unu

Aktiivijäsen
  • Content count

    342
  • Joined

  • Last visited

About unu

  • Rank
    Aktiivi
  • Birthday 05/30/89
  1. Minen tiiä mitä tekis ton kans.. Oon entistä tykästyneempi toho Hilmaan ku sitä pyörittää.. mut en tiiä.. hmm..
  2. jep, Sinna tytöstä tulee, ja Hilma mahtaa jäädä sit takataskuun mahdollista seuraavaa varten. mielipiteitä saa toki edellee antaa
  3. Meillä tytön nimeksi muokkautu Sinna Janira, mut nyt olen alkanut pyöritellä mielessä ajatusta josko vaihtoehto olis Sinna Hilma Janira. mitä mieltä olette, ilman vai hilman kanssa? Mies sano että nimi ei soinnu, vaa katkeaa joka nimen jälkeen, mä oon nii palikka etten osaa tota sillai pyöritellä ja maistella, kummin sopii paremmin. Toi Hilma tuli mieleen, kun serkun lapset oli tytön kuvia kattonu nii olivat ilmottanu että tyttö näyttää iha hilmalta.
  4. Asun itte Oulussa, tai 30 km päässä pikkukylässä, mut kiitos tarjouksesta oon vähä huono itte ottaan yhteyttä ihan tuntemattomiin ihmisiin, mut kyl tuol netis oli kivasti kirjotettu kaikkia neuvoja ja youtubessa aika paljo videoita. iha vauvasidontoja en nyt muista nähneeni, mut kylläpä neki löytyy varmasti ku vähä ettii. minä en ole kovinkaan hoikka, sellainen tasapaksu ennemminkin , 70kg/162cm. Noita sivuja oon tämän illan katellu, google on savunnut ja mun pää menny enemmän ja enemmän sekasi. ehkä ostan käytettynä sekä trikoisen alkukäyttöön että kudotun myöhempää käyttöä varten. kudottuja oli pari mahdollista, joille laitoin jo viestiä menemään, toinen oli kyl 6m pitkä. ehkä ne päät saa johonki pujoteltua. ja jos mies innostuu nii sit sillekki riittää liinan mitta, kun mies on öh.. raamikas..? varmaan sen 110kg/185cm. ja noita trikoisia näyttää olevan aikalailla pilvin pimein myytävänä, joten senki saa ostettua parilla kympillä käytettynä. Mullahan tuo käyttö olis varmaan tyypilliset kotityöt, jos vauvan kans ne onnistuu parhaiten liinaillen, mut lisäksi harrastan paljon ulkoilua, omistan hevosen jolla pitäis päästä ajamaan, ja kukatietää voiko liinan ja nyytin kans ratsastaa? eriasia toki et onko se viisasta, onneksi alla on eläkelläiskonkari heppa. mut pääasias siis tallihommia pitäs pystyä tekeen ja satunnaisesti kärryillä ajaan, jos vauva "kestää" sen tärinän. Lisäksi omistan kaks metsästyskoiraa, jotka vaatii reeniä, joten pellolla/metsässä tulee kuljettua kans. Tarvinkohan sit ollenkaan mitää "pikaliinaa", vai meniskö noilla kahdella pitkällä liinalla ja sit hätäsiin juttuihin kuskaa mukana manducaa.
  5. Mulla on vielä keskustelun luku kesken, mut aattelin tulla välillä kysäseen, josko jollain olis kokemusta tri - cotti kantoliinasta? http://www.raskauske...&ala=&tuote=109 tuo käsittääkseni on iha oma mallinsa, en ainakaa ole törmänny keskusteluissa muihin "kahden lenkin" liinoihin. Jokatapauksessa ostetaan Manduca, kun mies ei noita liinoja ala käyttää kuiteskaa. Aijon itselle hommata kantoliinan, varmaan käytännöllisin olis 5m kudottu liina, niin ei tarvi niitä kerroksia laskea että kestää painavemman alla, niinku trikoisessa. mut onko noissa kudotuissa sit kuin isoja eroja merkin/mallin mukaan? youtubessa oon kattonu videoita ja vaikka minkänäkösiä liinoja siel näkyy, mut ku ei ole ketää tuttua joka olis käyttäny aktiivisesti ni iei osaa oikee kysyä mielipiteitä. Jos tuon 5m kudotun liinan ostan, niin onko tuo tri cotti ihan turha, vai meniskö just pikaliinailu liinana? esim apteekki tms lyhyiden käyntien aikana? moon iha pihalla muoks, vai onko alkuun pienokaisen kans parempi olla trikoinen vai kudottu liina? miten noi materiaalit todellisuudes eroaa toisitaan?
  6. Vielä ei olla menty, mut omalla autolla mennään jos ei lanssia tarvii. matkaa semmonen 30 km.
  7. Eli paljonko kaikki tuli lopulta maksamaan, oliko vauvalle vakuutus olemassa, ja minkäverran se korvasi? Mitä hintaan sisältyi ja kauanko osastolla tarvi olla ennen synnytystä ja sen jälkeen? Ja missäpäin Suomea synnytit? jos ei ole sopiva aihe niin modet poistakoon
  8. Isyyspakkaus kasattu isänpäivää varten valmiiksi, sisäänsä sai seuraavat tuotteet: Flexi bath, kylvetystuki kylpyankkoja,kylpyvesimittari pikkuniistäjä sinkki ja hoitovoide, vauvvaöljy puhdistuspyyhkeitä, vaippoja, vanupuikkoja mam ensitutit ja tutti missä lukee isin pelikaveri (mies puhuu vauvvasta pelikaverina aina, puhunu jo ennen tjottailua) avent vauvva pullo, ensilusikka isi, tähtää ylemmäs - ruokalappu ja maailman paras isi - tpaita joka viikonpäivälle oma ruokalappu - paketti Isin kulta - pipo Vauva omistajan opas - kirja, vauvan ensikirja, Sisuja Halusin käytännöllisen laatikon tehdä, joten sikarit ja viinakset jäi kauppaan, sieltä voi mies itte hakea mitä haluaa
  9. me käytiin uudelleen rakenneultrassa yksityisellä asiaan erikoistuneella lääkärillä, kaikki rakenteet näytti olevan kunnossa. nyt odotellaan kasvukontrollia, toivotaan että kaikki kunnossa.
  10. Kävimme raskausviikolla 21+2 rakenneultrassa, missä löytyi pieneltä yksivaltimoinen napanuora. Ultraaja sanoi että näitä löytöjä tulee noin kerran viikossa, eikä aiheuta muita toimenpiteitä kuin uusintaultran rv 30 tienoilla, jossa seurataan vaavin painoa ja kasvua. Rakenneultrassa ei löytynyt mitään poikkeuksia, terveeltä tytöltä näytti joka painoi 366g, vastasi viikkoja 20+6. Kuukautiskiertoni oli hyvin epäsäännöllinen ennnen raskautumista, joten la on vähän häälyvä. Esikoinen tulossa, liikkeet tuntunut viikon verran. Onko muilla kokemuksia vastaavasta? Netistä yritin hakea tietoa, löysin vain ikivähan kauhistusta herättävän artikkelin Uudempaa tietoa ei oikein saa ja neuvolaan pääsee soittamaan vasta huomenna. Ultran jälkeen olo oli jokseenkin normaali ja huoleton, vaan tuon artikkelin luvun jälkeen en tiedä miten asiaan suhtautua.
  11. Kokeillaas osaanko liittää noita pömppiksiä. Vasemmassa (farkut) on tämän aamun masu 16+2. Oikealla pitäis olla eilisiltanen reppu (16+1). Pelastusrengas löytyy omasta takaa, ylimäärästä ennen raskautta n.7kg, paino ei ole muuttunu yhtään tähän mennes.
  12. Ihan lositavia juttuja teillä! Tänään laukas oma ukko ensimmäisensä, ei ole hirveästi mahasta tai raskaudesta yleensäkkään puhunut, ainakaan omaaloitteisesti. Menin jääkaapille ja siinä samalla taputtelin mahaa että mitähän tekis mieli. sohvalta kuulu vaan että elä tee noi, piti iha kysyä että miksi, meinas ukko että ei sitä saa hakata, sille voi tulla mustelmia ja tosiaan vauvvamahaa ei edes vielä näy, tuollane sinnikäs mahamakkara vain
  13. Mulla tilanne tuli niin nopsaa etten asiaa edes ajatellut ennekun tuli tuikattua plussannut testi ukon käteen. Mies kysy vaan että "mitä tää tarkottaa" siinä hetki toinnuttiin ajatuksesta, vaikken ehkäsyä ollut hetkeen käyttänyt, oli tilanne silti yllättävä, mutta toivottu )
  14. Illan testi oli käsillä, sitten meni roskiin. Olihan siinä ihmettelemistä )
  15. Minulla oireina oli oikeastaan vaan kuukautisia enteilevät alavatsakivut, jotka eivät ikinä nousseet huippuunsa. viikon verran kipuiltuani tein sitten testin. viikkoja oli sillon suunnilleen 5. Hetimiten tuli rintojen arkuutta. Arkuus hävis viikossa, kipuja välillä edelleen (viikkoja nyt 7). Ultrassa käyty ja kaikki kunnossa kuitenkin Ensimmäistä odotellaan ja sillä ehkä vähän epäröi onko kivut normaaleja, vaikka useasta paikkaa olen lukenut kohtalotovereista.