paasta, kun normaalisti on kierto noin 30pv. Kuukautiset olivat hieman tavallista runsaammat. Sen jalkeen raskauduinkin uudelleen. Toinen kkm todettiin 11+3 ja tehtiin kaavinta. Kaavinnan jalkeen niukkaa vuotoa myos 2vk. Talla kertaa ensimmaiset kuukautiset tulivat 37 paivan jalkeen. Ovulaation bongasin 14 paivaa ennen kuukautisia. Ensimmainen vuoto oli tavallista niukempi. Seuraavat olivat jo runsaammat ja kuukautiskivut palasivat voimakkaina pitkasta aikaa. Kierto vaikuttaa palanneen normaaliin 30-31 paivaan.
  8. Itsellä kaksi keskenmenoa takana viimeisen 5kk:n aikana, joissa molemmissa ehdittiin sykkeet näkemään. Ensimmäisessa ultra oli 7+1 viikoilla. Pikkuisen viikot vastasivat kokoa ja sydän sykki. Pikku hiljaa rupesin ihmettelemään raskausoireiden katoamista kokonaan. Vuotelu alkoi 9+3, jolloin ultrassa näkyi, että alkion kasvu oli loppunut 7+3. Kaavinta oli varattu, mutta tuli spontaanisti ulos. Toisessa keskenmenossa eka ultra oli liian aikaisin (noin vk 6)ja pystyttiin toteamaan vain, etta pussi on oikeassa paikassa. Tarkistusultra 8+3, jossa syke ja kaikki ok. Tiistaina 11+3 oli ultra, jossa syketta ei enään löytynyt. Alkoi vastasi viikkoja 10. Jälkeen päin ajateltuna pahoinvointi alkoi kadota juuri noihin aikoihin, mutta pistin jo viikkojen piikkiin. Nyt odotellaan huomista kaavintaa.
  9. Meilla ollaan molemmat ns. tapakristittyja. Halusin aikanaan kirkkohaat, niin taytyyhan se lapsikin kastaa. Olisihan se holmoa olla vanhempina eri "uskontokuntaa" pienen lapsensa kanssa.
  10. Yleensa kaytossa Pampers, mutta valilla yritetaan olla luontoystavallisempia Nature Caren kanssa. Yleensa enemman, mutta talla hetkella ollaan niissa hankalasti valikokoa. Taytyy odottaa kasvua, etta seuraava koko ei olisi liian iso.
  11. Netista loytyy kylla paljon tietoa ja enimmakseen tulee neuvoja sielta haettua. Kuitenkin koen tarkeaksi, etta imetyksesta ja yms. muista tarkeista asioista on tietoa paperillakin. Aina ei netti toimi ja ei kirjastoonkaan ehdi tietoa etsimaan, joten joku perusjuttu olisi hyva olla aitiyspakkauksessa. Tuntuu, etta imetysaikana asiat pitaa lukee moneen kertaan, etta menee jakeluun asti.
  12. Parvekkeellisessa kaksiossa, jossa on keittokomero. Viela me kolme nain mahdumme.
  13. Taysimetin 5kk, vaikka laakari antoi luvan kiinteisiin jo 4kk vanhana. Nyt ollaan hitaasti harjoiteltu kiinteita ja tarkoituksena kiihdyttaa vauhtia 6kk kohdalla.
  14. Sairaalassa, kun kalvot puhkastiin.
  15. Supistukset alkoivat loppuiltapaivasta. Vauva tuli kuitenkin 2 paivaa myohemmin sektiolla.