sarah-87

Aktiivijäsen
 • Content count

  3442
 • Joined

 • Last visited

About sarah-87

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 09/04/87

Profile Information

 • Location
  Satakunta

Recent Profile Visitors

1786 profile views
 1. Mintaka paljon onnea vauvasta imetysasia on ehkä tullut kuntoon jo, mutta tsemppejä lähetän silti, muuten en osaa asiassa neuvoa.
 2. Täällä poika täytti juur 4v. Ei mitään ihmeellistä hänellä muuten kuin jäätävä 4v-uhma Mitä muille kuuluu tosiaan?
 3. Onnea uusille plussanneille <3
 4. Esikoisen yritys alkoi 6/2011 tjot. Olimme molemmat silloin 23v. Yhdessä olimme tuolloin olleet 5,5v, joista naimisissa vajaa 2v. Molemmilla vakityö, mutta yhteisen kodin osto käynnissä. Mies asui vuokrakämpässämme ja minä lähellä töitäni arkipäivät. Yritystä oli siis vaan viikonloppuisin ja harvemmin sopivat päivät osuivat viikonloppuun. Yritys alkoi samaan aikaan ,kun aloitin vakityössäni, joten salaa toivoin jonkun aikaa menevän ennen raskautumista... Puoli vuotta myöhemmin muutimme omaan kotiin ja toiset puoli vuotta myöhemmin suurinpiirtein plussasin
 5. Lapsille oli tulossa 1v8kk ikäeroa, mutta keskosuuden vuoksi vähentyi 1v6,5kk. Ehdottomasti olisi ollut helpompi vähän isompi ikäero, että esikoisen puhe olisi ehtinyt kehittyä enemmän niin kommunikointi olisi ollut helpompaa. Muuten ihan jees. Kolmatta haaveilen niin, että toisen ja kolmannen ikäero olisi jotain 5,5v luokkaa.
 6. Ensimmäisen vuoden täytin tarkasti. Sen jälkeen edelleen neuvola-asiat ja kesälomat jutut. Muutoin hieman kyllä vähentynyt täyttely.
 7. Molemmista lapsista äitiysloma alkoi sen 30vrk ennen laskettua aikaa. Esikoisesta jäin saikulle 1,5vko ennen ä-loman alkua. Toisen lapsen kohdalla taisin lähemmäs 1kk ennen laskettua aikaa jäädä saikulle, mutta vauva syntyikin yllätykseksi ennen ä-loman alkua. Molemmista lapsista olen kesäloman pitänyt ennen töihinpaluuta.
 8. Omakotitalo maalla Oisko asuinneliöitä 120. 4 makuuhuonetta. Vielä mahtuu kolmas lapsi ja jokaiselle oma huone vielä. Sen takia ostimme ennen lapsia tarpeeksi ison tönön, kun oli mahdollista.
 9. En jaksa selata sivuja taakse josko olen kirjoittanut tähän aiemmin Esikoisen syntyessä olin 25v, toisen kohdalla 27v.
 10. Ennen molempia raskauksia aloitin edeltävästi raskausvitamiinit. Syötin ennen toisen lapsen yrittämistä miehelle myös monivitamiinia.
 11. Päivitetääs. Eli esikoinen 1v4kk. Kuopus 1v2kk
 12. Molempien kaikki nimet löytyvät
 13. Näemmä esikoisesta olinkin tänne kirjoittanut. Esikoisesta kotiin, kun 5vrk tuli syntymisestä täyteen. Vauva sai päivää ennen lähtöpassit. Minä juuri ja juuri pääsin korkeiden paineiden kanssa seuraavana päivänä, mutta vakuutin kotona olon auttavan niiden laskussa Kuopuksesta Minä olin osastolla kirjoilla viikon, kun CRP liki 400 kohtutulehduksesta. Keskosena syntynyt kuopus pääsi kotiin 2,5vko iässä.
 14. Kaamos... Osasta näistä ns. luonnonnimistä pidän. Tätä en osaisi lapselle aatella. Ehkä lemmikille osaisin antaa. Annan 6. Lyyti?