Manzikka

Aktiivijäsen
  • Content count

    196
  • Joined

  • Last visited

About Manzikka

  • Rank
    Aktiivi
  1. Melkein tekisi mieli kopioida vaan Nupsukan laittamat kommentit myös omalle kohdalleni. Kivunlievitys oli mahtavaa, ensin sain lillua ammeessa puolisentoista tuntia, sitten ilokaasua ja epiduraali ja niillä selvisin hienosti vaikka synnytys itsessään kesti "luvattoman" kauan. Kätilö oli aivan mahtava ja sai aikaan sellaisen luottamuksen koko tapahtumaan että en osannut pelätä mitään, vaikka välillä oli tiukkojakin tilanteita. Lapselta esim jouduttiin katkaisemaan napanuora kaulan ympäriltä ennenkuin hän oli kokonaan ulkona. Oli hienoa että jaksoin pitkän, melkein tunnin kestäneen ponnistusvaiheen vaikka olinkin kuumeessa ja tosi väsynyt usean päivän kestäneestä supistelusta ja siitä johtuneesta unettomuudesta. Olin myöskin tosi hyvinvoiva synnytyksen jälkeen vaikka se rankkaa olikin. Pystyin kävelemään ja istumaan suht normisti. Rankka kokemushan se synnytys oli mutta yllätti positiivisesti kokonaisvaltaisesti ja mietin jo toisen hankkimista...
  2. mulla on kanssa ollut pientä nippailua varmaan joka päivä. Voiko pahoinvointi alkaa milloin vain vai olisiko sen pitänyt alkaa jo? RV 6 alkamassa. Mua on aina väsyttänyt kauheasti niin en sitä osaa sanoa oireeksi, mutta armoton paleleminen on varmaan raskausoire? Ja puhumattakaan mielialanvaihteluista... Oon varmaan kohta sinkku jos en opi hallitsemaan raivo- tai itkukohtauksiani?
  3. minulla on kuusi kummilasta - kaverit varmaan ajatelleet ettei me omia lapsia saada joten tässä teille kummilapsia. Itse kärsin juuri siitä etten pysty pitämään kunnollista kontaktia osaan kummilapsistani johtuen jo isosta välimatkasta. Ihania ovat kaikki, enkä usko että luku tuosta kasvaa kun kaikilla kavereilla on jo lapset tehtynä...
  4. kolme olisi toiveissa mut epäilen että ikä tulee jo vastaan siinä vaiheessa...eli kiva jos edes tämän yhden raskauden saisi kunnialla vietyä loppuun... tai jos vaikka tulisi kaksoset niin kiva...
  5. ensin mietin etten kerro kenellekään ennenkuin on "varmemmalla pohjalla" raskaus, mutta pakkohan se oli heti äidille ja isälle ilmoittaa - ei vaan pystynyt olemaan hiljaa asiasta! Oikein iloisia olivat ja isä alkoi jo polkupyöriä lapselle miettimään... Ei yhtään aikaista sille?
  6. ekan kerran tunnistin oviksen ja siitä heti tärppäs. Mullakin siis ovuloimattomuus oli todennäköinen syy lapsettomuuteen.
  7. meillä ihan kivankokoinen kolmio, mutta nyt tuntuu että tarviis vielä yhden huoneen lisää että ois sit vielä lastenhuoneen lisäksi vieras/työhuone. Mut kyl me tässä pärjätään ihan hienosti!
  8. pelkään ampiaisia! Ja nyt tietty eniten mielessä se että onko tuolla vatsassa mitään ja jos on niin onko kaikki hyvin...Miten sitä voi olla murehtimatta??
  9. tää foorumi on aivan loistava, täältä löytyy näköjään keskustelut kaikkiin asioihin mitä olen pyöritellyt pienessä päässäni viime aikoina...
  10. Onko Pump siis ihan ok laji harrastaa raskaanakin? Voihan sen tietty tehdä kevyimmillä painoilla...ja Zumbaakin nyt vähän mietin kun vatsassa tuntui ihan oudolta tänään tunnin jälkeen vaikka sitäkään en vetänyt täysillä - nyt kun tiedän raskaudesta niin ei jotenkin uskalla?
  11. Plussa tuli viikko sitten ihan täytenä yllätyksenä, iloisena sellaisena koska olin jo tavallaan luovuttanut osaltani... Ja jos osasin niitä raskauskalentereita oikein käyttää niin joulukuun alussa olisi laskettu aika. On tämä hurjaa!! Pelottaa ja jännittää samalla niin kamalasti!