Jeeves

Jäsen
  • Content count

    54
  • Joined

  • Last visited

About Jeeves

  • Rank
    Tavis
  1. Itse aion kiinnittää huomiota syömiseeni raskauden aikana. Edellisestä jäi 4ylimääräistä ja nyt teen kaikkeni ettei painon nousu olisi samanlaista kuin edellisellä kerralla (+20kg). Normaalipainoinen olen.
  2. Voikohan neuvolassa pyytää d-vitamiinitason mittausta jos on epäilystä? Ainakaan meillä sitä ei tehdä automaattisesti. Kaikille heti vaan ilmoitetaan, että D-vitamiini lisää tulee syödä.
  3. Wow! Mikä kakku Annnoj:illa. Aivan mahtava, tyylikäs ja söpö. (kiva katsella kakkujen kuvia, kun maha kurnii muutenkin )
  4. Tuntuu että kaikista juhlista on tulleet valtavat ruokakutsus, myös meillä. Olisi ihana tarjota mahdollisen tulokkaan juhlissa perinteiset kakkukahvi (kuten Chimelli yllä kirjoittaa), mutta luulenpa että tulisi "sanomista".
  5. Kumina sorry... aika, no tuota spesiaali
  6. Kaupassa kuulin kun äiti huuteli "Kanelia". Söpö, muttei ehkä kuitenkaan...
  7. Voi riikkamarin pikkuista! Meille myös tuli liian vaativa palapeli. No odottaahan se tuolla kaapissa, mutta silti. Anopilla pakkomielle antaa paljon lahjoja ja sitten se ei edes mieti mitä antaa.
  8. Oih, tuohonkun olisi vastaus. Meillä tosin vähän 50/50, kahden lapsen välillä.
  9. ^pilttipurkkeja, lehtiesitteitä, hammasharja, tutti. Milloin mitäkin. Riippuu vähän sponsorista.
  10. Meillä oli ennen ihana neuvolatäti. Nyt vaihtui nuoreen ihan mukavaan, joka tosin sanoo kaikkeen "jaa-a, voihan se niin olla". Neuvolalääkäri oli aivan kamala. Onneksi sain vaihdettua sen uuteen. Valitus siis kannatti.