Danielina

Aktiivijäsen
  • Content count

    488
  • Joined

  • Last visited

About Danielina

  • Rank
    Aktiivi
  1. Kysytään täälläkin oman kk-ketjun lisäksi: Alavatsalla on nyt pari päivää ollut aina istumasta/makuulta noustessa ikäänkuin kipuvanne. Menee nopeasti ohi. On juuri tuossa samassa kohtaa kuin sektioarpi, voisikohan sillä olla vaikutusta? Tai onko kellään tietoa/veikkausta mistä muusta voisi johtua?
  2. Varasin ajan nyt Femedaan Kari Teramolle, kun raskausviikkoja on 7+0. Parin viikon päästä voin tulla kertomaan kokemuksia
  3. Multa tulee myös jotain, ainakin 56 kokoinen body ja ohuet lapaset. Käyn pieneksi jääneet vaatteet läpi asap ja pistän sulle Ella viestiä mitä tulossa, ja tuon ne sulle sitten la. Ja sitten tuli sellainen mieleen, että kun perhe on nyt saamassa näin valtavasti lahjoituksena, kannattaako heidän sittenkään ottaa äitiyspakkausta, vai kannattaisiko heidän ottaa se kumminkin mieluummin rahana? Jos ensisänkyä miettii, meiltä ainakin liikenisi äp:n patja, jos joltain liikenisi laatikko (tai joku muu laatikko, jos kerran reunakoristeenkin saavat ). Lopuista voitaisiin tehdä listaa, mitä puuttuu, jos joltain löytyisi. Ei ole tarkoitus puuttua, mutta ettei pikkuvaatetta yms ole pian jo liikaakin, ja kun rahalle olisi varmaan muutakin käyttöä!
  4. Muoks. Tuplat pois.
  5. Mietimme Bugaboon kuljetuslaukun ostoa. Nythän on hiljattain ilmestynyt se uusikin malli, comfort, mutta me ollaan katseltu sitä vanhempaa (?) mallia, eli tätä: http://www.punavuorenpeikko.fi/product.asp?sua=1〈=1&s=3220&nav=40020013 Punavuoren peikon sivuilla lukee että tuo käy cameleonille, beelle ja frogille. Mutta miten on, käykö se myös cameleon3 -mallille? Ja saahan laukkuun pakattua myös vaunukopan (meillä siis matkan aikaan 3 kk:n ikäinen vauva, eli matkalle pakattaisiin todennäköisesti vielä vaunukoppa). Vai onko nuo laukut vaan ratasvaihetta varten? Ja koska ajateltiin säästää rahaa, ollaan kuikuiltu laukkuja käytettynä netistä. Onko esim. tämä: http://www.ebay.co.uk/itm/Bugaboo-Bee-Plus-Cameleon-Geko-Frog-WHEELED-TRANSPORT-Carry-Bag-Travel-Case-/261227607637?pt=UK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item3cd260f655 sama laukku kuin tuo Punavuoren peikon? Osaako joku sanoa mistä noista voi tietää sopiiko cameleon3:lle? Vai sopiiko laukku aina silloin cameleon3:lle, kun on ilmoitettu että se sopii cameleonille? Ja vielä, voisikohan 3 kk:tta vanhalle vauvalle ottaa matkalle mukaan camit siten että ne ovat jo rattaina? Jos niitä pitäisi makuuasennossa? Tätä mietimme siksi, että 3 kk:n ikäinen on juuri sen ikäinen ettei oikein malttaisi enää maata vaunuissa vaan haluaisi katsella ympärilleen, mutta ei voine katsella edes taivasta ettei saa liikaa aurinkoa. Tosin kaipa se sama ongelma olisi ratasosan ollessa käytössä, jos se olisi siis aivan makuuasennossa.. Suurkiitos vastauksista jo etukäteen!
  6. Näin tein, hyvin puhdisti! Kiitos!
  7. Voiko Manducan pestä koneessa solkineen, vai pitääkö ne poistaa? Tai pitääkö Manduca laittaa pesupussiin tms?
  8. Kiitos vielä vahvistuksesta, näin tehtiin, hyvin toimi! Täytyy jossain välissä tutustua siihen saako ne keskihässäkät tosiaan käännettyä sivuun.
  9. Kiitos sikkaralla. Tosiaan on ne jalat alla, sitä vaan mietin kun se keskiosa osuu lattiaan.. Vai taittuukos se siitä jotenkin näppärästi, enkä ole vaan tajunnut?
  10. Pikakysymys; voiko lasta pitää hetken camien kopassa siten että kopan laskee lattialle? Kun kopan allahan on etu- ja takapäässä ne "jalat", mutta keskellä oleva osuus joka kiinnitetään ratasosaan, on kuitenkin pidempi. Eli koppa ei makaisi vaan jaloillaan. Toivottavasti joku ymmärsi mitä haen takaa Pitäisi mennä itse lääkäriin vauva mukana, ja mietin mihin vauvan laittaa tutkimuksen (jälkitarkastus) ajaksi. Jossain vaunuissahan kai koppa on sellainen että sitä voi pitää pidempäänkin maassa/lattialla, esim matkasänkynä?
  11. Noista moni oli meidänkin listoilla, kuitenkaan mikään ei säväytä tarpeeksi... Kiitos kuitenkin!
  12. Kiitos vahvistuksesta ajatuksille Kyllä me on nyt taidettu tuo nimi päättää Hauskan tuosta nimestä tekee se, että kun keskimmäisen nimen tipauttaa pois, on nimi täsmälleen sama kuin isomummillani (joka kuollut toki aikoja sitten). Saa sitten selitellä (tai no ei toki ole mikään pakko, mutta halutaan), että etunimi ei tullut isomummilta vaan keksittiin muuten vaan. Viimeinen nimi sen sijaan tuli juurikin tuolta mummolta, mutta sen olen päättänyt jo vuosia ennen lapsihaaveita, eikä haluttu keksiä tilalle muutakaan nimeä.
  13. Olisiko kellään nimiehdotuksia seuraavankaltaisilla spekseillä?: - mieluusti 5- tai 6 -kirjaiminen nimi - ei kauhean yleinen, muttei tarvitse olla superharvinainen myöskään - ei r -kirjainta Mun suosikki olisi ollut Viola, mutta tämän mies on torpannut täysin. Näillä näkymin tytöstä tulee Aino, joka molempia miellyttää, mutta itseäni hieman vielä mietityttää kun nimi ei täytä kahta ensimmäistä kriteereistäni Toisiksi nimiksi tulevat Eeva Aleksandra (poistan varmaan tiedon pian), näihin Aino toki kyllä mätsää Listalla on ollut melko pehmeitä nimiä, mm. Hilkka, Vuokko, Eedit, Saimi.. Noista käynee myös ilmi että melko perinteisellä linjalla mennään. Mies torpannut muutamat "uudemmat" nimiehdotukseni, mm. Hillan ja Minean. Tulisiko kenellekään ehdotuksia mieleen, vai onko tässä jo kriteerit sen verran tiukat että lienee parhainta "lyödä lukkoon" tuo Aino?
  14. Selviskö sulle, Jippis, oliko tuo normaalia? Mulla samaa peräsuolen kouristelua... Ja onko tämä normaalia, lähinnä tuo riekalevuoto noin 10 päivää synnytyksen jälkeen? Mä taas tästäkin huolestuin...
  15. Höh, olipa ikävää Jännä juttu, me ollaan saatu siellä aina todella hyvää palvelua (käyty nyt neljä kertaa ja soittanut olen pariin otteeseen).Ja aina ollaan käyty vain lauantaisin, jolloin paikalla porukkaa kuin pipoa. Tosin meitä sekä ekalla käyntikerralla, jolloin vain katseltiin, sekä tokalla kerralla kun tilattiin, palvellut myyjä vaihtoi toiseen työpaikkaan ennen kuin ehdimme saada vaunut. Tämä myyjä jopa muisti meidän tammikuun alussa kun tulimme tilaamaan, kun olimme joulukuun puolen välin tienoilla käyneet katselemassa! Ehkä tilalle on tullut joku/joitain jotka eivät hallitse asiakaspalvelutyötä...