Big Apple

Aktiivijäsen
  • Content count

    654
  • Joined

  • Last visited

About Big Apple

  • Rank
    Aktiivi
  1. Mä kävin eilen verikokeessa ja tänään lääkäri soitti että hcG arvo oli enää 6, eli vajaassa kuukaudessa tosi hyvin laskenut onneksi. Rinnat vähän aristaa muuten mullakin, samoin huimaa välillä..?!
  2. Voi Engelina! Hirveästi voimia tälle päivälle!! Ihan liikaa joulukuisia täällä. Ja cathys, olen niin pahoillani! Toivottavasti saat kutsun pian!
  3. Voi ei Catalina!!!! Ihan hirmuisesti voimia ja tsemppiä teille molemmille!!!
  4. Kyllä se ovis oli/ on kun tekee mieli sänkypuuhiin koko ajan... Tarkoitus ei ole kyllä raskautua nyt vielä, joten kumin kanssa mennään. Työnsin ajatuksen mahdollisuudesta tulla raskaaksi toisaalle. Mietitään sitä sitten vähän myöhemmin.
  5. Mulla myös vuoto oli ihan tosi tosi niukkaa koko ajan. Km todettiin julkisella ja sain sinne viikon päästä päähän tyhjennyksestä kontrollin kun tosiaan vuoto oli niin niukkaa että tyyliin vaan paperiin jäi vessareissuilla.. Kontrollissa todettiin kohdun tyhjentyneen vaikka jotain, ilmeisesti verta, siellä näkyi. Lääkäri sanoi että kaikki radkausmateriaali oli siis poistunut.
  6. Voi Kultajoki!!! Halaus! Mulla olis kans maanantaina ollut.. Tällä viikolla onkin ollut ihan paska fiilis. Toisaalta mulla on kyllä ovistuntemuksia. Voiko olla 2 viikkoa vuodon alkamisesta?
  7. Mulla on nyt tällänen on/off... välillä tulee vessareissulla, välillä ei. Pikkuhousunsuojaa en oo enää tarvinnut. Vois kyllä loppua jo kokonaan. Toivotaan että Kultajoki ja Hannelore hanat menis pian kiinni...
  8. Voi kurjuus Hannelore, paljon voimia täältäkin!
  9. Hyvä että tosiaan saa vakuutuksen piikkiin nuo! Mäkin yllätyin tuosta raskaustestin viivasta, tosin se vahvistui pikkasen sitten kun parin minuutin päästä katsoin uudelleen. Semmonen haalee se oli, mutta ei kuitenkaan ehkä haamu. No jokatapauksessa paaaaaljon haaleempi kun eka plussa, jonka tästä tein.
  10. Tein muuten raskaustestin tänään ja tuloksena hyvin hyvin haalea haamu. Kkm:n toteamisesta tänään kulunut viikko.
  11. No niin, ultra takana. Raskausmateriaali (hyi mikä sana) on poistunut, mutta jotain siellä vielä oli, mikä lääkärin mukaan saattaa olla vaan verta. Ei suositellut kaavintaa, mikä olikin ihan huojentava juttu omasta mielestä. Kävin verikokeessa ja sitä verrataan sitten kahden viikon päästä seuraavaan verikokeen tulokseen ja sitten nähdään miten raskaushormonin lasku on edennyt. Tänään ei ole tullut vuotoa enää yhtään. Kaikenkaikkiaan ihan hyvä mieli, pääasia ettei mitään raskausmateriaalia ollut ja muutenkin asian käsittely on paljon helpompaa jo. Kyllä tämä tästä. Tsemppiä Kultajoki, toivotaan että sullakin olisi tyhjentynyt vähäisellä vuodolla!
  12. Mulla kontrolliultra tänään. Ja juurikin siitä syystä kun vuoto on ollut niin vähäistä ja yhden isomman (just joku kananmunan kokoinen) hyytymän huomasin tippuvan heti kun ne pahimmat kivut loppui (ja ne kivut tosiaan oli jotain ihan järkyttäviä!!!). Mulle ultraava lääkäri sanoi viime viikolla, että pitää soittaa, jos vuoto ei ala runsaana 2 päivän päästä lääkkeiden ottamisesta. Jos vuoto mietityttää Kultajoki, niin voithan soittaa sairaalaan ja kertoa tilanteen, jos vaikka tarkistaisivat tilanteen kuitenkin. Ihan hirveästi tsemppiä ja voimia!!!!
  13. Joo täällä ei tosiaan muuta seurantaa ole kuin verikoe, mutta se lääkäri silloin viime torstaina painotti moneen kertaan, että pitää soittaa jos vuoto ei ala kunnolla, niin ultrataan uudestaan. Kaikki tää on siis julkisella puolella. Yksityisellä kävin vaan viikolla 6 ar-ultrassa (jolloin luulin olevani viikolla 7).
  14. Ihana kuulla ingenjoor! Toivottavasti kierto asettuu pian uomiinsa ja pääset uudelleen odotuspuolelle! Mä soitin polille aamulla ja kätilö sanoi että se on siinä ja siinä, voi olla että kaikki on poistunut tai sitten ei. Uusintaultra on keskiviikkona. Olen helpottunut että ultraavat uudestaan, koska olisi kurja havaita kolmen viikon päästä verikokeissa ettei kaikki olekaan poistunut vielä.
  15. Kiitos Lehtevä ja ingenjoor. Toivottavasti olisi kaikki tullut jo ulos ingenjoor! Itsellä on vuoto tänään ollut runsaampaa kuin ennen, mutta silti on phs riittänyt. Niin toivon ettei tarvisi enää mitään ylimääräisiä toimenpiteitä.