jossuiliini

Rekisteröitynyt
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About jossuiliini

  • Rank
    Aloittelija
  1. Eilen kaavinnassa ja fiilis on hämmentynyt, tyhjä, itkuisa. Aika pysähtyi. Nyt sitten jotenkin skarpattava itsensä maailman menoon, joka jatkuu joka tapauksessa. Onneksi tytär on piristämässä, hänen ja isänsä vuoksi on kuitenkin perushyvä, turvallinen ja kantava olo pitää itsensä pystyssä. Myönnettävä on, että olen turvautunut pieniin rukouksiinkin iltaisin. Ehkä suosittelen. Maalasin enkelini esille, sinulle ja kaikille teille hämmentyneille enkeleille, jotka ette päässeet äidin luo tähän elämään. JOkin tarkoitus tällä kaikella on, uskottava se vain on. Itketään nyt maan p-.......ti!!!!! Voimia kaikille!
  2. Kiitos, En itsekään aiemmin ole minnekään kirjoitellut. Pakko ajatella et tällä kokemuksella on jokin tarkoitus. Tän päivän lamaantumiseen paaaljon suklaata. Huominen pelottaa, on skeptinen kaiken suhteen. Tosiaankaan kun tarinat ei näissä kesksuteluissa ole aina mistään hehkeimmästä päästä,. Epätietoisuus on pahinta. Kun hormoniarvot on noin korkealla,miten kauan niiden laskun suhteen pitää visitoida sairaalassa? Vois kuvitella et jonkinlaista "palllukkaa" tuntuis jossain, varsinkin jos sijaitsee väärässä paikassa. Tai siis vois kuvitella et sattuis jo ennakkoonkin enemmän. Nyt puskee ärtymystä, kohta itkeskellään kun isi tulee takas kotiin töistä. Puhuminen auttaa...
  3. Olen pihalla Menin aamulla np-ultraan (alkoi vko 13) ja ei sitten mitään näkynyt, vain turvonnut kohtu. Munasarjat rauhalliset, ei mitään irrokkeita tai muuta näkyvää. Siinä sitten verikokeet päälle ja raskauhormonit menivät 31 000-tuhannessa! Itkuhan siinä tuli. Pariin otteeseen ultrattiin, oli siinä lääkärit ja kätilöt ja kätilöharjottelijat ihmeissään. Ei minkään valtakunnan särkyjä tai vuotoja ole ollut missään vaiheessa. Ei tutkimuskaan koskenut paikoisa. Normaalia huonovointisuutta kylläkin ja liitoskipuja. Huomenna gynelle ja uusiksi ultraan ja verikokeisiiin. En osaa kuvailla olotilaani. Toinen lapsi oli toivottu. Iskenyt suru, pelko ja kyynel. Rakastuin jo sinuun pieneen, missä sitten oletkaan. Mikset näy missään? Mikset tunnu missään?