tiitiainen

Aktiivijäsen
 • Content count

  1825
 • Joined

 • Last visited

About tiitiainen

 • Rank
  Addikti
 1. Tässä neljännessä aloin epäillä että nyt on ylläri matkalla kun alkoi huono olo (luulin vatsataudiksi aluksi), silmät kuivui niin että en voinut pitää piilareita enää ja ikenet alkoi vuotaa verta yhtäkkiä hampaita pestessä.
 2. Olenkin tässä ketjussa kertonur että ennen kolmatta onnistunutta raskautta oli.km tms, joka alkoi pienellä tuhrulla. Joka sitten jonkun päivän kuluttua vahvistui kunnon vuodoksi kipuineen ja viivan pois haalistumisella testistä. Km:n jälkeen seuraavassa kierrossa raskauduin uudestaan, oli aluksi kaksi mutta toinen ei jaksanut pitkälle. Epäilen että km pisti kroppaa sekaisin ja irtosi kaksi munasolua. Joulun aikaan plussasin yllätyäen. Viikolla rv 7+ alkoi yhtäkkiä lorista ihan kunnolla verta ja ajattelin että se oli siinä. Epäreilua kun juuri oli alkanut tottua ajatukseen. Vuoto kumminkin loppui yhtäkkiä parin tunnin kuluttua. Kipuja ei ollut. Seuraavana päivänä sama homma. Oli viikonloppu ja kun kipuja ei ollut niin ei päässyt mihinkään tarkistukseen. Maanantaina sitten yksityiselle koska neuvolassa olivat aika hälläväliä asenteella, kehottivat menemään yksityiselle tai päivystykseen jonottaa kun oli kuulemma hiukan epäselvä tilanne kun vuoto välillä loppuu. Ultrassa yksityisellä oli elävä pikkutyyppi, mutta myös iso hematooma josta vuoto tuli. Tätä seurattiin sittten naisten polilla, kun tämä yksityinen laitto sinne lähetteen. Siellä sanoivat että 50/50 mahdollisuudet jatkoon, pikkuinen kasvoi hyvin mutta hematooma oli kuitenkin isompi kuin itse vauva. Vuodot ei enää jatkuneet ja nt-ultrassa hematooma oli jo pienentynyt. Ei enempää seurantaa, jännityksellä odotan rakenneultraa. Mitä siellä on ja joko hematoona olisi kokonaan poissa. Eli isokin vuoto voi olla vielä ok. Kivut on huono merkki sit. Nämä on lääkärin mukaan melko yleisiä, osalla vuotaa pois ja osalla sulaa vain ja tieto tulee ultrassa vain. Istukan alla olevat on huonompi juttu, kun voivat irrottaa istukan. Mistä tämä hematooma tuli? Vaikea sanoa, mutta lääkäri epäili että siellä on voinut olla toinenkin jolle sitten kävi jotain. Semmosta. Eli kahdessa raskaudessa nyt kokemusta vuodoista, toinen meni kesken ja toinen tähän asti mennyt ok.
 3. Minäkin jotain näen. Peukut pystyyn vahvistumiselle
 4. Päätä kun kattoo niin pojaksi oisin veikannut mutta maha vähän hämmensi. Nubia en osaa katsoa
 5. Hyvää vauhtia vahvistumassa Cheri
 6. No on vahvistunut ja kahden tunnin pidätyksellä hieno viiva
 7. Viivat näkyy, puikossa paremmin. toivottavasti vahvistuu
 8. Nelimo meniskö sun la jo syyskuulle? En osaa enää ite laskea oottelen et jlku perustais sen
 9. Se digikään ei ole mikään mahdottoman tarkka ja voi olla ihan niillä rajoilla. Useammankin tapauksen olen lukenut missä testi ei antanut koskaan +3 ja kaikki meni hyvin.
 10. Positiivinen yllätys varmasti kunhan tää menee päähän asti
 11. No jaa, tässä ei hirveesti enää ole arvuuteltavaa mutta.. aatonaattona pieni ylläripylläri, (siis oikea ylläri) luulin alkavaksi vatsataudiksi. Dpo ei hajuakaan eikä muutenkaan missä mennään kun kierto vielä sekaisin Eli http://aijaa.com/OS5Hd4 Vasen aatonaattona testiajalla ( n 4h pidätetty päiväpissa), seuraavan aamun eli aaton ekasta pissasta kuivunut jo Ja tässä tän päivän 3h pidätyksellä kuivuneena http://aijaa.com/vj3CpK Mixed feelings. Toivottavasti linkit näkyy
 12. Ihanan selviä plussia sieltä tullut haamujen jälkeen. Onnea!
 13. Ihan hyvältä tuo viiva näyttää. Vanhoihin, kuivuneisiin ei edes kannata verrata. Ja yleensäkään ei kannata verrata koska pissanvahvuus voi olla eri yms. Sullakin kahta eri testiä niin niitäkään ei voi keskenään oikein verrata. Lisäksi raskaushormoni tuplaantuu noin joka toinen päivä. Ja testit mittaa vaan että onko sitä hormonia vai ei, muuhun niitä ei ole tarkoitettu. Tsemppiä ja mielenrauhaa odotteluun
 14. Onnea, ei tarvi arvailla mitä siellä on meneillään
 15. Molemmat näyttää kuvat punertavaa viivaa minusta. Oli kai märkänä tummempi kuin kuivuttuaan?