Perho

Aktiivijäsen
 • Content count

  818
 • Joined

 • Last visited

About Perho

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 05/05/82
 1. Täällä digin "ei raskaana" -tulos nukkuu päikkäreitä tuolla vaunuissa.
 2. Esikoinen rv 41+3 ja tämä toinen rv 39+3
 3. OYS

  Mä oon menossa oysiin synnyttään n. 3vk sisään. Viimeksi joulukuussa 2012 siellä synnyttänyt. Mielenkiinnolla odotan onko kovinkin erilaista...
 4. Stinalla plussa
 5. Lallis, mun mielestä tuo on kyllä vahvistunut.
 6. Viivahan siellä
 7. ^ kiitos.
 8. Alat oli 30 ja sappihappo 2. Kutina oli poissa pari päivää, palatakseen taas. Neuvolassa oltiin sitä mieltä, ettei ole ongelmaa ku arvot normaalit eikä oireet oo pahentunut. Nyt kumminki jo taas kutittaa toista yötä putkeen. Voikohan tätä katella maanantaihin, ku on lääkärineuvola vai olla yhteydessä synnäriin jo aiemmin, jos ei kutina laannu?
 9. ^ Sitä minäkin tuumin Kiitos.
 10. Onko muuten hepatoosissa (jos semmonen diagnoosi nyt tulee) jotain rajoitteita liikkumisessa tms.? Anyone?
 11. Kutina vatsalla ja jalkapohjissa alkoi eilen. Tunnin päästä labraan. Viime yönä nukuin ehkä 2h kutinan kanssa. Toivottavasti ens yö menis vähän helpommin.
 12. Mulla on supistellut nyt rv10 alkaen. Eilen neuvolassa tästä kysyin, kun haluaisin käydä uimassa mutten tiedä uskallanko, jos kohdunsuulla onkin aukeamista tapahtunut. Nyt siis rv31+5. Terkan mielestä voin käydä uimassa, eikä kohdunsuuta katottu. Mites muut on vastaavassa tilanteessa toimineet?
 13. Mä nään kyllä selvästi pinkin viivan panterillan testissä <3
 14. Tepaa kyllä jo onnittelisin tuon testin perusteella Mininen, negalta näyttää, valitettavasti
 15. Sissis, mulla alkoi tissien arkuus muutama päivä ovulaatiosta. Aluksi sellaista pelkästään nänneissä tuntuvaa ja hiukan myöhemmin ulkosivut kipeytyivät. Siitä alkoi alun alkaen epäily tärpistä, kun muuten ei mitään arkuutta ole ollut. Nyt (rv 18+2) tissit on edelleen arat ja turvonneet. Etenki aamulla, kun nousee pystyyn, tissit tuntuu painavan 10kg/kpl.