happy

Jäsen
  • Content count

    89
  • Joined

  • Last visited

About happy

  • Rank
    Tavis
  1. Suosittelen myös yksityisellä varhaisultraa! Ei ole mielestäni niin kallis etteikö olisi tuossa vaiheessa hintansa väärti. Helpottaa kun tietää olevansa oikeasti raskaana (vaikka testikin sen kertoo mutta sykkeen kuuluminen on jotain konkreettista)
  2. Kaunis nimi, kansainvälinen mutta ei liian vierasperäinen 9 Johannes?
  3. Lenni ja.. Leevi, Lassi, Iivo, Aku, Kuutti Ja A:lla alkavista, miten olisi Aleksis, perinteinen mutta ei niin yleinen. Antton, Anttoni, Aatos..
  4. Fanni on kaunis nimi, antaisin 9. Mitenkäs Isla?
  5. Haha nää on niin hauskoja yhdyntäkertoja :D Seuraavana päivänä kun olin kertonut miehelle positiivisesta testistä ja olimme yksimielisesti sopineet että odotetaan ainakin useita viikkoja ennen kertomista kenellekään, mies tuli töistä ja tokaisi: "mika töissä nyt sitten arvasi että meille tulee vauva" Minä: "mistä ihmeestä se sen arvasi?" Mies: "no kun se tuli mun toimistoon ja mun koneella oli vauvakeskustelusivut auki..eihän siinä sitten auttanut selitellä" Että näin meillä..
  6. Kävin koskiklinikalla, maksoi muistaakseni jotain 160-180e, en muista ihan tarkkaan. Oli hyvä tutkimus ja kuunneltiin sydänäänet, mukaan sai pari kuvaa (joista nyt ei kovin paljoa vielä näkynyt mutta kuitenkin ) kävin rv 7
  7. En näillä näkymin aio mennä. Voihan mieli muuttua vielä mutta toistaiseksi täytyy koittaa pärjätä näillä peruskäynneillä
  8. Mulla sikiön koko on molemmissa ultrissa vastannut 2 päivää pienempää kuin neuvolan lasketun ajan mukaan, mutta ilmeisesti tuo on niin pieni ero että la: ta ei siirretty.
  9. Mulla ei tietämättömät ole huomanneet, mutta itse ja tutut kyllä huomaa vatsan pyöristyneen. Nyt menossa rv 17. Tällä viikolla osrin myös mammahousut.
  10. Aion ottaa, esikoinen tulossa.
  11. Syke kuului varhaisultrassa muistaakseni vk7, ekassa neuvolassa ei edes kuunneltu kun laitteet kuulemma niin huonot, vk13 neuvolassa kuuluivat.
  12. ihan normaalisti söin, en muutenkaan juo kuin tosi harvoin joten eipä ennen plussaamista tullut nautittua alkoholiakaan pitkään aikaan.
  13. itse stressasin asiasta aika paljonkin aina vaan enemmän kun vuosi ja toinen tulivat täyteen, mieheni ei niinkään. kävin pari kertaa perustutkimuksessa, jossa todettiin että mitään vikaa ei ole, ja antoivat molemmilla kerroilla lähetteen spermatestiin. annoin lähetteet miehelleni, mutta tämä ei saanut aikaiseksi mennä. vasta nyt kuukautta ennen plussaa mies vihdoin kävi testissä, jossa sanottiin että sperma on huonolaatuista, siittiöitä on, mutta liian vähän. Lisäksi hankimme kesällä koiravauvan, ja luulempa että nämä asiat yhdessä: syyn löytyminen ja oman hellimisvimman purkaminen koiranpentuun saivat stressin helpottamaan, ja sehän se yleensä auttaa
  14. alkuviikosta tuli plussa - reilun neljän vuoden yrittämisen jälkeen! hoitoihin ei vielä ehditty, joskus näinkin että sinnikäs yrittäminen palkitaan. hieman epätodellinen olo <3
  15. toistaisekis esiintyneitä oikreita ovat rintojen aristaminen, joka oli hieman voimakkaampaa kuin normaalisti ennen menkkoja, menkkojen poisjäänti, pienet menkkakipumaiset tuntemukset mahassa. sekä makuaistin terävöityminen: erityisesti suola, sokeri ja pippuri maistuvat normaalia voimakkaammin..