Hekku

Jäsen
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

About Hekku

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 01/24/78
  1. Kyllä se 3kk on raja, koska metotrexaatti vaikuttaa elimistössä pitkään. Sehän on stytostaattia . Aika jännän ohjeen lääkäri on antanut.. Mulle syksyllä annettiin piikki, ja 3kk söin pillereitä, nyt toinen kierto menossa ilman pillereitä..
  2. Jestas mul menee hermot näihin pillereihin, mielialat heittelee, ja suurimman osan ajasta olen pahalla päällä. Vielä pitäis reilu 2.5kk popsia näitä . Mä en tiedä, miten jaksan jollen saa edes yhtä lasta. Olen aina halunnut äidiksi, mitä jos mun suurin toive ei toteudu? Miten mä jaksan eteenpäin? Tuntuu niin pirun pahalta .
  3. Täällä olo jo ihan hyvä, henkisesti vähemmän hyvä. Huomen ois se vikan raskaustestin vuoro, mut en taida mennä. Pillereitä oon nyt syönyt 8 pv. Mulla on joka kierto kipua tuol vasemmalla puolella. Jopa tän raskauden ajan oli koko ajan. Liekkö jotain haamukipua? No idea. Empsu, tuollaisella hcg arvolla pitäisi jo näkyä, tosin kunnon laitteilla. Mulla oli tässä raskaudessa n. 300 luokkaa hcg, ja raskaus löytyi. Ja eka ultralaite ei ollut mikään hyvä. Musta oli hienoa, että seuraavana päivänä gyne jaksoi mulle jopa esitellä sen raskauden. Kertoa mitä siellä on. Itse en ole pitänyt näitä salassa, musta keskenmenot ja kohdunulkoiset kannattaa tuoda esille. Meitä näistä kärsineitä on monia. Tabu on vaan tosi sitkeä poistumaan, mutta nyt ollaan jo sellaisella vuosisadalla että pitäisi uskaltaa jo puhua näistä.
  4. Eilen iski ihan hirmuset kivut, ei meinannu särkylääkkeet auttaa mitenkään. Ihan järkkyä supistelua. Tänään aamulla vielä tuli jonkun verran, ja nyt on alkanut tulla tavaraa ulos, jospa se tästä elämä jatkuis. Onneksi on tuollaisia hyviäkin tarinoita, jospa mie vielä joskus saisin ihan vauvan syliini saakka .
  5. Päivä kerrallaan eteenpäin. Helppoa tää ei enää ole, ja jos raskaudun vielä, niin on kyl kunnon pelko mukana alkuviikot.
  6. Sais tää iänikuinen huono onni ottaa jo hatkat. Alan olla ihan loppu taas... Hetkeksi kun nousee ylös, niin kyllä sieltä vauhdilla alas tullaankin.
  7. Raskaushormooni läks nousuun, huomenna kyssiin saamaan piikki.
  8. Minulla todettiin torstaina toinen ku. Tämä on mun kahdeksas raskaus, takana 6km ja nyt 2ku. Ensimmäisellä kerralla löyty 7+5 viikkoinen sikiö vasemmasta tuubasta. Ja nyt sitten raskausmassaa oikeasta. Eli mulla on enää tämä tuuba jäljellä. Nyt yritetään josko se ite poistuisi tuolta tuubasta, mutta ei ole mitään tietoa että vauriutuuko tämä ainokainen. Pahimmassa tapauksessa tää oikean puoleinenkin repeytyy. Eli tosiaan kahdeksan raskautta ja nolla elävää lasta. Mie oon kyllä todellinen huonon onnen ihminen.
  9. Mie poistunen samaa tietä kun tulinkin, eli löydettiin kohdunulkoinen raskaus.. Oikeasta torvesta, siitä ainoasta mikä on jäljellä. Nyt sitten seurataan arvojen nousua ja laskua. Eli ei tuonut kahdeksas raskaus onnea .
  10. Täältä ilmoittautuu yksi ylipainoinen BMI 38.7, tosin painoa tullut reilu pari kiloa lisää, tän turvotuksen takia. Mulla on on ongelmana ollu keskenmenot, ja kohdunulkoisesta johtuva kropan toimimattomuus. Nyt jälleen clomeilla raskaana, ja hormooni arvotkin oli noussu mukavasti. Ainoa ongelma on ollut tuhruttelu, välillä runsaampikin. Perjantaina lapsettomuuspolille meno ultraan ja samalla kahtotaan hormooniarvot uusiksi. Mulla kun ei ole tietoakaan miten pitkällä olen, myöhäisen oviksen takia. Mutta menkoista laskettuna viikkoja olisi 5+5.
  11. Tänään käyty lääkärillä, syytä verenvuotoon ei löytynyt. Ja kohdunsuukin on kiinni. Huomenna soittelen hcg arvon tuloksia, kun tuo sulku on tuolla lapsettomuuspolilla. edit// 17.7 Torstaina todettiin kohdunulkoinen raskaus. Eli toivotaan että tää ainokainen tuuba vielä jää toimivaksi.
  12. Eli ihan alussa ollaan täälläkin menossa. Muutamina öinä on tuhrutellut, mutta tänään kovien mahakipujen ja ummetuksen myötä alkanut tulla kirkasta verta vessassa pyyhkiessä. Siteeseen ei ole vielä tullut. Eniten harmittaa se, kun nyt on vihdoinkin tukilääkitys (klexane). Takana 6km ja 1ku, joten ois ollu jo aika mennä loppuun saakka . Huomenna lääkäriin, ja voisin samalla otattaa veritestin, niin näkis onko hcg arvo millanen.
  13. Onnea VeraCausa .
  14. Joo, tuota 0.1 mg syön. Jospa sitten huomisaamuna nappaan kokonaisen pillerin. Ilmoitan sitten lääkärille, kunhan pääsen semmoisen kanssa puhumaan.
  15. Tervehdys. Eli mullakin todettiin lapsettomuuspolille mennessä kilpirauhasen vajaatoiminta. Aloitettiin Thyroxin, jota napsin puoli tablettia päivässä. No tolla lääkityksellä arvot pysyivät hyvinä, kunnes raskauduin. Eli nyt arvot on jälleen hypänneet 4.55, ja kun mulla on paljon keskenmenoja takana, 6kpl. Olen kirjaimellisesti huolissani. Keskenmenojen syyksi pantiin kilppari. Nyt tässä raskaudessa tukena klexane ja metforem. Mut siis, nyt kätilö, joka vastasi puhelimeen, ei välittänyt yhtään tosta kilppariarvosta. Sano vaan et ei se lääkäri kerkeä kahtomaan. Et kai se kerkee kahtoa noi, kun keskiviikkona kahtotaan onko hcg arvo noussut, et soittele keskiviikkona. Tuli vähän semmoinen olo, et kiva jos taas tulee km, ja nyt vielä tiedän arvojen olevan korkeella. Uskallanko itekseni nostaa annostusta?