alegria

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About alegria

  • Rank
    Aloittelija
  1. Pellavansieminissä on vain se todella ärsyttävä seikka, että valtaosassa leivistä, jotka eivät ole aivan vaaleita, on niitä enemmän tai vähemmän. Tulee välillä vainoharhainen olo, kun näitä ei voi välttää kunnolla, vaikka mitä tekisi ja aina saa olla kaupassa lukemassa pienellä präntättyä tekstiä...
  2. Ei kuulosta sängyn heiluminen sivuttaissuunnassa kovin lupaavalta. Mielestäni meillä ei ole heilunut lainkaan. Suosittelisin rautakauppaa tai myyjän kanssa keskustelua...
  3. Siis toimiiko tuo sipuli oikeasti? Kuulin vinkistä vähän aikaa sitten ja mietin tässä mihin sen teho perustuu.
  4. Kaikki viihdykkeet, ei käynyt aika pitkäksi missään vaiheessa
  5. Hei, Mitkä rattaat sopisivat niin kohtuulliseen juoksukäyttöön kuin jokapäiväisiksi kaupunkirattaiksi? Kaupungilla olisi hyvä olla kääntyvä etupyörä, jonka saa sitten lukittua lenkille mennessä.
  6. Justiina on jo aika pelottava...
  7. Ruskovilla on ainakin valmistanut noita villa/silkkilämmittimiä
  8. Suositusten pitäisi perustua THL:n ohjeisiin, mutta kaupungit ovat tehneet omia versioitaan niistä. Käsittääkseni THL:n mukaan nuo pehmeät juustot ovat pannassa ja Espoon ohje perustuu kaupungin oman ravitsemusterapeutin näkemykseen asiasta. Se kumpi on asiassa enemmän oikeassa onkin sitten toinen kysymys.
  9. Neuvola suositti rautaa vaikka Hb-arvo oli 121 raskausviikolla 22. Konsultoin 3D ultrassa myöhemmin lääkäriä ja hän oli sitä mieltä, että on ihan hyvä arvo noille viikoille ja arvo kääntyy yleensä nousuun rv 30 tienoilla. Jätin syömättä lisäraudat ja arvo pysyi aluksi samana ja on nyt noussut aivan kuten lääkäri ennusti.